Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 14
(Read 107023 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #90 - 02.02.2010 at 22:16:20

Nahatee

Preberi si pozorno njene odgovore-eno samo zanikanje ,potem ko da oceno.Najprej ocena-potem zanikanje in svoje mnenje,ki je neodvisno od kogarkoli tule.Ona trdi,da ni nič mogoče storiti-pere se in manioulira!
To ji je enostavno všeč igra to igro. Robi se sedaj ven vleče,ker je  je spoznal ,da naiven do miljona.Vedno sem mu govoril,da naj tuhta s vojo glavo in naj bo izviren....Drugi se mi zdi,da ste imeli nek dvom Robi je šel v to igro kot čisti naivnež-sedaj je pa hudo!!!

Nahatee zate se nič ne bojim   WinkPoznam te že dve leti in vem kako razmišljaš. Cool V tej celi zgodbi je bil ROBI edini čisti naivko. Robi odpri oči --svet ni tako dober kot si ti!!!!  V tvoje dobro ti govorim! Smiley
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #91 - 02.02.2010 at 22:24:01

Devi wrote on 02.02.2010 at 22:09:27:
Alojz in Sandib wrote on 02.02.2010 at 17:04:01:
NAJVEČJI Manipulator v vaši družini si ti  Grin in to profesionalni!!!!! RESNICA!!!!!

to je družinska drama in človek zraste v njej in v svoji vlogi, je edina, ki jo pozna. ne gre se kdo je bolj kriv in kdo je slabši. važno je ozavestit igro.

in z direktnim šusom tukej ne boš dosti dosegel.
vsi smo mi manipulanti, a ne Alojz? Wink

Devi saj veš,da smo.   Tu ni govora!  Smiley
Ampak manipulacija je lahko dobronamerna, ni nujno vedno slaba. Devi ,če bi bila družina manipulativna -potem sta kriva že oče in mati. .Jabolko ne pade iz hruške. Mačka mjavka,ko ji stopiš na rep. Kača piči takrat ko jo ogroziš!

Malo ste se prikrajšali za konec,ko ste se po mojem postu javljali.

Lahko bi  vsi spoznali-kako prav imam. Wink
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #92 - 02.02.2010 at 23:25:17

a8n8j8a8 wrote on 02.02.2010 at 15:48:00:
Gape: :I Tvoja ideja glede bujenja se mi zdi mapo pretirana (zelo pretirana  Smiley).

ni pretirana - realna je ...

mogoče je prepozn za zdravt (celo familijo) nč ne rečem
za sesut jo u prah in zgradit neki novga, pa nikol ni prepozn ... mikrokozmos = makrokozmos
Tongue

iz tvojga odnosa je pa več al manj jasno da je to edino kar se da narest ...

ni ti bla namenjana ta vloga ... izbrala si si jo
Wink

natanko tko
zdej boš (to nardila kar nisi 10 let), če boš le tko izbrala

*Kako vplivat na sanje, in celo v sanjah nekomu povedat, to kar razmišljam v realnosti?*
simpl k pasulj
nameravi
Wink

od kje sm?
kot sm zanč nekje reku, če so oni ljudje, pol jest nism
se praw - od kle bliz nism
sm se pa odloču svojo pozornost sm dat - kle kjer trenutno sm ...
telo mi biva blizu ljubljane, če te to zanima
duh je pa ... all over

nč ne zamerm

pišem pa kot pišem
mal uporabljam 'piši kao što govoriš'
mal angleščino
in tako
na konc eno skrpucalo nastane ki ga ne zmore usak prebavt
samo tist ki mu je namenjeno
Wink

sanje bom mogu pa pol prebrat - ko boš sanjala
zgleda
Wink

pa sm pohitel
men zgledajo ok sanje
kot je reku alojz - napredek definitiven
(ne štekam pa kaj ga je pol prjel čist točno Tongue )
Back to top
« Last Edit: 03.02.2010 at 00:34:53 by gape »  

