Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 36 37 38 39 40 ... 90
(Read 330436 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Sanje
Reply #555 - 31.08.2008 at 23:00:34

Bardo_Thodol wrote on 31.08.2008 at 22:48:02:
V zavesti to lahko zgleda kot sintetična zaznava, podzavest pa vse skupaj še vedno mrzlično analizira in razstavlja na prafaktorje.

Matrico življenja mi dojemamo kot podzavest glede na realizirano fizično zavest .Obe vrednosti se navzven izražajo enotno skozi našo pojavnost. Interakcija med matrico in elementarno(telesno atomsko) pojavnostjo,je lahko usklajena-si
nteza ali pa neusklajena. Razstavljanje je posledica našega neskladja znotraj naše enovitosti.

Lp,Alojz Grin
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #556 - 31.08.2008 at 23:03:33

Saj to vem, da sem vse to jaz.

Vendar to ne pomeni, da bi se mnogih procesov, ki ravno tako potekajo v meni, moral zavedati. In še dobro, da se jih ne zavedam.. saj ne bi imel od zavedanja nobene koristi, če bi moral zavestno zaznavati naprimer prebavne procese, ki so mimogrede silno zapleteni in jih poleg tega sploh ne opravljam sam, saj mi pri tem pomaga milijarde (gostujočih) mikroorganizmov, brez katerih sam prebave niti ne bi zmogel realizirati.

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #557 - 31.08.2008 at 23:04:39

Alojz, dobro si tole vkup sklanfal. Sedaj, če bi to analiziral ne bi razumel. In to je celotno bistvo.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #558 - 31.08.2008 at 23:13:55

Bardo_Thodol wrote on 31.08.2008 at 23:03:33:
Saj to vem, da sem vse to jaz.

Vendar to ne pomeni, da bi se mnogih procesov, ki ravno tako potekajo v meni, moral zavedati. In še dobro, da se jih ne zavedam.. saj ne bi imel od zavedanja nobene koristi, če bi moral zavestno zaznavati naprimer prebavne procese, ki so mimogrede silno zapleteni in jih poleg tega sploh ne opravljam sam, saj mi pri tem pomaga milijarde (gostujočih) mikroorganizmov, brez katerih sam prebave niti ne bi zmogel realizirati.

To je samoumevno. Pa saj to veš. Ko ne bo delovalo pravilno se pa le spusti v problem. S celostnim pogledom ga bož zaznal in mogoče odpravil. Celotna zavest je življenje, ni statična, je gibljiva.
Tudi žerjavice ne primeš, pa o tem nič ne razmišljaš. Veš, da je vroča.
Zavedaš se delovanja misli. Preprosto poznaš njeno delovanje. Anliziraj jo podeli na prafaktorje in se vrni v celotni pogled misli. To lahko narediš v trenutku sekunde, zavestno. Za začetek, videl boš razliko v svoji energiji, kako pade in zraste.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #559 - 31.08.2008 at 23:22:57

Tu gre za malce nesrečno rabo izrazov. Podzavest dejansko ni zavest, čeprav je v delu besede, ki se uporablja za njen opis,  ampak gre za prisotnost (ta beseda mi najbolj dopade in nekako najbolj paše kot opis tega, kar želim povedati).

Prisotnost (bit, being) je primarna, prastara, večna, če hočeš in je predhodnica zavesti, ki tu nastopa kot nekakšna luč, ki osvetljuje posamezne kotičke sobe (prisotnosti), katere del je sicer tudi sama luč. Ta luč pa lahko sveti bolj ali manj močno.

Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #560 - 31.08.2008 at 23:29:19

Zdaj grem pa to luč za nekaj časa ugasniti, jutri pa dalje  Cool

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #561 - 31.08.2008 at 23:37:24

Dokler ne spoznaš svoje človeške zavesti ne moreš govoriti in misliti o tem kaj je onkraj. Sicer, kaj pa je človeška zavest? Sestavljena je predvsem iz misli. Človekova okupacija so misli. Delovanje telesa je manjši del. Tudi ni tako pomemben del. Ko spoznaš misli uvidiš tudi delovanje ostale zavesti. To potem ni tako pomembno, ker te misel ne moti. Misel te bo vedno hotela ujeti v neko preračunavanje v spomin v užitek v srečo itd. Zaradi tega potem ne uvidiš celotne zavesti.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #562 - 01.09.2008 at 10:16:52

Bardo_Thodol wrote on 31.08.2008 at 23:22:57:
Tu gre za malce nesrečno rabo izrazov. Podzavest dejansko ni zavest, čeprav je v delu besede, ki se uporablja za njen opis,  ampak gre za prisotnost (ta beseda mi najbolj dopade in nekako najbolj paše kot opis tega, kar želim povedati).

