Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 ... 7 8 9 
(Read 64936 times)
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: HAARP
Reply #120 - 29.04.2010 at 20:04:10
 

Ne vem zakaj takšen halo? A se ne sme drugje pisati. Krivulja je Alojz- in ?A je koga kaj manj?Saj nisem pes,da me bo kdo zvezal!!Človek pač deluje za tisto kar sam misli,da je vredno!
Sedaj pa hi ha he lejga kakšen je! A mogoče kdo rabi opravičilo? Wink Wink
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
Re: HAARP
Reply #121 - 29.04.2010 at 20:18:36
 
Alojz

Imaste baje preostre besede, poste in se kdo mimogrede ureze, ko hoce napisano stret. Naj spozna vsak, da je sam kriv ce se ureze, ne pa da krivi vas, potem bo ok.

Pa da Jezusova beseda je bila mehka in obdana z metuljcki pravijo.

Jaz mislim da bojo spoznali v cemu je stos, Alojz nic kriv pa ga kamenjajo.

Alojz samo tako naprej, ker boljsi kot ste skoraj ne bi mogli bit.

L.p.

Back to top
 

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
ik.kanu.na
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 918

Re: HAARP
Reply #122 - 05.05.2010 at 01:23:43
 
Koliko je takih HAARP-ov na svetu? Kaj pa pri nas, so morda tiste postaje za mobitele?
Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: HAARP
Reply #123 - 09.05.2010 at 16:05:49
 
ik.kanu.na wrote on 05.05.2010 at 01:23:43:
Koliko je takih HAARP-ov na svetu? Kaj pa pri nas, so morda tiste postaje za mobitele?


Ja princip delovanja je isti-tam so ioni tu pa fotoni- oboje je pa EM valovanje.

Mi niti prave terminologije za osnovne delce ne uporabljamo-recimo ioni so pretežno realizirani masno energetski delci-fotoni pa pretežno akumulirani masno energetski delci. Zanost si izmišlja milijon imen samo -da svoje početje finančno opraviči nasproti družbe. Vse na svetu je matematika in računica. Cheesy Wink
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: HAARP
Reply #124 - 18.05.2014 at 18:35:34
 
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
ik.kanu.na
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 918

Re: HAARP
Reply #125 - 19.05.2014 at 11:34:53
 

Stoyan Svet je napisal -> HAARP poplavno „čiščenje“ terena bivše Juge

http://www.publishwall.si/stoychi./post/103294/haarp-poplavno-ciscenje-terena-bi...
Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: HAARP
Reply #126 - 20.05.2014 at 11:27:31
 
ik.kanu.na wrote on 19.05.2014 at 11:34:53:
Stoyan Svet je napisal -> HAARP poplavno „čiščenje“ terena bivše Juge

http://www.publishwall.si/stoychi./post/103294/haarp-poplavno-ciscenje-terena-bi...

po naših podatkih so haarpi ugasnjeni ... so predragi za uporabo
unga na aljaski celo razmontiravajo
un haarp ki pa naj bi bil u srbiji ... sm že use objavu ... če nimaš niti fbja niti twiterja da bi lahko sledil mojim objavam, poglej usake tolko na www.gape.org ... kjer so use tapomembne objave zbrane ... na forum nalimam recimo tanajpomembnejše in une kjer je velik texta za pošerat svetu naenkrat

evo ti še tega
http://amitzdulniker.com/2012/08/11/u-srbiji-ne-postoji-haarp/
ne bom reku da je najboljš napisu - maš pa slike objasnjene ...
(tista slika ki se uporablja da je to srbski haarp je iz aljaske, tm kjer naj bi bil haarp pa je čiz mejhna antenica)
...

se mi zdi da sm nekak zaznal, da majo tipi že full hujšo tehnologijo (tista neka krogla) in da ne rabjo več teh ogromnih anten ki požrejo full lehtrike - sploh kadar jih vklopjo na moč
Back to top
« Last Edit: 21.05.2014 at 17:32:21 by gape »  

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: HAARP
Reply #127 - 16.02.2015 at 01:09:53
 
Quote:
Fenix Ariel February 9 at 6:19pm

Spoštovani teoretiki zarote o HAARP-u

Sestavil sem en kratek sestavek o tem sistemu, katerega sem po nekem naključju in dolžnosti tudi obiskal in malo videl kaj je "notri".

