Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 8 9 10 11 12 ... 90
(Read 330666 times)
a_hero
1
*

I Love YaBB 2!
X
Re: Sanje
Reply #135 - 25.07.2008 at 13:18:11

murileon wrote on 25.07.2008 at 12:26:18:
a_hero wrote on 25.07.2008 at 12:18:54:
Quote:
a_hero wrote on 25.07.2008 at 10:59:53:
Sm na nekem gradu al cerkvi , ki leži visoko(nek vrh).Sam sm v cerkvi grem v zgornje nadstropje.Iščem neki , župnik ,pater je spod

Neki sm vzun.Pol sm v gradu(srednjeveško zgleda) grem po stopnicah
Kak namig al pa vprašanje? Smiley

Če boš slučajno našel kakšno podobnost: pojavljanje gradov, cerkva, dvorcev, palač v mojih sanjah, sploh v povezavi s kraji in ljudmi iz mojega otroštva, je vedno povezano z velikimi premiki v moji duševnosti. Pri meni pomeni odkrivanje in odpiranje že pozabljenih ali zatrtih svetov. Predstavlja dostop do samega sebe.

to je res v bistvu kr sm šel v psihoanalizo. Smiley

In so krila malo zagorela Smiley; se pojavljajo močni občutki Smiley. Vsake spremembe na začetku bolijo. Ful si faca Smiley !!!

Hvala ti! Dans si mi ful pomagu z pravimi vprašanji Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #136 - 25.07.2008 at 13:42:17

Sem se zbudil iz dolgotrajnega sna in sem ugotovil ;da nisem samo človek,ampak tudi samospoznani individulni življenjski samomanifestirani  izraz vesoljne enosti.

Alojz Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #137 - 25.07.2008 at 15:44:44

murileon wrote on 25.07.2008 at 12:55:46:
Quote:
murileon wrote on 25.07.2008 at 12:20:46:
Jaz ne govorim, da je to, kar sem se jaz učil najboljše. Obstajajo tudi drugi načini, sem že slišal o tem. Ti sicer imaš nekaj občutka za razlago, to ti je že treba priznati, ne daješ mi pa občutka, da veliko veš, zato mogoče moj negativni odziv. Občutek imam, da imam malo več izkušenj s tega področja. Glede na moje izkušnje je tako, da z razlago lahko sugestibilnim ljudem hitro vsiliš svoje videnje sanj, ki verjetno ni ustrezno za mjih. Lahko zbudiš reakcijo odpora, upora, podrejanja, če nate začne projicirati neko avtoriteto, mogoče celo oboževanja, čaščenja, marsikaj je možno.... S vprašanji pa daš človeku možnost debate, odpiranja. Malo kdo se kar tako odpre.

Tvoji občutki se lahko tudi motijo.  Če se ne hvalim s svojim znanjem še ne pomeni da ga nimam.
Svoje videnje sanj ne vsiliš nikomur, videnje podaš, oseba pa ga lahko sprejme, zavrže ali pa komentira.
Vsak posameznik ima svobodno voljo.  

Lep pozdrav   Smiley

Moji občutki se lahko tudi motijo, ja. Ostalo sem ti že odgovoril. Imaš težave s poslušanjem, a ne. Jaz tudi malo Smiley. Sicer sem pa opazil, da se znaš hitro navdušiti nad stvarmi, ki z realnostjo nimajo veze, zato malo mojih zadržkov do tebe.

Neverjetno, sanjač je postal ekspert za realnost.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #138 - 25.07.2008 at 18:01:57

Alojz in Sandib wrote on 25.07.2008 at 13:42:17:
Sem se zbudil iz dolgotrajnega sna in sem ugotovil ;da nisem samo človek,ampak tudi samospoznani individulni življenjski samomanifestirani  izraz vesoljne enosti.

Alojz Cool

Mogoče, Aygor mu bo tole pomagalo! Cheesy Grin Roll Eyes Cool

Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #139 - 25.07.2008 at 19:58:45

Alojz in Sandib wrote on 25.07.2008 at 18:01:57:
individulni izraz vesoljne enosti

Smiley
ti si nekej čist posebnega.
ko/če prideš na piknik, hočem avtogram!
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #140 - 25.07.2008 at 20:09:32

Devi wrote on 25.07.2008 at 19:58:45:
Alojz in Sandib wrote on 25.07.2008 at 18:01:57:
individulni izraz vesoljne enosti

Smiley
ti si nekej čist posebnega.
ko/če prideš na piknik, hočem avtogram!

