Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 6 
(Read 61648 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Reply #60 - 13.03.2010 at 19:54:37

Resno

.......

Spola nikoli ne bosta enkovredna.

Problem ej v tem de smo tipi zaejdalci picke pa nas zaejdajo.

Ko bodo picek nehale s ekurbati in dnarno psiholoko in zakonsko izilejvati tipe pol bomo mogoce pa se takrat ne .......

Ženske na delovnem mestu lepo  dobijo resno bolsje moznsoti za narpedovanje ker se pusijo fukati nadrejenim toej dejstvo.

tega je tok de glava boli.

Picke mislijo de dobijo kaj pa so antegnjene to ej ap s ehsuej dejstvo.

Toko de moj nasvet je dokelr picko roje sjo rij pol ap fukni v smeti.

Picek pocno isto z tipi ne psotujejo jih itd zakonoja je tudi taka tako de lepo rpsoim,..

Ni enkopranvosti,. enkopravnsot viidm v islamski veri kjer zensko ubijejo ce dela pidzaije lai apjo kar ubejso na ulcii brez sodsica,. to ej to.

renso pa s ene strijam de se tipi lohak gonjo pol,. sam kurac,. to ej to.

kar pa se tice rezanja spolnih organoiv zensakmi ob rosjtvu s emi ap zdi tudi super ideja,..
.......

Toko je simpel odlocili so se de picek so sma za mulce metati ven to je to. Ce picka ma picko pol s esma gon in je sma problem ....... .

Resno zanstveniki so dokazali de so picek bolj potrebne k tipi mislim fka of kajr neki,. ...

Pol p ve skej ej rpoblem
...

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #61 - 13.03.2010 at 20:04:39

Problem je v potrebi!! Wink WinkSi ti potreben? WinkPovej po pravici!!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #62 - 13.03.2010 at 21:30:45

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 20:04:39:

Odvisno cesa.

Problemje v tem de mi kurac sploh ne sotji toko k bi mi mogel. In fukat sploh en morem.

Sem potreben ja msao ne tega kr ti mislis,..
.......

Sicer pa zakaj sices razlgoe drugje kjer so dejasnko, mislim,...

kr neki

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #63 - 13.03.2010 at 21:50:04

Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 21:30:45:

Odvisno cesa.

Problemje v tem de mi kurac sploh ne sotji toko k bi mi mogel. In fukat sploh en morem.

.......

kr neki

Ja kaj pa potem iščeš ženske,če že vnaprej poveš,da ti ne stoji tvoj kekec!!Potem si tule vseskozi lagal,da iščeš punco-pošteno.Kaj ti pa bo,da bo potrebna po svetu hodila,ker doma ne bo nič dobila? Ne rabiš žensko psa si kup- boš imel vsaj iskrenga prjatlja. Smiley
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #64 - 13.03.2010 at 22:07:26

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 21:50:04:
Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 21:30:45:

Odvisno cesa.

.......

kr neki

Ja kaj pa potem iščeš ženske,če že vnaprej poveš,da ti ne stoji tvoj kekec!!Potem si tule vseskozi lagal,da iščeš punco-pošteno.Kaj ti pa bo,da bo potrebna po svetu hodila,ker doma ne bo nič dobila? Ne rabiš žensko psa si kup- boš imel vsaj iskrenga prjatlja. Smiley

Ves kaj clovek. Mogoce si ti res zival ka rme ne preseneca. Smao dejstvo je ce ti lahko antegnes babo kjo vidsi prvih 15 minut smao azto k ma pizdo si prov car. jaz tega ne pocenmin mi tudi dvigne s ene. TOko de me boli kurac za toejga psa itd. Toko de take in pdoben fore semi gabijo v nulo. In z tojimi idejami se mi tudi ti gabis

Receno drugace, jaz nism kos mesa de bodo baeb po men sakkale k de sem dildo. Ce ej to toj namen pol ok smao pol s emi zdi de nisi nic tega kr se deas da si. Poznam veliko folak k so tkai samo de je lukna ....... .

tako de tdo teh ljudi se mi ap zdi oziram s emi smilijo to ej vse, ker pol iz tega ratajo degenerirani otorci itd,. in pol je vse slabse, kot ste anreiudli.

Svet katerega si poamgal ustvariti iams na dlani toko de s en zgovajraj na veoljne frekvence em polja itd, sej si zivel 50 let tuki ams pa kaj ej ratalo toko de si svet soustvajral in to ejto

Moj kurac ej ze vredu toko de en bos ti sojih moskih dominacij neki dkral tuki po forumu, s emi ap en dvigne ob kurbah toje pa sprobano toko de sorti..

...

