Boštyxz wrote on 11.03.2008 at 21:07:08:¸Oooo, vem, vem, da moramo NUJNO spoznati slabo, da lahko potem cenimo dobro

.
Tudi že več kot 15 let vem, da se največ naučimo ravno iz slabih izkušenj.

Ker EDINO dobro je lahko VEČNO. Zlo tega pač ne zmore

. Tega tudi VEČNO NE BO zmoglo , na žalost

.
Da, torej, slabo kar naenkrat sploh ni več tako slabo, ZATO, ker ga obrnemo v DOBRO, torej nam v pozitiven prid .
In, ko bomo tako delali neko "majhno" večnost, tega "zla" ne bo več obstajalo, ker se bo vso zlo transformiralo v DOBRO

.
In, nihče ni omenjal, da se da časovna obdobja zapisati z ciframi, že tudi zato , ker čas RAZLIČNO teče po različnih delih stvarstva ( v kolikor tega tudi še nisi vedel ) .
In, za zaključek bi ti še ponazoril, ;
Jaz že vem kako razmišljam in tudi drugače govorim kot razmišljam

. ( če štekaš

)
VENDAR pa ti vidiš moja "razmišljanja" v pravljičnih izidih ravno zato, ker imaš narobno izhodiščno točko gledanja ( point of wiew ) .
Namreč, logično = , da avtomatsko, ko ti gledaš na zadeve preveč "znanstveno" , vidiš moje duhovne opise nekako "pravljično".
Jaz sem ti zdaj pojasnil.
To delam namenoma, iz višjih razlogov ( duhovnih ) .
Torej, kdo ima sedaj prav

?
Lep pozdrav , čaw
Boštjan Zupančič ,Slovenija + #
E Kopron... pravis jaz znanstveno razmisljam ti pa v visjemu namenu duhovno govoris?

?
Jaz lahko spremenim point of view ampak ga ne namenoma

zaradi realiziranega principa samega.
Ti povem, da ne more obstajati vecno v stvarstvu ko dejansko zlo ne bo vec obstajalo, se strinjas? Ce se ne zakaj je zdaj zlo, ce pa ga nekoc vec ne bo(cas je iluzija samo zdaj se steje)? Razumes?
Kopron malo si pa vsekal mimo, no kar dost...
O stvareh o katerih govorimo, povezejo znanstveno z duhovnim.
Pomisli ni to zelo svetla tocka? Ni mogoce ravno v temu bistvo?
Seveda zdaj pa smo tu... ENO...torej zakaj bi delil nekaj kar prihaja iz istega izvora in je isto? (to se gotovo tudi Poet strinja)
Z podanim znanjem, lahko prodres v znanstveno in razsujes neveljavne teorije in v duhovno in razsujes neveljavne teorije, mislim da ti sploh ne verjames da kaj takega obstaja?

To ni nic izmisljenega, to je narava(stvarstvo) sama ki te prezema od vedno.
Bos se "videl", bos "videl"...