Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 ... 18 19 20 
(Read 114587 times)
glas
1
*
Offline

"če te nekaj sili leteti,
se nikdar ne boš plazil"

Posts: 18
LJ
Gender: male
Re: Skrivnost notranjega duhovnega življenja
Reply #285 - 28.02.2016 at 09:01:05
 
Ko gledam ljudi, kdo deluje in ustvarja iz principa "nove dobe", je zelo očitno, kdo je del destrukcije in kdo je del kreiranja novega, lepega.. In tako praktično in na hitro se je z vibracijami tega kar prihaja najlažje naravnati preko narave ali otrok..
Zemlja sama namreč vodi sprembo, hkrati pa so otroci, ki se rojevajo prinašajo to kar je sprejemljivo za Zemljo prihodnosti..

https://vimeo.com/17148626

Back to top
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."
 
IP Logged
 
M.L.
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 1728

Re: Skrivnost notranjega duhovnega življenja
Reply #286 - 22.01.2017 at 12:44:56
 
Duhovno zorenje človeka je odvisno od njegovega prizadevanja in doslednega načina življenja po danih Božjih naukih. Kdor začne hoditi po tej poti se v njemu začne vse razširjati in kakor v jutranjem svitu vidi resnico nauka.

Zdaj je človek podoben še majhnemu semenu, ki je kot drobno seme položeno v rodovitno in oživljajočo prst. Kmalu zraste v izoblikovano rastlino, ki se je zmožna s svojim sadom razmnoževati v neskončnost.

Kakor od semena do razmnoževanja zmožne rastline, tako je tudi s človekom. Človek je najprej kot še preprosto seme. Nauk, ki ga mu je dal Bog, pa je dobro pognojena prst, v katero je posajeno to seme, in če bo človek željno vsrkaval življenjsko moč iz tega nauka, bo za neskončno samostojno duhovno življenje obrodil neskončno bogat sad.

Pa lep pozdrav.
Back to top
 

Vrnimo Življenju življenje.

 
IP Logged
 
Pages: 1 ... 18 19 20