Devi

Kakšen avtogram? Mojih, verjetno tudi tvojih avtogramov je več vrst.
Sem dogovorjen na Gorenji Trebuši bomo razpredali o prosti energiji-vesolja. Pridejo Srbi,Hrvati,pa nas nekaj bolnih Slovencev bo vmes.
Bi bil pa zelo rad- tudi z vami!, Imejte se naj-naj.!

Lp Alojz Smiley Wink Cool
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #141 - 25.07.2008 at 20:52:12

Quote:
Jaz ne govorim, da je to, kar sem se jaz učil najboljše. Obstajajo tudi drugi načini, sem že slišal o tem. Ti sicer imaš nekaj občutka za razlago, to ti je že treba priznati, ne daješ mi pa občutka, da veliko veš, zato mogoče moj negativni odziv. Občutek imam, da imam malo več izkušenj s tega področja. Glede na moje izkušnje je tako, da z razlago lahko sugestibilnim ljudem hitro vsiliš svoje videnje sanj, ki verjetno ni ustrezno za mjih. Lahko zbudiš reakcijo odpora, upora, podrejanja, če nate začne projicirati neko avtoriteto, mogoče celo oboževanja, čaščenja, marsikaj je možno.... S vprašanji pa daš človeku možnost debate, odpiranja. Malo kdo se kar tako odpre.

Tvoji občutki se lahko tudi motijo.  Če se ne hvalim s svojim znanjem še ne pomeni da ga nimam.
Svoje videnje sanj ne vsiliš nikomur, videnje podaš, oseba pa ga lahko sprejme, zavrže ali pa komentira.

Lep pozdrav   Smiley

Moji občutki se lahko tudi motijo, ja. Ostalo sem ti že odgovoril. Imaš težave s poslušanjem, a ne. Jaz tudi malo Smiley. Sicer sem pa opazil, da se znaš hitro navdušiti nad stvarmi, ki z realnostjo nimajo veze, zato malo mojih zadržkov do tebe.

Murileon  Smiley

Zanimivo je da imaš zadržke.  
Tvoji  zadržki so očitno , strah pred samim seboj.  
Vse kaže da te takoimenovana " nerealnost "  proti kateri se tako zazeto boriš, tudi privlači.   Smiley

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #142 - 25.07.2008 at 20:56:32

Quote:
Quote:

Lep pozdrav   Smiley

Murileon  Smiley

Zanimivo je da imaš zadržke.  
Tvoji  zadržki so očitno , strah pred samim seboj.  
Vse kaže da te takoimenovana " nerealnost "  proti kateri se tako zazeto boriš, tudi privlači.   Smiley

Lep pozdrav   Smiley

Nahatee

Eden več,da ga vržeš iz vej.

Lp Alojz Grin Grin Grin Wink Cool
Back to top

IP Logged

murileon
5

I Love YaBB 2!
Kamnik
Reply #143 - 28.07.2008 at 10:07:45

Še vedno velja, da je ta forum mišljen za delo na sanjah.
Back to top

IP Logged

murileon
5

I Love YaBB 2!
Kamnik
Reply #144 - 28.07.2008 at 11:50:12

Ene moje moraste sanje:

Na obisku je ena poznana starejša ženska, ki ima majhnega otroka. Iščem obleke, ki jih je moj sin prerastel, da bi jima jih dal. Ženski je umrl mož. Nato slišim glas mojega malega sina, ki prihaja od zunaj. Zdi se mi, da je v nevarnosti, zato grem ven. Na dvorišču je z eno mačko, ki mu je izpraskala oči. Zelo sem žalosten in zgrožen, kako se je to sploh zgodilo. V mačko mečem gnilo sadje, ki leži na tleh, da bi jo pregnal in kaznoval. Držim sinčka s poškodovanimi očmi v naročju in si govorim, da bo kljub izgubi oči vseeno lahko imel kvalitetno življenje in da mu bom pomagal z vsemi močmi.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #145 - 28.07.2008 at 16:14:31

grde sanje ...

zakaj oči?