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #93 - 03.02.2010 at 08:43:15

Gape

A mora človek res na vse s prstom pokazatm,da se razume?Si že slišal za šok terapijo? Sedaj se mi je ves koncept porušu -ko se moram razkrivat tule.Joj,joj,joj  Grin Kje je kaj izvirnosti,razmišljanja?
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #94 - 03.02.2010 at 10:03:41

Quote:
V tej celi zgodbi je bil ROBI edini čisti naivko. Robi odpri oči --svet ni tako dober kot si ti!!!!  V tvoje dobro ti govorim! Smiley

Ubogi Alojz....
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #95 - 03.02.2010 at 10:58:47

Splošno gledano se ti v sanjah ponavlja/reproducira nek vzorec, ki ga ne zmoreš presečt v real lajfu. V bistvu nič hudega, morda sploh še ni prišel čas, se pa očitno najavlja.

Zanimivo je spremljat, kako v tvoj domač sanjski svet vdira kača kot simbol neke zunanje razdiralnosti, ki ogroža tvoj  domačijski občutek  varnosti. In kako te ta zunaji svet, ko se vanj podajaš (taborjenje, jama, most/čolni) kljub temu, da ga si skušaš napravit domačega/udomačit  s prijatelji/fantom/sorodniki in profesijo (novinar) ogroža (kača, poplava, potres). Če parafraziram stare modrece, ki pravijo da tisto, kar je zgoraj, je spodaj, velja pri tebi, da tisto, kar je znotraj/doma,  je tudi zunaj/v svetu. Doma ogroženost in nezaupanje - zunaj ogroženost in neazupanje. Brez veze mi je govorit, da ko boš uspepla vzpostavit zaupanje doma, boš začela zaupat svetu tam zunaj. Stvari v real lajfu niso tako enostavne, ampak povezane in vzajemne. S pridovinjem zaupanja do sveta 'tam zunaj' se razvezuješ odvisnoti od doma, ta pa te razvezuje tud od vzorcev, ki te delajo odvisne (in s tem tud ogrožene,  ker odvisnost je le hrbtna plat ogroženosti) od domačih, ta razvezenost pa te povratno  dela neodvisnejšo (in manj ogroženo) tudi od sveta tam zunaj. Po moje se osebnostno razvojno nahajaš nekje na mostu (čolnu) med domačijskostjo in tujstvom, v stanju, ko tujskost vdira v dom in ko udomačuješ svet. Ni panike, nič prehitevat, samo pozorno spremljaj dogajanje in se uči realno zaupat tistemu, kar si z lastno izkušnjo zaupanje tudi zasluži.  
Back to top
« Last Edit: 03.02.2010 at 13:07:02 by titud »  

IP Logged

murileon
YaBB Moderator

I Love YaBB 2!
Kamnik
Reply #96 - 03.02.2010 at 11:34:51

Mislim, da gre pri tebi za dve težavi. Eno težavo predstavljajo kače. Kače so bitja, ki so prehitre in preveč spretne za človekove sposobnosti, zato se človek ob njih počuti ogroženega. V tem smislu simbolizirajo tvoje stanje, ko se počutiš nesigurna in imaš občutek da tega sveta ne obvladaš. Zakaj pa tega sveta ne obvladaš? Na to dajejo odgovor druge sanje, kjer ti je zelo hudo, ker si zamudila na eno prireditev. Nek bend pompozno odhaja. Gre za tvojo potrebo, da bi bila v središču pozornosti ali pa bi vsaj zelo dobro obvladala življenje. Mogoče imaš težavo s perfektcionizmom, mogoče pa si v nekaterih stvareh preprosto slabo razvita in te baše občutek inferiornosti, ki ga poskušaš na različne načine kompenzirati. Nož v sanjah, s katerim prijatelj ubije kačo, kaže na to, da imaš določene sposobnosti ali mogoče celo konkretno komunikacijske in miselne spretnosti zelo visoke. Ta tvoj sposobni del osebnosti pa lahko v tvojem notranjem dialogu preveč pritiska na del, ki se čuti manj vrednega. Celo poškoduje te, rani, vzame ti opravilne sposobnosti, odseka ti roko. Verjetno gre za brutalen samoobtužojoč del tvoje osebnosti, ki te lahko v skrajnem primeru pripelje do samopoškodb. Od tu verjetno sanje, kjer bežiš, drugi te pa lovijo. Tisti, ki te preganjajo so nečloveški in nerazumevajoči. Delu tvoje osebnosti, ki ni dobro razvit, ne dajejo dihat. Nujno potrebno je, da spoznaš svoj inferiorni del, mu dovoliš živeti, ga sprejmešm hkrati se pa zaveš svojega dela, ki ima verjetno nadpovprečne komunikacijske ali pa intelektualne sposobnosti in ga daš na vajeti ter ga uravnotežiš z razumevajočim in popustljivim delom osebnosti.
Back to top
« Last Edit: 03.02.2010 at 12:35:54 by murileon »  

