Alojz in Sandib wrote on 23.12.2011 at 10:58:58:Boštja M Zupančič ima dobre ideje in se z njim laahko strinjam okoli 70% njegovih razlag.Kaj je njegova pomankljivost? Zupančič ne razume da sta muskunilizacija in edipalnost čisto naravna ciklična pojava naše družbe in v ta pojav je nesmiselno vlačit pesticide!!!Ti naj bi degradirali moški razvoj s pomanjkanjem testerona.Zamerim mu tudi navajanje avtoritet,kar pomeni,da preveč prepisuje od drugih in v svoja izvajanja vlači tuje ugotovitve.Ni popolnoma samonikli mislec.Moti me,da Gorana Klemenčiča imenuje kot velikega elitnega izobraženca v Sloveniji.Goran Klemenčič že s svojo mimimiko izraža univerzalno nerazgledanost! Tako je!
Alojz, sem v pradprazničnerm spravnem duhu končno skenslal tisti twit, ki mi je onemogočal vpogled v tvoje poste. Ni razloga, da bi se drug v drugega zaletavla kot dva trmasta kozla, ker nama starima kozloma tostesteron itak odmira po naravni poti (kemični hormonski motilci gor al dol).
Pri navajanju imen tud meni marsikaj ne gre skup, ampak dopuščam, da pozna meni neznane razloge za svoje ocene (je v 'drugem programu'). Vsaj za odnos do žižka pa sumim, da gre bolj za boštjanovo fovšijo do njegove klasične (seksipilne) karizme kot za to, da bi bil razlog žižkove popularnosti v tem, je z množicami v 'istem programu' oz. da zadovoljuje gon prededipalcev po samouničenju (tanatos). Prej bi rekel, da prededipalcev žižek ne zadovoljuje, ampak jih nagovarja/izziva/provicira dosti bolj uspešno kot to uspeva boštjanu, ki zase precej elitistično trdi, da je ' v drugem programu'.