grde stvari vidiš na svetu?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

a_hero
1
*

I Love YaBB 2!
X
Reply #146 - 28.07.2008 at 16:37:31

murileon wrote on 28.07.2008 at 11:50:12:
Ene moje moraste sanje:

Na obisku je ena poznana starejša ženska, ki ima majhnega otroka. Iščem obleke, ki jih je moj sin prerastel, da bi jima jih dal. Ženski je umrl mož. Nato slišim glas mojega malega sina, ki prihaja od zunaj.Zdi se mi, da je v nevarnosti, zato grem ven. Na dvorišču je z eno mačko, ki mu je izpraskala oči. Zelo sem žalosten in zgrožen, kako se je to sploh zgodilo. V mačko mečem gnilo sadje, ki leži na tleh, da bi jo pregnal in kaznoval. Držim sinčka s poškodovanimi očmi v naročju in si govorim, da bo kljub izgubi oči vseeno lahko imel kvalitetno življenje in da mu bom pomagal z vsemi močmi.

kdj je bla smrt v tvojem življenju pa kdo je to?
Koliko je bil tvoj sin star , ko je nosil te obleke?
kaj pomeni prerasti obleke?

Brez oči ne vidiš?Česa ne vidiš? Kak ti doživlaš to mačko ter mačke nasploh?Njene lastnosti so?
Kaj je gnilo sadje ter kaj ne maraš?

Sanje so mi žalostne Undecided

Čeprav zadn del se mi zdi kot pozitiven znak.

Back to top

IP Logged

murileon
5

I Love YaBB 2!
Kamnik
Reply #147 - 29.07.2008 at 07:20:24

gape wrote on 28.07.2008 at 16:14:31:
grde sanje ...

zakaj oči?

grde stvari vidiš na svetu?

Sem melanholik, zato sem nagnjen k črnogledosti, ko mi ne gre. V časih, ko sem bil depresiven, sem čutil močno in bolano utrujenost v očeh. Dan pred sanjami sem se skoraj zaletel z avtom, ker me je mučil spanec in je moja pozornost na cesti bila premala. V avtu je bil moj enoletni sin. Če me partnerka ne bi opozorila, da se je avto pred mano začel hitro ustavljati, bi se zaleteli. Kljub temu, da bi se moral ustaviti in odpočiti sem vztrajal v vožnji. Moj sinko, ki se uči hoditi, velikokrat pade, kar je normalno. Je nabrit raziskovalec, ki trenutno obožuje plaziti se na zofe, fotelje, kavče, postelje,.... Če nisi pozoren, se lahko zgodi nesreča, kljub temu, da so dojenčki precej imuni na resne poškodbe pri teh padcih, ko se učijo hoditi. Dan pred sanjami se mi je, poleg zaspanosti na cesti, zgodilo tudi to, da mi je otrok, kljub moji prisotnosti, dvakrat padel z zofe. Na srečo se ni nič poškodoval, ampak počutil sem se krivega in prestrašenega.
Back to top

IP Logged

murileon
5

I Love YaBB 2!
Kamnik
Reply #148 - 29.07.2008 at 07:27:29

a_hero wrote on 28.07.2008 at 16:37:31:
Ene moje moraste sanje:

Na obisku je ena poznana starejša ženska, ki ima majhnega otroka. Iščem obleke, ki jih je moj sin prerastel, da bi jima jih dal. Ženski je umrl mož. Nato slišim glas mojega malega sina, ki prihaja od zunaj.Zdi se mi, da je v nevarnosti, zato grem ven. Na dvorišču je z eno mačko, ki mu je izpraskala oči. Zelo sem žalosten in zgrožen, kako se je to sploh zgodilo. V mačko mečem gnilo sadje, ki leži na tleh, da bi jo pregnal in kaznoval. Držim sinčka s poškodovanimi očmi v naročju in si govorim, da bo kljub izgubi oči vseeno lahko imel kvalitetno življenje in da mu bom pomagal z vsemi močmi.

Brez oči ne vidiš?Česa ne vidiš? Kak ti doživlaš to mačko ter mačke nasploh?Njene lastnosti so?