IP Logged

murileon
YaBB Moderator

I Love YaBB 2!
Kamnik
Reply #97 - 03.02.2010 at 12:48:27

a8n8j8a8 wrote on 30.01.2010 at 19:33:35:
alojz: Cheesy moja sestra je mlajša od mene (4 leta), pa vendar vzganja že od nekdaj "teror" nad mano (ker so bli enostavno vsi na njeni strani, ker je uboga, ker je majhna, ker ji jaz kot starejša pač moram pomagat pri nalogah, pri učenju, pri vsem kar se pač lahko spomniš) Ampak sama sem se nekako že pred leti sprijaznila s takšno vlogo: pomagaj, kolikor lahko, pa bo problem rešen Smiley   marsikdaj se je sicer potem vsaj pri njej izkazaloda to ni res ter da še kako drži pregovor: dobro se vrača s slabim. Ampak kako se upreti nad tem? sedaj je že v takih letih, da se ne bo spremenila in se tudi noče (npr. vsak odkrit pogovor se je izkazal na koncu za napačnega, saj je vedno našla argumente za "svojo ubogost").  Ne vem, ali lahko to sploh dobro opišem z besedami, ker se bo vseskupaj nekemu "osebno zrelemu" človeku to zdelo neumno, ampak, kako spremeniti nekaj, na kar nimaš vpliva. poleg tega, pa tudi ni prave podpore za upor takšnemu obnašanju.
sama sem že kar nekajkrat razmišljala, da bi lahko bila moja sestra vzrok mojim sanjam, potem pa začnem razmišljat, in se zaloti, da si mislim:joj, anja, si neumna, da se sploh hočeš ukvarjat s tem.
namreč sama nisem agresivne narave, in imam 100x raje normalen pogovor, kot pa neko vzvišenost.....

joj:spet nakladam-se mi zdi-pardon

robi: vsekakor nisem perfekcionist glede svojih pričakovanj....

-pa ne vem: stvar je taka: mene že lahko čisto drobna malenkost, pozornost spravi v popolnoma dobro voljo, hkrati pa me lahko npr. sestra v roku nekaj minut s svojo pojavo spravi v slabo voljo...
vem, da to nima nič s pričakovanji, ampak vseeno neka pričakovanja imam (kot najbrž vsi ljudje)--ampak to niso ne vem kakšna pričakovanja: ali je preveč, če od svojega življenja pričakuješ povsem normalne stvari: službo, družino in morda še kaj?

