Quote:Poet, ti ki si tako duhoven, bi že lahko vedel, da um deluje samo časovno. Psihološki čas. Če si v umu si v mislih in nisi v večno-sedaj. Malo razmisli, pa potem nekaj ropotaj.
Zanimivo. Torej večno-sedaj nikakor v času? Čas nikakor ni del večnosti? Ja, kje pa je potlej? Ti se tako rad obešaš na koncept časa in še posebej psihološkega časa - kdo ti je pa sploh povedal, da je sploh potrebno nekaj razčlenjevat? Čas je čas, jaz sem prav vesel, da čas je, zakaj naj bi ga pa ne bi bilo? In če čas je in če večno-sedaj je, kaj se potem pritožuješ glede časa? Ti bi kr neki negiral čas, pa še sam ne veš zakaj - samo zato ker si to nekje prebral, da bi bilo pa fino čas negirati. Zakaj že?
Quote:Sicer je pa Dejan dal gor post za komentiranje. Ti tega nisi storil, ampak komentiraš naše komentarje. Kje je sedaj resnica in kdo je ves čas v mislih. Ne misli ves čas, kaj si midva mislimva.
Seveda, ker so komentarji problem, ne pa tisto kar je dal Dejan gor. Kako boš ti komentiral sončni zahod? Če ga komentiraš, si "krjavelj".

Jaz pravim: P.D. še nikakor ni najvišji odraz Stvarstva. Kdor misli, da je, ta bo še spoznal, da P.D. še nikakor ni konec poti. Niti približno. Je pa nek začetek, ljudem pove, da morajo stvar vzeti v svoje roke. To pa ja. Samo Alojz bi to rad naredil za končno ter najvišjo resnico. Tu pa vstopim na sceno jaz in rečem, da P.D. še ni najvišja stvar. Tako.
Nič ne razumeš Poet. Tema. Ne govorim o negaciji časa, ampak o razumevanju njega. Sicer je pa to ven razuma in dokler ne razumeš tega, boš še vedno tumbal o neki večnosti.
Najvišji odraz stvarstva sem jaz in ne P.D. Ko si že na sceni in se ti dopade pa povej kaj je zate duhovnost. Tako rad govoriš o njej, pa povej dejansko, kaj to zate je.