David
Ex Member
|
To ne pomeni, da vsak Žid verjame v Talmud in mozaiški zakon, prav tako kot vsak kršč anski otrok ne verjame v kršč anstvo. V tej knjigi se osredotoč amo le na tiste, ki verjamejo vrsticam, ki ste jih pravkar prebrali, in zanima nas, kaj ti ljudje zaradi te vere po čno. Mislite, da se to, kar sem pravkar napisal in vam prikazal iz Talmuda nahaja le v glavah nekaterih nacističnih Nemcev, »podlih fantih« tega planeta? Potem ste kilometre daleč od resnice. Talmud, najvišja avtoriteta ortodoksnega Židovstva, se pogreza v globine moralne in duhovne izprijenosti. Kamorkoli so šli, so »mozaikovci« in »talmudovci« zasloveli zaradi svoje izprijene iznajdljivosti v izkoriščanju tistih, s katerimi so prišli v stik. Bali so se jih in prezirali. Zaradi njihovih spletk so jih izganjali iz ene države za drugo. Žide so izgnali iz Anglije leta 1290 (vrnili so se l. 1655), iz Francije l. 1306 (vrnili so se okoli 1682), Madžarske, 1360 - 1582, Belgije, 1370 - 1700, Slovaške, 1380 - 1744. Prav tako so jih izgnali iz Nizozemske, Avstrije, Španije, Portugalske, Italije, Bavarske in drugih evropskih držav, v približno istem časovnem okviru. Jezus je o njih dejal, da so »od svojega očeta, hudiča« (Janez, (8:44). To je razlog, in v resnici edini razlog, zakaj so Jezusa ti Židi, farizeji, umorili! Martin Luter je na primer rekel: »Odločil sem se, da ne bom več pisal niti v korist Židov, niti proti njim. Kajti spoznal sem, da ti bedni, pokvarjeni ljudje ne prenehajo s poskusi, da bi spreobrnili nas, kristjane; prav tako sem dovolil izid te knjižice, da se bo vedelo, da spadam med tiste, ki se upirajo tem strupenim poskusom Židov, zaradi katerih morajo biti kristjani stalno na preži. Ne bi si bil mislil, da bi si kristjan dovolil, da bi ga Židi preslepili, da bi z njimi delil njihovo izgnanstvo in bedo. A hudič je bog sveta, in kjer ni božje besede, ima lahko delo, ne le med šibkimi, temveč tudi med močnimi. Bog z nami. Amen. In kot razločno znamenje, so okrepili svojo vero in grenko sovraštvo do nas, rekoč: »Vztrajajte. In glejte, kako je bog z nami in ne zapušča svojega ljudstva v izgnanstvu. Ne delamo, uživamo prijetne, lenobne dni, prekleti goyim (človeška živina) mora delati za nas, mi pa poberemo njihov denar, zatorej smo njihovi gospodarji, oni pa naši sluge. Le naprej, dragi otroci Izraela, še veliko bolje bo! Naš Mesija bo prišel, če bomo vztrajali in si prisvajali z oderuštvom, posest poganov. Naj njihov TALMUD in njihovi rabini ne razglašajo, da ni greh, če Žid ubije pogana, je pa greh č e ubije izraelskega brata! Da ni greh, č e se ne drži prisege dane poganu. Kraja in rop (kot to počno s svojim oderuštvom) pogana imajo za božjo službo. Kajti menijo, da do nas ne morejo biti prekruti ali storiti greha nad nami, ker so plemenite krvi in nedolžni svetniki, mi pa prekleti gojimi. Oni gospodarji sveta, mi pa njihovi sluge, da, njihova živina! Č e kdo misli, da pretiravam - ne, temveč prej nasprotno. Kajti v njihovih pisarijah vidim, kako nas gojime preklinjajo, in kako nam v svojih šolah in molitvah želijo zlo. Z oderuštvom nas ropajo našega denarja in kadarkoli je le mogoče, se igrajo z nami vsakovrstne pokvarjene trike ...« č Zadnje zabeleženo mnenje Martina Luterja o Židih je bilo: »Morali bi vedeti, da Židi psujejo in one astijo ime našega Rešitelja dan za dnem ... iz tega razloga bi vi, gospodje in gospe, ne smeli biti do njih strpni, temveč bi jih morali izgnati. So naši javni sovražniki, ki neprestano bogoskrunijo našega gospoda Jezusa Kristusa. Mariji pravijo ....vlačuga in njenemu svetemu sinu pankrt ... Č e bi nas lahko vse pobili, bi to storili z zadovoljstvom: pravzaprav mnogi med njimi morijo kristjane, posebej tisti, ki se izdajajo za kirurge in zdravnike. Vedo, kako uporabiti zdravila, kot to počno Italijani - Borgijci in Medičejci - ,ki dajo ljudem strup, ki jih usmrti v eni uri ali mesecu.