El Pesnik wrote on 04.05.2010 at 08:50:33:Eh, saj se je nekoč dogajalo tudi zelo pospešeno, da se je vse začelo kar naenkrat temniti in ko so se naslednjič odprle oči si klofal drugega z gorjačo po glavi in kuril ogenj.
El Poeta
Sedaj ti bom odprl vrata in ti hkrati nastavil ogledalo,da se boš enkrat samkrat dober pogledal.Do sedaj sem bil tolaranten do tvojih ego izpadov,ki tebe samega oddaljujejo od vesoljne resnice in samospoznanja.Kar ti bom napisal preberi stokrat-preden sodiš !!!!
Ti jaz vsaka živa pojavnost je živo materialno telo,ki nosi življenjsko zavest.Flora nosi vegetativno življenjsko zavest-favna nagonsko življenjsko zavest ! Vegetativno telo in zavest nosimo tudi mi- Kako ta zavest deluje v nas? Vzdržuje naš vegetativni sistem-kjer je koža naše vegetativno čutilo. Po vegetativnem zavesti mi nosimo v sebi samodejno-rast in vegetativno željo po razmnoževanju isto kot vse rastline.Na vegetativni ravni so vse naše življenjske funkcije utrujenost-hranjenje-trebljenje-zehanje -kihanje-tudi zaljubljenost na osnovi prvega pogleda-živčni sistem-samoumevne-neodvisne od našega-nagonskega telesa-zavesti.Mi imamo tudi nagonsko ego zavest telo- hočemo se pariti,hočemo biti alfa samec-samica,ki kontrolira svoje ozemlje-se breskompromisno boriti za lastni status v čredi -tropu z namenom biti prvi-najmočnejši,najpametnejši,najlepši in si pridobiti status privilegija vodje v tropu-čredi. Vse to počnemo tudi danes-še vedno!!
Sedaj pa štos!!! Vidiš ljudi danes kot živali ki jih goni gon?
Da je zadeva še hujša smo mi svoj praktično neomejen vesoljni intelekt dali nevede v službo svojega vegetativnega in nagonskega življenja.
Mi smo v resnici bitja,ki jim vegetativno in nagonsko živo materialno telo služi kot orodje,ki nas veže( nam omogoča vez) z samo vesoljno neomejeno elementarno samopojavnostjo,kar nam zopet omogoča neomejen vesoljni intelekt in vesoljno samozavedanje.
Vprašanje ki se postavlja samoumevno je-ali mi živimo v pravi vesoljni dimenziji lastne eksistence???
Moj odgovor je mi smo bitja-vesoljne zavesti ki je v pravi dimenziji takrat ko je naša vesoljno neomejena zavest intelekt- sposobna kontrolirati naše vegetativno in nagonsko telo tako,da ego vegetativna in nagonska zavest brezpogojno priznata našo vesoljno neomejeno zavest in njen duhovni neomejen vesoljni intelekt.
To pa v ničemer ne zanika našega materialnega telesa ampak,ga izrablja kot orodje same vesoljne neomejene zavesti. Takrat postane naša vesoljna zavest nad življenjem,kjer je naše živo telo zgolj orodje te naše vesoljne neomejene samospoznane zavesti.
To pomeni da naša zavest ni zgolj življenjska -ampak je vesoljno samodelujoča samoumevna,ker je iz materialnega živega telesa hrati vesoljna ki naj bi upravljala to naše živo telo.
Vprašaj se kako in kaj je cilj današnjega človeka??? Biti vodja tropa-- tako na materialni in duhovni ravni.
Zato jaz govorim danes o človeški čredi,ki hoče vse zase,neoziraje se na ceno,ki jo plača vse življenje okoli nje.
Živimo pod nagonskim ego diktatom in ne pod vesoljno samospoznano zavestjo,ki je nosilka vseh resnic v nas samih. Mi danes poznamo vegetativno in nagonsko ljubezen-vesoljno brezpogojne ne poznamo.
Mogoče dojameš kaj iščeš?? Mi smo vse kar smo odkrili s svojim vesoljnim intelektom odkrili zato ,da zadovoljimo svoje čredne nagone-rast-kontrola-moč oblast!
Lahko kdo to zanika tule?
Mi ne živimo v svoji vesoljni dimenziji zavesti,mi smo svojo zavest nevede podredili vegetativnemu in nagonskemu lastnemu življenju,kjer nam živo telo ni orodje- ampak ego diktator ,ki se upira nam samim,ker ga ne kontroliramo s vesoljno samospoznano zavestjo.
Vesoljno dimenzijo zavesti bomo dosegli -ko nam bo naše živo telo služabnik in prijatelj.
Kajti mi edini smo lahko nad življenjem takrat ko smo resnično v svoji pravi dimenziji vresoljne zavesti.