Kot otroku se ti je dogajala krivica. Način funkcioniranja svojih staršev, ki do tebe niso bili dovolj razumevajoči, si verjetno ponotranjila in se sedaj nezavedno sama do sebe podobno obnašaš. Če bi bila vzrok tvojih travm tvoja sestra, bi bila prisotna v sanjah. Mislim, da gre za to, da si pokasirala starševske vzorce, ki so bili do tebe nerazumevajoči in krivični. Moraš jih ozavestit, da boš lahko do sebe bolj popustljiva. Stara si 23 let in se sekiraš, ker še nisi diplomirala. V življenju te še čaka polno prizemljitev, ki ti bodo kazale tvojo realnost, zato je nujno, da čimprej postaneš razumevajoča in popustljiva do sebe in si daš možnost, da na trenutke živiš kot otrok, ki mu je marsikaj dovoljeno. Pa ne krivit staršev, delali so, kot so znali, po svojih najboljših močeh. Noži in kače v sanjah kažejo na to, da si lahko zelo napadalna in strupena.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #98 - 03.02.2010 at 12:54:31

Quote:
Gre za tvojo potrebo, da bi bila v središču pozornosti ali pa bi vsaj zelo dobro obvladala življenje. Mogoče imaš težavo s perfektcionizmom, mogoče pa si v nekaterih stvareh preprosto slabo razvita in te baše občutek inferiornosti, ki ga poskušaš na različne načine kompenzirati