Ce tega en razume spol si ap bolj pocen kot se zdsi an rpvi pogled.. Ce pa sme te mogoce uzalil ap pridi blizje pame fenti celo skeiro tiu dam

junah
lol
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #65 - 14.03.2010 at 09:23:49

Prvič psa si kupi nisem mislil,da bi z njim ti občeval.Pes zna biti iskren prijatelj.Če ti zblojeno egoistično in pokvarjeno misliš je to tvoj problem-ne moj.
Iz tvojih postov vije samo neko izsiljevanje hočem plačo 1200 eurov in hočem pošteno punco-ej frajer,daj mi to zrihti !!! WinkTo so tvoji zahtevki. Izsiljevanje---če tega ne dobim se fentam,tako ti izsiljuješ dete -nedoraslo.Človek ima točno tisto,kar si zasluži sam,če ni rojen v hijenski družini,ampak v normalni!!In to normalen človek tudi ve. Ti se mi smiliš in hkrati vidim v tebi nedoraslo osebo nezmožno kakršnega koli zdravega odnosa. Tako,da se skuliri in začni misliti dobro o sebi in drugih-ni vse črno ne vse rožnato in s tem spoznanjem lahko živiš-tako kot živimo vsi ostali tule!!!Nehaj se cmart in že nekaj naredi iz sebe!!! Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #66 - 14.03.2010 at 10:06:44

Alojz in Sandib wrote on 14.03.2010 at 09:23:49:
Prvič psa si kupi nisem mislil,da bi z njim ti občeval.Pes zna biti iskren prijatelj.Če ti zblojeno egoistično in pokvarjeno misliš je to tvoj problem-ne moj.
Iz tvojih postov vije samo neko izsiljevanje hočem plačo 1200 eurov in hočem pošteno punco-ej frajer,daj mi to zrihti !!! WinkTo so tvoji zahtevki. Izsiljevanje---če tega ne dobim se fentam,tako ti izsiljuješ dete -nedoraslo.Človek ima točno tisto,kar si zasluži sam,če ni rojen v hijenski družini,ampak v normalni!!In to normalen človek tudi ve. Ti se mi smiliš in hkrati vidim v tebi nedoraslo osebo nezmožno kakršnega koli zdravega odnosa. Tako,da se skuliri in začni misliti dobro o sebi in drugih-ni vse črno ne vse rožnato in s tem spoznanjem lahko živiš-tako kot živimo vsi ostali tule!!!Nehaj se cmart in že nekaj naredi iz sebe!!! Wink Wink Wink

Daj no, Optimus se zajebava. Verjetno je v resnici pa kak fin uglajenež, ki rožice v pogovorih sadi in vsi mislijo, kak kerlc od kulture je. Drugače pa je pes res najzvestejši prijatelj, dotični skrunitelji teh čudovitih bitij ne morejo zdaj postati sinonim za namige, da je vsak pasjeljubec lahko tudi potencialno pasjejebec.  Wink
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

loto
Ex Member

Reply #67 - 14.03.2010 at 11:50:08

Tu vse piše , nič več ti ni treba razmišljat optimus če boš to sam spoznal kar piše ti nebo manjkalo nič.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #68 - 14.03.2010 at 14:54:05

Ne, ne bom. Iz sebe sem delal tok let kot sme delal. Do sedaj sem upal praksal stradal. Sedaj ap hocem neki emt od tega toko je.

In toko ti povem,..
.......

Zvotarjenja sme mel dovolj. raje crknem k p de bom elal za 500 evrov pa lacen hodilv sluzbo spal pri minusu itd. Dosta je bilo.

TOko de ce je zate ok tak lijfe nj bo zaem ni.

Cmerim.

Lol.

Clvoek ce ti lohak rpezvisi familijo z usrnaimi 500 evor svaka ti as jaz se sebe ne mreom ok.

Lp
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #69 - 14.03.2010 at 15:00:14

satis wrote on 14.03.2010 at 10:06:44:

Daj no, Optimus se zajebava. Verjetno je v resnici pa kak fin uglajenež, ki rožice v pogovorih sadi in vsi mislijo, kak kerlc od kulture je. Drugače pa je pes res najzvestejši prijatelj, dotični skrunitelji teh čudovitih bitij ne morejo zdaj postati sinonim za namige, da je vsak pasjeljubec lahko tudi potencialno pasjejebec.  Wink

No, kot sem reku. Pse ni dobro meti. Res de zanjo amrsikaj clvoekuolajati de mu ni dolgcas toko je. Samo ni ap rpiblizek babi.

Drugo akr bi rad izspsotavil je to pes je deliaktesa in konec. Indijanci so psa naredili ce si bil psoben gost in to si si lohak stel v cast. TOko de pes je hrana kto podgane in misi za kitajce toko de en bi vec o tem.

