gape wrote on 08.01.2008 at 11:01:50:no ja
se mi je kr zdel
razuzdanost
... od kje si že ti? svetlobko? pršu?
kdor je hodu u službo, h kapitalistu, in ki mu je pri 33 razpadu hrbet in roka, ker je preveč delu in ker ni mel časa se spočit ... samo ON ali ONA lahko ve kaj vidmo v službi pr googlu
tolk časa boste najedal da jim bom cv poslal
skratka, naj povem še enkrat, za vse ki niste razumel, služba je služba, šiht je šiht ...
neki najblj groznga kar nam je v lajfu za počet
ker MORAMO ... zaslužit denar za preživet
resnica pa je seveda glih obratna, ni ga treba zaslužt
da pa resnica lahko taka je, je treba neke pogoje izpolnt
stroški
al pa taka služba ki ti omogoča da delaš kar hočeš in s tem, nardiš še neki za fermo
skratka to kar google ponuja svojim zaposlenim je superodlično
če bi vsi delodajalci uporabljali take vste prijemov za to da obdržijo svoje zaposlene, se mi zdi da bi blo MNOGO drugače na svetu.
na žalost velika večina uporablja ravno nasprotne prijeme ... in stanje je tako kot je (mislm da mi ga res ni treba opisovat, že samo to, da se hrana draži s takim tempom (globalno), bi vam blo lahko jasno, da se ne bo dobr končal ... pa google s tem nima prov dost, je še premejhen)
in ne vem če je še kje kakšna ferma ki je ljudem - raji - tolk dala kot google
kr povej mi eno titud ... pls
oni nč ne obdržijo zase, use dajo vn, na uporabo ...
pa ti kej uporabljaš google? sploh? al se bojiš da bojo prasci vedl kaj so tvoja znimanja?

...heeeeej brateeee, ... prejšnji mesec ( prejšnjev leto = 2007 ) sem bil cca 3 tedne v bolniški, ravno zaradi hrbta, ( križ ), vendar vem, da mi je te "preizkušnje" poslal sam Bog , in sem mu tudi še hvaležen za to.

Zato me tele mikavne "ponudbe" niti najmanj ne ganejo

, ker imam pač veliko boljše, od Boga namreč

, in teh ne zamenjam za ničesar .

Btw, cena je bila sicer visoka,( hrbet ) , vendar : - izplačalo se mi je

Pa lep, jasen večer , še naprej, iznad te uboge megle, heh

Ajde'
Boštyx + #