S tem pa se popolnoma strinjam.
Back to top

IP Logged

murileon
YaBB Moderator

I Love YaBB 2!
Kamnik
Reply #99 - 03.02.2010 at 13:14:17

a8n8j8a8 wrote on 01.02.2010 at 09:34:18:
nahatee: se strinjam: danes nisem sanjala nobenih kač, ampak samo "običajne grozne sanje".
bom vam opisala še te:mogoče pa najdemo kakšne vzporednice s kačami  Smiley
Tema tokratnih sanj je bila vojna. Vse skupaj pa se je začelo tako, da sem bila sama (v naši hiši-vsaj tako sem razbrala iz sanj ---ampak ta hiša je bila le moj dom v sanjah (v resničnosti je popolnoma drugačna)- lahko bi celo bilo tako, da smo se v to hišo preselili (kar se da razbrati iz nadaljevanja sanj)).Čeprav se je kasneje izkazalo, da so bile v hiši tudi druge osebe.
Naj še najprej povem, da ne sanjam ravno pogosto o družini, ampak tokrat sem.
Torej:
Spomnim se, kako sem gledala očeta v vinogradu, kako je škropil. Nakar je naenkrat pritekel domov in rekel, da so po radiu javli, da nas bodo napadli (kdo, in zakaj, ne vem). Nakar se spomnim, kaj sem delala jaz nekaj minut pred tem: s sestro sva se ravnokar selili v skupno sobo na podstrešju (ne vem, zakaj je bilo to potrebno, ampak pač morali sva).Zdi se mi celo, da je bila to sedanja resnična soba, in je se mi zdi, da sem se jaz morala "vseliti k njej". Pri tem je sestra dobila večji in lepši kos sobe (čeprav je bila soba že tako ali tako zelo zelo majhna), sama pa sem imela prostor le za posteljo in še nekaj centimetrov okoli nje (imela sem tako  majhen prostor, da nisem imela sploh ne prostora)  in nisem vedela, kam se naj premaknem. Zaradi pomanjkanja prostora sem vso svojo lastnino zložila pod posteljo, ampak seveda je bila slednja premajhna. Zato sem sestro prosila, naj mi prosim odstopi en predal (ki ga ni potrebovala, saj je bil prazen), ampak tega ni hotela narediti. Zato sem potem šla iz hiše, in videla očeta (kjer se sedaj sanje nadaljujejo od zgoraj). v hiši je zavladala panika. s sestro sva odhiteli v najino skupno sobo na podstrešju (ne vem, zakaj nisva šli raje v klet ali kaj podobnega). Nato sem smela celo pogledat čez sestrino okno, kakšno je stanje zunaj, saj v "mojem delu sobe", ni bilo okna in videla sem tope, ki so ciljali na nas. Izstrelki so bili ognjeni, in padali so vse okoli hiše. Zato sva se s sestro odločili, da bova zaradi varnosti šli raje eno nadstropje nižje (hiša je imela vsaj  eno nadstropje in podstrešje). Šli sva do najine babice, ki je imela svojo sobo (dedeka v sanjah ni bilo). Ker je bilo pri njej vse vredu, sva šli na našo teraso. Terasa je imela eno od tistih belih plastičnih mizic, okoli  nje pa 2 ali 3 stoli (prav tako beli, plastični). Iz terase pa je bil prečudovit razgled: videla sta se dva stožca, ki sta spominjala na stožca vulkana,  le da sta bila zelena (poraščena). Nakar se nekdo zadere (morda celo sestra): eden izmed ognjenikov je izbruhnil! pogledam, in vidim, da je temu res tako. Izbruh je bil močan, saj so ognjene krogle padale visoko v zrak in seveda tudi proti naši hiši. Če si lahko predstavljate: iz ene strani nas je napadala vojska, iz druge pa "ognjenik". nadalje: na mizi je bil moj telefon (enakega imam v resničnosti, saj sem ga prepoznala po barvi-modre barve je), nakar je ena od krogel ognjenika padla nanj- začel je goreti.  s sestro sva pobegnili v hišo, jaz pa sem se obrnila, in tekla nazaj po telefon. Nekako sem ga pogasila, in ga rešila ognjenih zubljev. Nato sem šla do babice (sestre se od tega dela sanj dalje ne spomnim več), da bi pogledala, ali je vredu. Nakar slišim od zunaj nekje očeta, kako me panično kliče. Takoj gre pogledat kje je, in ko ga vidim, mi reče, naj mu hitro prinesem njegov nahrbtnik. Ne vem kako, ampak sem vedela, kje ta nahrbtnik je (čeprav ga v realnosti ne nosi) in  mu ga nesla. Vzel ga je in tekel pred mano proti sosednjim hišam (v smer med vulkanom in vojsko).  ker me je seveda skrbelo zanj, sem tekla za njim. On se sploh ni oziral nazaj, ampak je samo tekel naprej. Nato ga je na vrhu hriba, kamor je tekel proti hišam, čakala mama. skupaj sta hodila od hiše do hiše, in mama je iz očetovega nahrbtnika jemala neke "knjige". Kasneje sem ugotovila, da sta raznašala rokovnike (pri sebi sem si mislila, ja pa kaj za vraga morta to delat zdaj, ko pa nas napadajo). Nato sta mi ata in mama naenkrat izginila izpred oči, in videla sem le še prazne hišice sosedov. Te hišice so me spominjale na planinske kočice (po velikosti, stilu gradnje). Nakar naenkrat zagledam, kako prihajata vsa nasmejana proti meni mamina stric in teta (z njima imamo v realnosti popolnoma normalen odnos- včasih se obiščemo, pokličemo,...). Ni mi bilo jasno, zakaj se režita, ko pa situacija ni bila niti malo smešna. Končno sta se zresnila, in me vprašala, kje imam ateja in mamo. Povedala sem jima, da raznašata neke  brezvezne rokovnike, in da ju ne najdem. v tistem trenutku, sta se prikazala. tudi onadva sta bila glede na situacijo pretirano dobre volje. Nato so se oni štirje nekaj pogovarjali, ampak nisem slišala o čem, kljub temu, da sem stala poleg njih. Od tega trenutka naprej nisem več sanjala tudi o nobenem izmed teh štirih. Nadalje se spet spomnim, kak sem bila doma v hiši. preverit sem šla, ali še je moj del sobe, in kako je z babico. Nato sem se spomnila svojega telefona, ki je prej gorel, in takoj sem tekla ponj, da bi videla, ali še deluje. uspe mi ga vklopit, in poskušam predvajat glsabo.. je še deloval, čeprav je vmes prekinjal. Nato je babico začelo skrbet, kaj bova jedli. da je ona lačna in mora nujno it jest (želela je iti na podstrešje). še večkrat je rekla, da bi rada šla večerjat na podstrešje, ampak tega nisva storili, saj je tam nevarno.Nato se spomnim iz tega dela le še sebe, kako sem tekala po hiši in iskala prostor, kamor bi se skrila. in ko sem ga našla (prostor mi je bil neznan), sem se tam poskušala čimbolj skriti. v tišini mojega skrivališča, in v poslušanju streljanja, ki se je slišalo od zunaj, sem nato opazila, da se v tem prostoru skrivata še nek moški in ženska. nič mi ni bilo jasno, saj sem bila prepričana, da je hiša prazna.
........to je bil zdaj ta del....... -nato več nisem sanjala o tem dogodku, ampak sem sanjala še tole: jaz sem se  dobila s tremi mojimi prijateljicami (ne vem točno katerimi, ampak sem razbrala, da se družimo že veliko let) v univerzitetni knjižnici. ne vem zakaj smo se dobile, ampak smo se  Undecided Nato so mimo nas hodile skupine ljudi. in vsakič, ko smo se poskušale nekaj pogovoriti, je mimo prišla ena od teh skupin, in je začela eni od mojih prijateljic skupinsko nekaj govoriti. Tako, da se me nismo mogle čisto nič pogovorit, saj so nas vedno prekinili. ker sem vidla, da ne bo nič iz pogovora, sem se malo razgledovala naokoli po knjižnici. Naenkrat se zagledala svojega sošolca iz gimnazije-bil je izredno dobre volje in se je smejal kot vedno (res ne vem, kako sem ga lahko sanjala, ko pa sem v realnosti že čisto pzabila nanj-nisva imela nekih konfliktov). ker je gledal v drugo smer, sem začela dalje opazovati okolico. nakar opazim, da ni več pri nas, nobene skupine in hotele smo se dalje pogovarjat. A glej ga vrabca:ravno v trenutku, ko smo se začele pogovarjat, se je ena od prijateljic začela na veliko smejat:mimo je prišla še ena skupina. ker sem  vidla, da se ne bomo mogle pogovarjat, sem se zazrla skozi okno (sedele smo namreč ob oknu).
nakar je zazvonil moj telefon. hočem ga dvignit, in vidim, da je ožgan (še iz prejšnjih sanj).

