Robi ja sej si kr zadeu, strah me je da bom izpadla čudna alpa neumna in posledično vse narobe vzamem in direkt tko izpadem. In pol se obremenjujem s tem kera sm pa kaj mi ni jasn in padem še globje v temo, točno zato ja, ker si težko dovolim napake.
Pr seb pa itak vem da nihče ni popoln, pa da se nima smisla obremenjevat s tem kaj drugi mislijo ker kle ubistvu leži tut problem.
Bolj kot mi ni vseeno bolj se to dogaja...morm sprejet in dojet kdo sem v taki situaciji in popolnoma vrjet vase pa v svoja prepričanja besede, prehitr me spodnese pa se zmedem ker ne morm držat ene stalne črte/harmonije...
Kokr kadar sem ful vesela, pa kr čakam kdaj bo konc namest da uživam pa se ne obremenjujem s prihodnostjo...
Ne vidim smisla v tem da si neki zanikam itak ga ni, je pa lažje tko haha, je pa res da nikamor ne pelje, zdej pa recmo neki sprejmeš pa sej ni težko sam kaj pa zdej?..
Alojz ja to je res da si kr ne dovolim, mal preresno sem začela vse skupaj jemat pomoje, ful ne maram drugih prizadet in spet ko se to četudi nenamerno zgodi, sama seb težko odpustim, kokr da se dam sej spol ne vem nad ali pod ostale ljudi. Nad v smislu da to ni gud, pod pa v smislu kako si sploh lahko. Morm že enkrat dojet kdo smo ljudje kot vsi skupaj..
Sej vem da stvari v trenutku zgledajo velik hujše kakor v resnici je..pa se potem za nazaj smejimo.
Moram res nehat razmišlat pa si pustit samo bit. Taka ali drugačna kakršnakoli že sem. Pa nehat gledat na lajf kokr na matematični račun. xD
Devi ja no jaz sem tut celestinsko brala, no vidiš ti z svojimi izkušnjami to vzameš z rezervno jaz pa nekak verjamem.
In potem je v moji glavi miljih nasprotujočih si nesortiranih podatkov in me mede čist preveč. Drugač sm pa to misnla točn tko kot si napisala...pomoje sm res sama odprla kanal kar je lahko, mal težje je zapret zadevo in zdej me to matra...
Slepa pomoje da ne, mam kr prav tuki pomoje sej lih to je to..
Ker je ubistvu fajn oseba on, pa mi je všeč sam pomoje jaz njemu nisem..vsaj na tak način ne. Pa vem da to ni nobena tragedija da bo minil ane... Sam spet tuki ne vem, pa tut nikol ne bom vedla dokler ne bom neki naredila. Tko razmišljam da bi mu kr vse povedala pa da mi pove da mam prav pa mam vsaj mir. Uf preveč pozitivno js tole razmišljam zdele
In ja sej je on triger ubistvu, pač take malenkosti so k je ful prjazn do mene pa mi pravjo da npr ne bi za vsazga vstau iz postle on sam js kr ne morm vrjet da je to to
Sej problem je v tem da se poznava že hm 13 let haha pa da smo v isti družbi... zakaaj se men to dogaja