Bardo_Thodol wrote on 31.08.2008 at 21:58:01:No, saj moj namen tudi ni nikogar kamorkoli pribijati

Tu sem le iz radovednosti in ker me zanima, kako razmišljajo drugi.
Tako vedno izvem kaj novega in se sproti še kaj naučim.
Pri Alojzu mi je zanimivo, ko trdi, da ne priznava obstoječega znanja, za kar ima vso pravico in tudi mojo podporo. Dogmatizmov v katere je treba slepo verjeti, nisem nikoli maral.
Za novosti, pa če so še tako nenavadne, sem vedno odprt in če zgledajo smiselne, sem jim vedno pripravljen prisluhniti in jih podvreči resni analizi.
Vendar pa, da je situacija še bolj paradoksalna, hkrati zgleda, da brez tega znanja biti pa tudi ne more.
Bardo
Lahko se pohvalim,da imam nos za prave,to je tiste,ki razmišljajo s svojo glavo in ne zeljnato. Ti razmišljaš pravilno-vsaj za moje pomovanje razuma. Dobro si ugotovil,brez obstoječega realiziranega trenutnega civilizacijskega znanja ne bi bilo nič,ker samo v sponi z obstoječo teološko zapuščino se da to znanje previrjati in realno vgraditi v vesoljno človeško znanje,ki ga imam jaz. Velika hvala,ali pa resnica? Resnica!
Ja dobro razmišljaš,jaz ti podajam zgolj svoje razumevanje in svoja dognanja,ki se bodo kmalu pokazala kot neovrgljivo vesoljno vedenje.
Lp Alojz