Prvo, dobrodosel Dreammer

Bom pa se jaz dodal poleno na ogenj... EL- Poeta pravis da deluje moj nick zelo kiberneticno? Ne vem na kaj konkretno ciljas s tem, ampak ni receno lahko je izpeljanka tudi iz eteric

torej dva nasprotna si pola v enem nicku... ampak to je ze druga tema, moja tema pa je:
Zadnje dve strani, ko je prisel Dreammer so uleteli in zacela- dolocena skupinica obnasati pokroviteljsko do novega udelezenca in sploh v stilu; o ja res je prau imas, lepo povedano, res je Alojz vse ukurca ki se ne strinjajo z njim.
Le kako saj besede modrecev so zametne in tople?

New age shit jaz pravim, kaj pa tisti modreci ki ti uletiji s palco ko hoces neutemeljeno pametovat?
Zdaj pa ce pod lupo vzamem osebke ki so v tej skupinici, so tisti ki so prisli v navzkrizen ogenj z Alojzem

Kot recimo M.L. samo caka da bi izlil svoje ego frustacije v vsaki priliki, potrdilno preko nekoga ki bo pisal proti Alojzu.
Kar je se huje je M.L. vrhovni pridigar tega foruma o brezpogojni ljubezni, srcu in podobnem nakladanju, a po drugi strani pa kreator enih najbolj pritlehnih postov

Tako da cisto razumem Alojza zakaj tako reagira, fajn bi bilo da bi se kdo opazil to drugo plat kovanca, ampak tisti ki so nastrojeni proti, bolj tezko.
Ker poznam Alojza in se mi zdi to malo krivicno, bom povedal kot je, je dobra oseba, nikoli mi ni deloval globje nastrojen proti komu skratka pravicna oseba. Je malce hiperaktiven, poln zivljenske energije in ker zadeve o naravni zakonitosti razume v nulo, poslje besedne puscice tocno v sredino, ne vem zakaj se potem nekaterim to tako zameri?
Ok kdaj res vskoci komu, ker prevec lepi tuje znanje, ampak nikoli ne nevem kako agresivno, bolj dobronamerno, vse drugo pa dobro argumentira in ne napada brez podlage prvi, to vem ker sodelujem ze od zacetka P.D. teme ki sem jo odprl.
Je pac clovek s hrbtenico, ki ostro stoji za svojim vedenjem, saj ne mores drugace, je cisto nasprotje neki kvazi duhovni megli.
To pisem ker se mi zdi krivicno, ne pa zaradi tega da bi ga brezglavo branil, ce ne bi bilo krivicno ga ne bi branil...
Pa tudi ce izpadem nevemkako se ne sekiram, Alojz je ze pravi in vedno bom stal za njim, neglede na vse

Se vedno je edini, ki je pokazal svet, ki ga zdaj vidim v pravi luci, vse lazi in zmote sveta se mi vedno bolj odkrivajo in vse duhovne buce spoznavam bolj in bolj.
L.p.