Alojz in Sandib wrote on 29.07.2008 at 12:13:30:Še več,takrat lahko sam odločaš kje in kdaj boš živel znotraj galaktične-vesoljne pojavnosti. Si zamišljaš ta hec -takrat lahko določiš snidenje z neko osebo (Elohim) tudi po tisočih letih.Kaj bomo kvakali! Takrat Poet bomo živeli in dušče bodo pele svoja življenja!
Hej, brate Alojz!
A se ti spomniš kako sva se midva neki menila pred kakimi 250.000 leti? In a se spomniš unga, kaj je že bil, Štefan-Elohim se mi zdi, ki je suho robo po vsej galaksiji prodajal in zraven hudo mastno provizijo zaračunaval? No, on je glih včeri prbremzal s svojim NLP-jem pa me je vprašal, kdaj se misliva vrniti, ker naši od gor čez en teden pripravljajo vrtno veselico, pa je misli da bi kej zašpilala na harmonko.

Ja, ta Štefan-Elohim je pa nabrit, pa spet mi je hotu prodal tri žlice, tolovaj. No, se je bilo fino mal spomniti tovarišev od zgoraj, jim je bojda že kar malo dolgčas po nas. Ah nič ne de, so rekli da naslednji njihov vikend (to je 10.000 let pri nas) tudi oni pridejo sem na dopust od služenja vesoljnemu *življenju, zdej še ne, ker jim glih neki kiti in veverice od neke druge Zemlje na drugi strani delajo težave: kiti se zanalašč nasedajo na obalo, veverice pa glumijo gljivo pa nočejo lešnikov tret, pa je vse narobe in so sklicali kolektivni alarm.
No, jih bodo že spedenal, pa še to so rekli da niso nič rekli!

Bok