« Bi morali Martin Lutherja obsojati zaradi njegovega silnega sovraštva do Židov? Iz pazljivega branja zgornjih vrstic je več kot razvidno, da je Luter napadal osnovno talmudsko filozofijo, ki motivira mnoge Žide, kot npr. Rothschilde. Prav tako bo mnoge ameriške bralce presenetilo spoznanje, da so njihovi številni »povelič evani« predniki o teh zadevah govorili precej bolj direktno kol Adolf Hitler. Benjamin Franklin (1706 - 1790), na primer: »To našo mlado državo moramo varovati pred kakršnimikoli zahrbtnimi vplivi ... Ta pretnja, gospodje, so Židi. V katerikoli deželi so se Židi nastanili v več jem številu, so ponizkotili njeno moralo, razvrednotili njeno trgovino, se izolirali in se niso hoteli asimilirati. Posmehovali so se krščanski veri, na kateri je bila ta država ustanovljena, in jo hoteli z nasprotovanji proti njenim omejitvam spodkopati; ustanovili so državo znotraj države in če so jim nasprotovali, so jo skušali finančno zadušiti ... To so vampirji, in vampirji ne žive od vampirjev. Ne morejo živeti drug od drugega. Obstajajo lahko le med kristjani in med drugimi ljudmi, ki niso njihove rase. Č e jih ne boste izključili iz Združenih držav v ustavi, jih bo v manj kot 200 letih mrgolelo toliko, da bodo vladali in pogoltnili deželo, in spremenili obliko naše vlade. Č e jih ne izključite, bodo naši potomci čez 200 let za preživetje delali na poljih, medtem, ko bodo oni zadovoljno sedeli v bankah. Svarim vas, gospodje, če ne izključite Židov za vse čase, vas bodo vaši otroci preklinjali v grobu.« Vedel je o čem govori, kajti amriški predsedniki Franklin Delano Roosvelt, Harry Solomon Truman in James Earl Carter so bili prikriti Židi (to so tisti, ki so prevzeli drugo ime in včasih drugo vero, da bi prikrili svoj židovski izvor. A še vedno so sledili njihovim ciljem, kajti če ne bi, bi jih s pomočjo njihovih rabinov tiho usmrtili! Ne verjamete? Berite: »Die schlimmsten Feinde unserer Völker« (Največji sovražniki naših ljudi), Jean Boyer, Edicion Actualizada, Bogota. Colombia, 1979. Odpihnilo vam bo možgane! George Washington (1732-1799), prvi predsednik Združenih držav: »Židi delujejo med nami uč inkoviteje kot sovražne vojske. Stokrat nevarnejši so našim svobošč inam in veliki stvari za katero se borimo. Le objokujemo lahko, da jih ni vsaka naša država, kjer so bili, že zdavnaj iztrebila kot kugo družbe, in največjega sovražnika naši sreči, ki ga imamo v Ameriki« (Maxims of George Washington /Načela Georga Washingtona/, A.A. Appleton and Co., strani 125, 126). Podobna prepričanja so izražena v pisanjih tako uglednih mož kot so William Shakespeare, Charles Dickens in Mark Twain in še mnogih drugih. Ste presenečeni? Nekateri bralci morda mislijo, da sem eden tistih nacističnih Nemcev, ki še vedno živijo v preteklosti, v drugi sv. vojni. Temu preprosto ni tako. Ta poglavja se ne nanašajo č č na Žide kot celoto (nekateri mojih najbližjih prijateljev so Židi). Velika razlika je med kazarsko, sionisti no, talmudsko, hebrejsko krvno zvezo na eni strani, in obi ajnim Židom z ulice. Skrbi me to, kar piše v Talmudu, in dejstvo, da se tem naukom sledi še dandanes. In. kot bom opisal kasneje, pomembno je vedeti, kdo je te Žide »zdresiral« za to, kar uči Talmud, razumeti, kdo je njihov »Gospod«. To je Jahve - El Shaddai, tisti, ki je prišel dol z neba (ne sam) z ognjem in dimom, v letečem oblaku! Bavarski Iluminati Adama Weishaupta
|