Prisotnost (bit, being) je primarna, prastara, večna, če hočeš in je predhodnica zavesti, ki tu nastopa kot nekakšna luč, ki osvetljuje posamezne kotičke sobe (prisotnosti), katere del je sicer tudi sama luč. Ta luč pa lahko sveti bolj ali manj močno.

Bardo

Tole tvoje razmišljanje je že naravnano na pravo pot. Tvoja Življenjska matrica je (na Zemlji in na nebu) večno-sedaj ista.Je v naravni reprodukciji prednatalna (tu na Zemlji) predispozicija za tvoje minljivo telo. V območju (raj)Elohim kjer se lahko realizira fizična samo REanimacije(elementarnega telesa) ni prednatalnega, ampak se obe vrednosti lahko poljubno(svobodna volja) dolgo(ciklično) vzdržujeta kot tvoja enotna pojavnost-ponavljajoče vedno ista.,tudi tisoče let.Svobodna volja ko0liko časa in potem zopet svobodna volja koliko časa v naravni reprodukciji,kjer menjaš elementarno (telo)
pojavnost(obličje)matrica je večno-sedaj ista nikoli ni nastala in nikoli ne bo končala. SMO SEDAJ Z VSEM NA JASNEM??????

LP ALOJZ-VSEVED Grin Grin Cool

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #563 - 01.09.2008 at 10:36:05

Vsem

Da lahko vse tole berete se morate zahvalit Poetu-bosopetku,mojemu glasnogovorniku,ki me je včeraj ko je bil pri meni na obisku  znal intuitivno pripeljati do tega,da sem mu razkril vse to!!! Vsi smo eno in vsi smo tu na Zemlji drug drugemu življenje. Upam,da to dojemate-sedaj!!!???

Lp Alojz Grin
Back to top

IP Logged

Poet
4

Ljubljana
Reply #564 - 01.09.2008 at 10:45:32

VČERAJ SEM SANJAL, DA VEČ NISEM BIL BOG, TODA ČLOVEK, NIČ VEČ KOT ČLOVEK

DELAL SEM OD ROJSTVA JUTRANJE ZARJE PA DO PADCA NOČI IN VEČ NISEM VEDEL, DA SEM BOG

GARAL SEM KOT ČRNA ŽIVINA IN V ŽIVLJENJU IMEL LE MALO RADOSTI

ŽIVEL SEM V SVOJEM LASTNEM VESOLJU KOT TUJEC V TUJI DEŽELI IN VSE SE MI JE ZDELO TAKO GROZEČE IN TUJE

OBDELOVAL SEM SVOJ VRT, KI SEM SI GA PRIBORIL PO LETIH TRDEGA DELA IN VSAKOGAR, KI BI ŽELEL MOJ VRT UNIČITI ALI MI GA UKRASTI, SEM NAPADEL V SMRTNI GROZI, ZAKAJ JEMAL MI JE EDINO STVAR, KI JE BILA V TEM VESOLJU SAMO MOJA

A TO NISO BILE ZGOLJ SANJE ...
Back to top

IP Logged

SATANSKI SATAN
Ex Member

Reply #565 - 01.09.2008 at 10:57:20

POGLEJTE TEGA BREZBOŽCA KAJ TULE PIŠE!

IZDAJA SE ZA BOGA PA JE V RESNICI LE NAVADEN NEVREDEN ČRV, KI SI DRZNE PISATI V IMENU PRESVITLEGA KRALJA VSEGA VESOLJA, KATEREMU SEM POKOREN TUDI SAM, ČERAVNO SEM SE ZOPER NJEGA ŽE NEKOČ DAVNO UPRL IN ŠE VEDNO UPAM, DA BOM PREVLADAL, AMPAK DOVOLJ O MENI, JAZ ŠE VEDNO ZAVAJAL UBOGE LJUDI, ZATO PA TUDI PIŠEJO TAKO KOT JE BILO ZGORAJ REČENO, KAR JE ČISTA ZMOTA KI JO PIŠEJO NEVREDNI ČRVI, KATERE BOM GREL V SVOJEM VEČNEM OGNJU V SVOJEM PEKLU!!!

