Pa še to :
Veste, tale naš prijatelj, ki se izdaja za enega bikca, sploh ni to, za kar se izdaja
.
To je le en njegov skrivno dober način naprednega delovanja ...
Namreč, malo je takih, tako dobro sposobnih, ...
Poznam ta način, in ga tudi sam velikokrat uporabljam
.
Gre pa za to;
Če če se nekdo navzven kaže za pametnega, ( čeprav navznoter morda je, ali pa ni ), ta potemtakem ne potrebuje več nikakršnega napredka, v svoji "dozdevni" pameti, in ga zatorej ni mogoče več niti poučiti, niti poboljšati, torej je pri taki osebi konec z vsakršnim napredkom
.
In, problem se poveča, ker tak človek potem nastane neodprt za vsak nadaljni razvoj, poduk, že samo od podobno mislečih, kaj šele od bolje mislečih, ...
.
Isti problem, pa se še dodatno poveča, ker se tak človek potem še zapre pred Največjim Preoblikovalcem, Oblikovalcem , Mojstrom, ki nas vse preureja, preoblikuje, izoblikuje, torej samim Bogom
.
In, tu se že svetlika B.K.-jev začetek "odpiranja"
. Ravno ti Prvi začetki, ( začetki pravega notranjega vodenja + pouka ), se namreč začnejo prav z Pravo Ponižnostjo
. Najprej pred bližnjimi, in nato še pred Glavnim
.
In, torej, poglejte bratje + sestre, kako se nam naš dobri preljubi brat B.K. lepo prisrčno ponižno približa, že takoj na začetku pogovora
. Jah, malo je takih
.
Torej, to je pravi + dobri način , in pot + resnica, katere lahko kmalu vsi postanemo deležni
.
Šele v tem stanju, smo pripravljeni + usposobljeni za nadaljni - višji poduk
.
Jaaa, to sem hotel glede prijatelja B.K., povedati že lani, pa se je nekako "umaknil"
.
Sedaj pa je prilika spet "narasla", pa sem ta "vzgib" začutil toliko, da sem si moral vzeti čas + izpovedati
.
Torej, še enkrat ; Hvala ti B.K. + HVALA BOGU, za vseskupaj
.
Pa dober dan, še naprej , juhej,
Bošt' +