Alojz in Sandib
|
Boštyxz wrote on 21.12.2008 at 09:55:34:satis wrote on 20.12.2008 at 20:47:33:Quote:Boštyxz wrote on 19.12.2008 at 08:54:50:Eh, glej, jaz nič ne zanikavam telesa, ker dokler bom tu, ga bom pač moral še vlačiti z seboj . Povsem jasno pa je, da težko materialno telo ovira duševno-eterično (energijsko) telo duše. Ja, tistemu zviševanju energije telesa ( materije telesa ), pa se ob spremembi energijskega stanja v višje dimenzije reče "Vnebohod" , ali Poduhovljenje telesa . Da, tudi na tem delam, čeprav mi za1X po mojem občutku bolj slabo ratuje, ker imam pač še nekatere druge obveznosti , pomembnejše kot to , in sicer vsa dobra dela do ubogih bratov + sester . Namreč to šteje več, kot pa inkarnacija semkaj na Zemljo, potem pa jo meni nič-tebi nič popihamo nazaj "gor" . Treba je iti po vrsti + počasi, da se izpolni celotno poslanstvo, kot nam je dosleden zgled dal Stvarnik z utelešenjem v Jezusu . Lep pozdrav , čav Boštjan + #  # Bošty Imej rad sebe in svoje telo, kot tempelj v katerem prebivaš.  Ko imaš rad svoje telo, premagaš marsikatero mejo, ki jo sedaj ne zmoreš. Do telesa negativen pristop in praviš da ga vlečeš za sabo, telo zavračaš, namesto da bi bil hvaležen zanj. Lep pozdrav To si pa lepo napisala.  Rečeno je v vedskih spisih, da je človeško telo tako dragoceno, da se celo veliki polbogovi- nadzorniki vesolja želijo pojaviti v njemu. Zakaj tako? Ker je idealno za samospoznanje. Na višjih planetih imajo tako visok standard uživanja, da postanejo na to vezani in se ne zmorejo predati transcendenci v celoti, zato morajo ostati v tem ciklusu stvarjenj in uničenj univerzuma in ne morejo preseči treh oddelkov materialnega sveta. Kot bogataš pride denimo težko v božje kraljestvo. Zato je to telo dragocenost, s katerim lahko prebrodimo neznanje in ga moramo spoštovat kot tempelj, v katerem prebivamo. Nooo, evo  , vidiš, tako bogataš težko pride v Božje kraljestvo, ravno zaradi tega, ker ljubi bogastvo , s pomočjo katerega si lahko zagotovi telesne užitke , katere ljubi nad vse . Torej, čeravno ne ljubi svojega telesa, pa ljubi telesne užitke, ki so z tem povezani . Zopet mu napačna ljubezen zagreni življenje ( tostran + onstran ). In, kot si napisala, --- da, tudi boljšim dušam, ki prebivajo na "svetlih" planetih, je problem , ker se preveč navežejo na lagodno življenej ki ga imajo tam , zato morajo priti na naš neprijazen, hladen krut planet, da spoznajo Božjo milost , Ljubezen, se preizkusijo v težjih pogojih , z težkimi inkarnacijami . Šele po teh preizkusih , se neka duša usposobi za Božje otroštvo . Pa dober + lep Gospodov dan nam vsem želimo, še naprej, juuuheeeeejjjjjjj, ... by Boštyxz + #  # Bošty Ti pišeš zato da pišeš. Ep o Gilgamešu 11 ploščica: Sovraži premoženje,reši življenje,pobrigaj se za življenje!!!!!! Ne delaj filozofije, tam kjer se že vse ve!!!!
|