kot lahko vidite, imam očitno res bujno domišljijo, ker da lahko kdo take bedarije sanja, ne?
sem rekla, da imam čudne sanje.-in vedno je tak Sad

Te sanje so v redu. Nobena bedarija. Zelo smiselne in normalne. Mislim, da na svoje sanje gledaš preveč negativno. Te sanje govorijo o izvoru tvojih težav, o družini. V sanjah se pojavlja tudi babica, zato domnevam, da se družinski vzorci prenašajo še iz njenih časov. Izbruh vulkana in vojna kažeta na to, da je prišlo do popolnega upora s tvoje strani proti stanju v tvoji primarni družini. Sanje govorijo o izraziti krivici, ki se ti je dogajala. Telefon je izrazito sredstvo komunikacije, ki je v ognju. Kaže da svojo vojno biješ s pomočjo zamer, kujanj, prizadetosti. Želiš, da bi problem razrešila oče in mati, vendar tega objektivno nista sposobna in jima je nesmiselno nabijati krivdo. Rešitev je v zgledu, ki ga imaš s teto in stricem, v neki zdravi odprti komunikaciji. Je pa komunikacija še nerazvita, kar kaže konec sanj, kjer se ne moreš pogovarjati s sošolkami zaradi zunanjih motenj nekih skupin, ki tudi predstavljajo del tebe. In telefon je poškodovan, ožgan, kot posledica neke neadekvatne agresije.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #100 - 03.02.2010 at 13:43:58

Sedaj bodo nekateri tule napisal cele romane,da se bodo vrnili na izhodišče ,ki je evidentno!