HAARP, projekt nesrečnega imena, ki so se ga spomnili v NORAD-u. Vse se je začelo v 80-ih, ko se je eden (imena in priimka se ne spomnem) vojaški znanstvenik zakopal v zaplenjene zapiske Nikole Tesla.

Ampak najprej grem še malo nazaj v zgodovono. Za ta projekt je krivo razmišljanje in zapiski Nikole tesle, ko je leta 1883 iz Pariza odšel za nekaj mesecev London na obisk k daljnemu sorodniku, ki je prej živel v Sloveniji v Savinjski dolini. Kolikor je meni znano je temu sorodniku bilo ime Darko Saleša (nisem prepričan v priimek - nekaj temu podobnega), ki je delal za britanske železnice in je bil ljubiteljski znanstvenik, katerega je fascinirala elektrotehnika. Pri Darku je Nikola "pozabil" svoje zapiske o svojih zgodnjih razmišljanjih o širjenju in uporabi elektromagnetnega valovanja na daljavo. Leta 1899 je Nikola prosil Darka za svoje zapiske in jih tudi dobil in na osnovi tega je leta 1902 sestavil svoj zloglasni stolp. No Dare je bil prefrigan in je prepisal zapiske Nikole. Ključno za projekt HAARP pa je bilo tudi srečanje Nikole Tesle in Alberta Enstain. Poleg znanosti ju je povezovalo še spupno prijateljstvo z Milevo Marić, ki je bila baje tudi Albetova prva žena. Čeprav se je Albert ločil od Mile, pa so vsi trije še vedno bili v stiku, saj so bili znanstveniki. Leta 1935 je tesla svojima prijateljema predstavil zapiske in izračune za manipulacijo materije z radijskimi valovi. Točneje se je šlo za manipulacijo atmosfere. Nikola tesla je bil mahnjen na število 3 in tudi svoje zapiske je pisal v izvirniku in še v dveh kopijah. Originale je potem imel pri sebi kopije pa je zaradi svoje paranje pošiljal okoli. Zapiske na manipulacije materije je pošiljal svojemu stricu v Maribor, ki so kasneje prišli v roke vnuku tega strica. Večina teslinih zapiskov vključno z kopijami je prišlo v roke ameriških organov, le ena izmed teh kopij je ostala v rokah skrbnikov in te so romale v Maribor. Samo zahvala tem skrbnikom je da mi je znano, za kaj se dejansko gre pri HAARP-u. Ti zapiski so sedaj skrbno spravljeni v eni izmed prostozidarskih lož v Franciji, katere je bil član ta vnuk, ki jih je podedoval.

Še nekaj neznanega o Nikoli Tesli. Ko je bil Nikola v Franciji se je le ta srečal z ezoteriko in z deli H.P Blavatsky. Postal član takratnega teozofskega društva in tudi prostozidar lože Le Droit Humain. Ko je pripotoval v Ameriko je najprej obiskal ameriško ložo Le Droit Humain in tam postal Veliki Mojster.

Toliko o zgodovini in kdo so krivi za to.

