Alojz in Sandib wrote on 29.03.2010 at 11:18:04:Optimus T. Prime wrote on 29.03.2010 at 09:19:46:Alojz in Sandib wrote on 28.03.2010 at 09:55:42:Optimus T. Prime wrote on 27.03.2010 at 23:00:51:Ok, pol pa me poduci prosim.
TOrej.,
Em valovanej je tocno kaj?
Sočasno izmenično prehajanje dveh me vrednosti INme-RIme druga v drugo česar vzrok in posledica em sila-izmenični tokokrog ki ustvarja okoli sebe magnetno polje-elektromagnetizem=EM sila=vesoljna sila.
Ne razumem.
sori.
Einstein je zajebal zadevo,ker ni poznal akumulirane in realizirane mase-energije ampak je zapisal bedarijo EC2=M in MC2=E namesto da bi zapisal
Xme 10 = INme4 AOEM RIme6= Xme10 ni poznal teh vrednosti,samozadostnosti,cikličnosti,samoohranitve me in njenega samodelovanja-česar vzrok in posledica je EM sila ter ciklični konci začetki prehodov me.Težko razumeti,če še znanost tega ne ve!! Dokažem!!
E= MC^2
E - energija
M - masa
C _ stvetlobna hitrost
To enačbo razumem. In je zapisana velikokrat.
Če pokometiram to enačbo.
Gospod einsajn je mogoce prsiel do nej sam en vem bi mogel porpasati nejga osbno. Problem je v tem, da so to enabo vedeli ZULU ljudje ze prej. "ZULA BUENA" premikas s ekot zulu iz vasi v vas, počasi. ZULU pleme niso od tuki so od zvezd. In to enačbo so vedlei mnogo prej zulu pleme. Rečeno drugače bi bilo mogoce zvedeti, od kod temu tipu to znanje. Torej. Einstajn je likvidiral eter, kar je zanimivo, od nejg anaprej etra ni in to pomeni de s eje zbrislao eter. Povednao drugače eter naj bi bil drugače imnovan spriit world. Torej.
Gospod Dr. Eisntajn reče to enačbo likvidira eter. Se komu svetlika. Ce bi prebrali nejgovo zgodovino in ce je bil mogoce v kaki organizaicji pol ves de se oblj smrdi.
Zelo je zanimivo de so v franciji prekodirali in odkodirali eno knjigo v kateri je psialov elikor eci kar je potegnilo rkizajre noter. In to je bral nostradamus. Mogoče ej on prebral 1 verzijo uno k so skopali v ,.. pa ni dobil ....... .
Torej toej enačbe pa ne razumem.
Imam pomisleke.
Energija je masa krat svetlobna hitorst na kvadrat.
Torej masa je cuden pojem. Ker mas eni, ker ni atoma ker ni nic, je smao energija med temi delci. Svetlobna hitorst pa ni kosntantna. Toko de mso v pizdi.
To ej to.
Prosim lepo ce lahko razcelnis svojo enacbo, ker jaz je ne razumem ne rpopozanm zankov.
Hala.
Lp.