Durgo kot drugo. Pes je velik in rabi hrano in to je najmnj kar rabi rabi sprehod in lulat po drevesih Shocked  . Receno drugace, ne mislim iemti neke zivlai de bi poamgla sebi in mojemu zblojenemu miljenju z tem de bom psa mel zarptega ko t hrcka in ne bo imel sovjih potreb urejenih. sploh pa itak nimam tok fedra da bi lohak ga futral kaj sele de bi lohak letal po okolju rpsoto de s elohka sam izraza in laja na kakega polza v blizini. Pes ni igraca de bi sluzil kot pomirilo clvoeku. Pes je bitje k ma soje zahteve in rabi soj prostor. Cce se za hrano nimam da bi sebe futral kaj sele za psa mogoce nekoc smao pol pa se palc manjka. Pes rabi plac ne ap da je v kletki k ena pdogana.

No roze pa res znam saditi vrtnice,.. nekoc sme to rad pocel in jih mel kar neki emtrov, smao sedaj ap jih sovrazim, ker vidim da se je vs edobro sprmnilo v zlo.

...

In ce obm kdaj kateri picki dal vrnico pol bo pa to res zanja rec preden bom na koelnih kelcal. Samo dokelr migam s ez mezincem in hodim okoli se to nikoli en bo zgodilo. Nikoli en bom pokelknil raje umrem k pa de bom soje spolen in druzbene oziram nagonske in zraven sodijo tudi custvene potrebe zavezal okol vratu neki picki k em bo unicila.

OTko de sajoanra.

.......

Resne picek mhm rad bi videl mam raje ovco. Ce ni tiho jo nabijem, ce pa s epol ncoe dat rit pol ap mam rzeske to ej to.

jebes ga,.

Sej v sloveniji je zetok dsoti ljudi k ocvce fukajo. clveok bi se resno zamislil kako to clvoek lohak dela, mislim, smao jih razumem bolj s emu zdi vanro ovco antegnit k babo. Simpel .......

Ob zakonodaji k je trentuno veljavna s ene cudim.

za ovco dobis dva dni cuze za picko pa do smrti delas in pdoprias picek kr neki.

Lp.

Ma kdo kaco? (pitona recmo)
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #70 - 14.03.2010 at 15:01:40

Quote:

Tu vse piše , nič več ti ni treba razmišljat optimus če boš to sam spoznal kar piše ti nebo manjkalo nič.

Loto te reci vem in to so smao kamni na katerih sme stal. Moej miljenej gre narpej.

Sploh pa ne misliti de ce pol drzave dela za 500 evorv na emsec de bom tudi jaz. Kot mald clvoek bi rad s eneki anredu kako pa sploh pol babo lohak dosbis sej mucla sploh emt ne mreos ce se sebe ne mreos preziveti. Tuki pa je vs epvoezano.

Sprijaznimo se.

Ni deanrja ni babe ni mulcov in pol ratas gej to ej to.

Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #71 - 14.03.2010 at 15:06:09

Ne jemlji to ko napad če ti kdo kaj napiše , to je samo mnenje od nekoga ki vidi tvoje situacijo v širši sliki , je res ne pozna direktno samo glih zato jo vidi v širši sliki. Odkrito mnenje je to , tak al tak  nea more nobeden vplivat na tebe , ti maš svojo živleje in lahk maš kakega čes takega ko boš hoto takega boš mel , samo ne se z svojo trenutno situacijo identificirat ko to nisi ti to je tvoja preteklost ani .
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #72 - 15.03.2010 at 23:56:03

Quote:
Ne jemlji to ko napad če ti kdo kaj napiše , to je samo mnenje od nekoga ki vidi tvoje situacijo v širši sliki , je res ne pozna direktno samo glih zato jo vidi v širši sliki. Odkrito mnenje je to , tak al tak  nea more nobeden vplivat na tebe , ti maš svojo živleje in lahk maš kakega čes takega ko boš hoto takega boš mel , samo ne se z svojo trenutno situacijo identificirat ko to nisi ti to je tvoja preteklost ani .

Hej.

.......
Res to je res. Smao neki bi rad reku. Ves o teh receh rpoemiljujem ze 4 leta in pvoem ti noben zakjucemk mi ni vsec.

.......

.
Back to top

IP Logged

loto
Ex Member

Reply #73 - 16.03.2010 at 15:20:07

Ja te razumem , preveč premišljevat pa tudi ni vrei ko se lahko zgubiš v tem pa tui kake zaklučke iskat preveč ni fajn .
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #74 - 17.03.2010 at 00:15:47

Quote:
Ja te razumem , preveč premišljevat pa tudi ni vrei ko se lahko zgubiš v tem pa tui kake zaklučke iskat preveč ni fajn .

To je zelo res.

Prisle sme do reci katere mroem paziti de ne bo problmov to ej to.

Povem ti to je noro.

Lp.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 6