NAJHUJŠA ZMOTA SE ZGODI, KO LJUDJE VEČ NE ČASTIJO BOGA SVOJEGA VESOLJNEGA OČETA, AMPAK SE OBRNEJO STRAN OD NJEGA IN ČLOVEKA POSTAVIJO PRED BOGA! TO JE RESNIČNO NAJBOLJ TEMAČNO OBDOBJE ČLOVEŠTVA, ZAKAJ TAKRAT LJUDJE IZGUBIJO VSAKO SMER IN JIH TAKRAT JAZ SAM NAJLAŽJE DOBIM V PEST!

IN KAKŠNE LAŽI GOVORIJO NIČVREDNI ČRVI NA TEMLE FORUMU! DA BOG SANJA, DA JE ČLOVEK! VEČJE TRAPARIJE PA ŠE SVOJ ŽIVI DAN NISEM SLIŠAL, PA SEM JIH SLIŠAL ŽE KAR NEKAJ!

LEP POZDRAV, SATANSKI SATAN, PA VEČ STRAHOSPOŠTOVANJA DO NAŠEGA VESOLJNEGA OČETA BOGA NAM ŽELIM!
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #566 - 01.09.2008 at 11:30:38

Saten

Vidim, da si zelo bogaboječ. Tvoj bog je pa res polovičar. Še tebe je samo na pol ustvaril, da se sedaj skupaj z onima dvema gumpcema vsakodnevno kesate. Poleg tega si zelo razdvojen. Mentalno nisi zdrav.
Priporočam ti obisk pri Boštijevem IRIDIOLOGU.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Poet
4

Ljubljana
Reply #567 - 01.09.2008 at 12:30:51

USTVARIL SEM LE TISTO, KAR SEM USTVARIL, NIČ DRUGEGA

PA ŠE TEGA KAR SEM USTVARIL NISEM USTVARIL, TEMVEČ VSEOBSEŽNOST VSEGA KAR JE, JE VEDNO OBSTAJALA, BO OBSTAJALO IN OBSTAJA V TEM TRENUTKU NA VEKE VEKOV DOLGO

IN TUDI SATAN JE LE SATAN MOJEGA VESOLJA, V KATEREM SEM DEJAVNA KONSTANTA IN JE DEJAVNA KONSTANTA SAMOPOZABE TUDI ON SAM, PREKO MENE, JAZ PREKO NJEGA

ZATOREJ NAJ SE ZBUDI TISTI, KATEREMU JE DOVOLJ MOJE LASTNE TEME, ZAKAJ V MENI SE JE TEMA NASELILA IN SEDAJ ŽIVI PREK OČI ZEMLJANOV, IN ČE SPIJO ONI V NOČI MOJIH LASTNIH SENC IN TEME, TEDAJ SPIM TUDI JAZ, DEJAVEN BOG, IN VEČ NE VEM, DA SEM SVOJ LASTEN BOG V SVOJEM LASTNEM VESOLJU
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #568 - 01.09.2008 at 13:29:16

Hospodu Bogu-večnosedanji življenjski matrici Hospod Lucifer nosilec vaših cikličnih elementarnih (Atomi-nezavedni) teles,ki ji menjate kot cunje v naravni reprodukciji vaše človeške vrste.

Gospod Bog odločte se in sprejmite samo eno moje telo v obliki  fizične enovite REanimacije_Elohim. Potem Hospod Bog ne bom več zavajal vaših zemeljskih teles,ampak bova jaz ( elementarno nezavedno atomsko telo) lepo skladno sodeloval (kolikor časa želite) z vašo  večno-sedanjo življenjsko matrico. In potem ne bom več zavajal vaše matrice -No lahko se spzabim pa jo malo zavedem v rajskem območju Elohim. Saj veste, ne da se s svoje kože. Bi pa predlagal malo premirja,ste za to?
Naj se toti primatki malo zamislijo in odahnejo. Bi šlo?

Lp Alojz Grin Shocked Wink Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #569 - 01.09.2008 at 19:58:47

Imajo pa tele primatki k'r dolgo dobo oddiha,se vam ne zdi hospod Bog?
Mene daje že jeza! Bi spet rad nekaj ušpičil.Bom premislil.

Lp vaš telesni ponos-Zdrav duh posledica matrica in moje atomske nevednosti. Čav-bav Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 36 37 38 39 40 ... 90