Perfekcijonizem-središče zbujanja pozornosti-agresija- Kako to izživeti,brez lastne krivde? Samo z manipulacijo! Čau bau!!!  Angry Shocked Cheesy Wink Grin

Back to top

IP Logged

a8n8j8a8
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #101 - 04.02.2010 at 17:58:20

Nahatee, Devi, Alojz : Hvala vsem za mnenja in nasvete. Bom jih upoštevala, kolikor se bo dalo. Zelo sem vesela, da ste si vzeli čas zame, in upam, da vam ni žal za komentiranje, ki ste ga pisali  pravi kači med kačami in mojstrici manipuliranja . Če ste pri meni vsi opazili enako, bo pa najverjetneje že držalo.

Robi:Hvala.

Gape: plan »napada« sestavljen: bom začela kar pri sebi, nato pa bom razmišljala še o tem, kako naprej  Smiley  Tudi tebi hvala za tvoj čas, mnenje in komentarje.

Titud: Tvoja razlaga mi je zelo všeč Smiley  Zagotovo si mi predstavil en zelo dober vidik na moje sanje.

Murileon: Prav tako hvala   Smiley

Še enkrat se vsem opravičujem za zavajanje in vaš čas, na kar me je opomnil Alojz (hvala). Očitno sem res tako zelo slab človek, da tega nisem opazila (najkasneje vidim svoj prag), in sem na ta forum pisala iz popolnoma drugačnega razloga.

Lep večer vsem in vsakomur  Roll Eyes
Pa le tako še naprej  Wink

P.S.: Ta post je brez vsakršnih mojih razmišljanj, da ne bo spet potem kdo rekel, da se ne oziram na vaša mnenja, zato se vsem opravičujem, da so moji odgovori tako kratki.

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #102 - 04.02.2010 at 20:05:20

Ko se boš nehala opravičevat za vsako figo, tudi zavistno (cinizem), zaznati je oboje, boš pridobila malo samozavesti in se bodo tudi sanje umirile.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #103 - 04.02.2010 at 20:38:58

a8n8j8a8 wrote on 04.02.2010 at 17:58:20:
Nahatee, Devi, Alojz : Hvala vsem za mnenja in nasvete. Bom jih upoštevala, kolikor se bo dalo. Zelo sem vesela, da ste si vzeli čas zame, in upam, da vam ni žal za komentiranje, ki ste ga pisali  pravi kači med kačami in mojstrici manipuliranja . Če ste pri meni vsi opazili enako, bo pa najverjetneje že držalo.

jeah well.. kako si stvari razumela, je sicer tvoja stvar, sam če bi brala bl pozorno, bi opazila, da sva te z Nahatee v bistvu branile, ne napadale.
čeprov to vedet, je mogoče za tebe bolj pomembno, ko za naja. in mogoče bi pomagalo, če bi vedla, da alojz rad človeka vrže v kako očiščevalno krizo, ker pritisne točno tja, kjer najbl boli. in da ko se bo tvoj bes razkadil, mu boš mogoče še clo po svoje hvaležna.. no ja, ni pa nujno.. loh ga boš še zmer hotla zbrcat al pa kej..  Smiley
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #104 - 04.02.2010 at 21:43:33

Devi wrote on 04.02.2010 at 20:38:58:
a8n8j8a8 wrote on 04.02.2010 at 17:58:20:

jeah well.. kako si stvari razumela, je sicer tvoja stvar, sam če bi brala bl pozorno, bi opazila, da sva te z Nahatee v bistvu branile, ne napadale.
čeprov to vedet, je mogoče za tebe bolj pomembno, ko za naja. in mogoče bi pomagalo, če bi vedla, da alojz rad človeka vrže v kako očiščevalno krizo, ker pritisne točno tja, kjer najbl boli. in da ko se bo tvoj bes razkadil, mu boš mogoče še clo po svoje hvaležna.. no ja, ni pa nujno.. loh ga boš še zmer hotla zbrcat al pa kej..  Smiley

Devi Alojzovega posta nisva zanikali, le svoja mnenja nanj sva povedali, to Anji ni ušlo, zato naju v postu daje skupaj z Alojzem in je jezna tudi na naju.  Smiley  

Očiščevalna kriza.  Dobr si rekla to.  Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 14