a8n8j8a8
1

I Love YaBB 2!
|
Alojz in Sandib wrote on 20.02.2010 at 22:08:45:Anja
Te je strah lastnih sanj? Te je strah živeti? Nikomur nisi dolžna biti sužnja dojemi! Postavi se zase! In sebe prepričaj,da si v kačjem gnezdu! Kaj dela kača? Delaj tudi ti tudi to,pa saj verjetno že!Na svetu ni človeka,ki bi me lahko maltretiral.Kar zna on, znam tudi jaz-razumeš? Strah me je sanj, ja, zato ker so tako realne. Moj čas med preklopom iz spanja v realnost je vedno daljši (ko se zbudim, se še nekaj časa sprašujem o stvareh iz sanj, ker včasih mislim, da so bile realnost.) Živeti me ni strah, ampak tudi kača ne morem bit/ne znam. Če bi želela bit takšna kot so drugi do mene, ali sem potem nazadnje kaj boljša od njih? Razumem te, kar želiš povedat, ja. Devi:  Ajgor: Milsim, da ne ustvarjam problemov, s katerimi bi se potem moj um moral ukvarjat  Nahatee: pol dneva je mir, ker je navadno pol dneva v šoli  Se strinjam, ja, samo kaj ko je zdaj bil dooooolgoooooo mir, včeraj zjutraj pa je imela tak napad, da se sploh ne spomnim, kdaj je bilo na zadnje tako hudo: namreč: jaz je več nisem zbujala-si je pa zato podjarmila očeta.... in oče jo je včeraj pozabil zbudit, jaz sem ravno nekaj šla pomagat babici, in sploh nisem vedla ali je doma, ali ne (namreč kot ste mi svetovali se ji poskušam čimmanj približevat in delat situacije, ki bi jo kakorkoli razburile-čeprav še vedno kaj najde, ne). No, in naenkrat prileti mama in mi pravi, naj hitro pridem v hišo, ker bo ova (=moja sestra) vse skup spolamala in da tako dela, da ne ve, kaj naj naredi. Mami sem rekla, naj jo pustiva, ampak se je potem začela dret name, da mam za vsakega cajt (dedeka, babico, prijatelje), samo za svoj EDINO sestro in mamo ter ateja pa ne. In ko je nekaj minut se drla name, sem pač šla v svojo sobo, in potem sem resd slišala in vidla sestro, kako je delala in govorila: bom napisala le nekaj stvari, ker je v navalu jeze bilo kar preveč vsega: Ste vsi fukjeni, me nobeden ne more zbudit: ko da sem svija-ampak ne: vi ste svije frdamane, fukiči fukjeni....vmes je seveda metala vse kar ji je prišlo pod roke in hipnotično hodila po sobi sem in tja. Nato se je začela dret, da bo pol življenja prespala, ker je nobeden fukič ne more zbudit. In da če ne naredi zdaj tega izpita, al pa ga dobi 6 ali 7,da bo naredla samomor, ker je nobena fukjena svija ne more zbudit, in ker ji je oče ob enih ali dveh ponoči rekel, naj že gre spat. Kakorkoli: zaklenla se je v sobo in še nekajkrat ponovila, da smo vsi fukjeni in prizadeti, in da se bo jutri (torej danes) ubila in to prisegala. No.... ne vem, kaj nardit v takem primeru. Zame je to prevelik zalogaj, ki ga ni možno rešit. No da povem še dalje: danes zjutraj jo je oče zaredi dogodkov prejšnjega dne zbudil že ob 6:30-celo je zajtrkovala z njim in vse in bila dokaj mirna. Kaj pa potem: jaz sem morala it za nekaj časa od doma, in ko sem se ob pol devetih vrnila, je ona spet spala. Ampak ko sem šla po stopnicah gor, se je zbudila. Začela je spet preklinjat in metat stvari-skorajda se je ponovil včerajšnji scenarij. In seveda meni ni bilo nič jasno, zakaj zdaj to: ja, zato, ker je noben fukjen fukič ni zbudil (ampak kot sem napisala že zgoraj, jo je oče zbudil). Eto: tak je to blo in zdaj smo očitno mi krivi, tudi če gre nazaj spat .kot lahko vidiš devi, sem se sama distancirala kolikor sem se lahko, ampak vseeno mi ni niti malo vseeno. mene takšni dogodki popolnoma spravijo v slabo voljo in res se sprašujem, kako močna osebnost bi mogla bit, da bi mi blo zdaj ravno do beograda za vse. Tako je to-ves teden je bilo le zatišje (z manjšimi izbruhi) pred nevihto .Komaj čakam, da grem popoldan tudi jaz od doma, pa da na vse skupaj spet pozabim.
|