Že nekaj let nazaj je umrla moja posesivna babica, ki ni znala živeti sama. Je pa oseba iz sanj pred kratkim res doživela smrt svojega moža.
Sin je obleke prerasel zadnje mesece, med 6. in 11. mesecem.
Prerasti obleke, dobro vprašanje. Na nek način sanje res kažejo na to, da sem nekaj prerasel, nekaj, kar je očitno umrlo.
Sem melanholik, zato črnogled, ko mi ne gre. V obdobju odraščanja mi ful ni šlo in postal sem utrujen. Energijo jemlje odpor, jaz sem ga bil poln. Namesto, da bi zaživel drugačno življenje ali se sprijaznil z obstoječim, sem se smilil samemu sebi in se upiral realnosti.
Gnilo sadje je nekaj, kar ni več užitno, kar je zgnilo, ker se nobeden ni pobrigal, da bi to koristno uporabil. Ni pa nujno, da bi bila potreba to sadje uporabiti. Takšno, kot je bilo v sanjah, je bilo čisto ok, da se prepusti naravi, da opravi svoje. Niti za mačka obmetavati ni bilo več primerno.
Mačke so lene in samosvoje in nepredvidljive. Bolj zaupam pasjemu razpoloženju, kot mačjemu. Pasje razpoloženje se mi zdi stabilno, mačka svoje razpoloženje hitro menja. To so moji občutki o mačkah in psih. Mačka v sanjah bi se morala igrati in otroka rada imeti, pa je raje praskala, ker se ji je praskalo. Mogoče je bila tudi malo hudobna, zato sem metal sadje v njo. V življenju imam oboje rad, mačke in pse, oboje mi je po svoje simpatično.
V sanjah je bilo precej občutka krivde, da sem jaz zajebal in uničil  nemočnemu otroku življenje, ker nisem bil pazljiv.
Back to top

IP Logged

a_hero
1
*

I Love YaBB 2!
X
Reply #149 - 29.07.2008 at 10:21:26

murileon wrote on 29.07.2008 at 07:27:29:
a_hero wrote on 28.07.2008 at 16:37:31:
Ene moje moraste sanje:

Že nekaj let nazaj je umrla moja posesivna babica, ki ni znala živeti sama. Je pa oseba iz sanj pred kratkim res doživela smrt svojega moža.
Sin je obleke prerasel zadnje mesece, med 6. in 11. mesecem.
Prerasti obleke, dobro vprašanje. Na nek način sanje res kažejo na to, da sem nekaj prerasel, nekaj, kar je očitno umrlo.
Sem melanholik, zato črnogled, ko mi ne gre. V obdobju odraščanja mi ful ni šlo in postal sem utrujen. Energijo jemlje odpor, jaz sem ga bil poln. Namesto, da bi zaživel drugačno življenje ali se sprijaznil z obstoječim, sem se smilil samemu sebi in se upiral realnosti.
Gnilo sadje je nekaj, kar ni več užitno, kar je zgnilo, ker se nobeden ni pobrigal, da bi to koristno uporabil. Ni pa nujno, da bi bila potreba to sadje uporabiti. Takšno, kot je bilo v sanjah, je bilo čisto ok, da se prepusti naravi, da opravi svoje. Niti za mačka obmetavati ni bilo več primerno.
Mačke so lene in samosvoje in nepredvidljive. Bolj zaupam pasjemu razpoloženju, kot mačjemu. Pasje razpoloženje se mi zdi stabilno, mačka svoje razpoloženje hitro menja. To so moji občutki o mačkah in psih. Mačka v sanjah bi se morala igrati in otroka rada imeti, pa je raje praskala, ker se ji je praskalo. Mogoče je bila tudi malo hudobna, zato sem metal sadje v njo. V življenju imam oboje rad, mačke in pse, oboje mi je po svoje simpatično.
V sanjah je bilo precej občutka krivde, da sem jaz zajebal in uničil  nemočnemu otroku življenje, ker nisem bil pazljiv.

Jz sm na začetku prv opazu possesivnost.Babica je bla posesivna. Kak je bil njej odnos z možem? A je  smrt na ravni odnosa?Kdo je posesivn? Koga vidiš posesivnega?
Če ženski umre mož , komu posveti več pozornosti?A zarad tega dobi otrok tisto obleko? On pol postane takšen. Ti si to prerastu ane?
Pomoje bit v taki obleki predolgo jemlje ful energije.

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 8 9 10 11 12 ... 90