Kaj je dejansko HAARP. To je sistem anten, ki je uradno pomenovan sistem za raziskovanje atmosfere z radijskimi valovi. V bistvu pa je bil namen bolj praktičen, kot samo raziskovanje. Namreč bolani um ameriške vojaške uprave je bil manipulacija vremena z tem sistemo in tako so po vsem svetu antene. Projekt se je začel leta 1990 in postavljen je bil 1993. Vsak postavljen sistem je ime sevalno moč 3,5MW. Pri vsem tem pa Hvala bogu, da je bil Nikola in kompanija toliko naprej pred časom, da še v današnjem času ne morejo dejansko s to močjo vplivati globalno, neglede na vse postavljene sisteme po celem svetu. Namreč, po zapiskih, ki sem jih jaz videl v Francoski loži, kjer hranijo te zapise, bi vsaka antena mogla imeti vsaj 150MW trenutne sevalne moči in te antene bi morale biti razporejene v enakomerni mreži vsakantena pa bi morala biti odaaljena od vsake vsaj 1000km. Trenutno pa je samo 14 in med sabo so zelo neenakomerno razporejen in med sabo oddaljene vsaj v povprečju in približno 10000. KEr sistem ni pričakovano deloval so leta 2007 postopoma začeli z ugašanjem in lansko leto 2014 v oktobru so ugasnili zadnji sistem, ki je bil lociran v Angliji.

Antene delujejo med frekvencami od 2,8MHz do 10MHz. To je frekvenca dolgega vala. Gotovo boste kaj porekli, ker dolgi val se lahko posluša 10000km daleč okoli. Ja res je, vendar do nas pride le nekaj mW in sprejemnik more le to ojačati, da slišimo kaj. Kot inženir elektronike z radioamatersko licenco, sem z svojim širokopasovnim frekvenčnim analizatorjem dejansko videl HAARP in na področju Slovenije je z jakostjo -100dB ali nekaj mW, da sem lahko zarbral ta signal sem moral zelo selektivno ojačati signal. HAARP je imel lokalni vpliv na atmosfer, a le v rangu okoli 100km, pa še to nestabilno, ker niso upoštevali nestabilne elektromagnetne vozle, ki jih proizvaja naš planet. Poleg tega pa je HAARp motil še radiacijski vpliv vesolje, katerega poznamo kot beli šum. Namreč HAARPnaj bi deloval v inonosferi, kamor pa vseeno prodrejo šibki gama žarki iz vesolja in ti žarki so izničevali vpliv na teh frekvencah HAARP-a. Sem pa tekom opazovanja delovanja HAARP-a odkril eno zanimivo dejstvo, ki je bi lahko prej koristila kot škodila. Namreč ko je bil HAARP aktiven se je nivo belega šuma za 20 dB zmanjšal in tako je bil sprejem zemeljskih radijskih kanalov (radio, televizija in celo GSM) bolj stabilen.

Še ena praktična izkušnja. HAARP v Angliji se je dejansko uporabljal tudi v raziskovalne namene. ESA je s tem sistemom preiskušala svoje raščitne prevleke (faraday kletke) na svojih satelitih. Dejansko je že najbolj preprosta faraday kletka ustavila te frekvence.

Od kot to vse vem, žal ne želim v podrobnosti pojasniti, lahko le napišem, da sem sam osebno bral te zapiske, ko sem bil nekoč povabljan...

Ka se tiče zarot, pa tole. HAARP sem nekako vam prestavil. Glede kemičnih packarij NATO bom naslednjič nekaj napisal, a bo tudi pojasnjeno da temu ni več tako kot se sedaj piše in širi paniko okoli, ja je pa bilo to nekoč...

Bolj pa naj vas skrbijo dejanske zarote, finančno političnih sistemov, ki so še vedno zelo vplivni in poskušajo za vsako ceno dobiti navlado... Pa tu niso nič krivi prostozidarji, ali iluminatti, ampak drugi skriti lobiji... Malo se ozrite okoli in vam bo jasno. Tudi o prostozidarjih bom nekaj izkustvenega napisal, če vas bo bolja brati, da vam bo jasno, da ti primerki tudi niso nič krivi...

https://www.facebook.com/groups/haarp.slo/permalink/892058797511652/
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10693

Gender: female
Re: HAARP
Reply #128 - 04.07.2022 at 11:58:00
 
ni lih haarp, ampak paše sem, ker je to umetno delanje vremena

https://www.instagram.com/p/CfkS795gmZ4/
Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
Pages: 1 ... 7 8 9