satis wrote on 14.03.2010 at 10:06:44:Alojz in Sandib wrote on 14.03.2010 at 09:23:49:Prvič psa si kupi nisem mislil,da bi z njim ti občeval.Pes zna biti iskren prijatelj.Če ti zblojeno egoistično in pokvarjeno misliš je to tvoj problem-ne moj.
Iz tvojih postov vije samo neko izsiljevanje hočem plačo 1200 eurov in hočem pošteno punco-ej frajer,daj mi to zrihti !!!
To so tvoji zahtevki. Izsiljevanje---če tega ne dobim se fentam,tako ti izsiljuješ dete -nedoraslo.Človek ima točno tisto,kar si zasluži sam,če ni rojen v hijenski družini,ampak v normalni!!In to normalen človek tudi ve. Ti se mi smiliš in hkrati vidim v tebi nedoraslo osebo nezmožno kakršnega koli zdravega odnosa. Tako,da se skuliri in začni misliti dobro o sebi in drugih-ni vse črno ne vse rožnato in s tem spoznanjem lahko živiš-tako kot živimo vsi ostali tule!!!Nehaj se cmart in že nekaj naredi iz sebe!!!
Daj no, Optimus se zajebava. Verjetno je v resnici pa kak fin uglajenež, ki rožice v pogovorih sadi in vsi mislijo, kak kerlc od kulture je. Drugače pa je pes res najzvestejši prijatelj, dotični skrunitelji teh čudovitih bitij ne morejo zdaj postati sinonim za namige, da je vsak pasjeljubec lahko tudi potencialno pasjejebec.
No, kot sem reku. Pse ni dobro meti. Res de zanjo amrsikaj clvoekuolajati de mu ni dolgcas toko je. Samo ni ap rpiblizek babi.
Drugo akr bi rad izspsotavil je to pes je deliaktesa in konec. Indijanci so psa naredili ce si bil psoben gost in to si si lohak stel v cast. TOko de pes je hrana kto podgane in misi za kitajce toko de en bi vec o tem.
Durgo kot drugo. Pes je velik in rabi hrano in to je najmnj kar rabi rabi sprehod in lulat po drevesih
. Receno drugace, ne mislim iemti neke zivlai de bi poamgla sebi in mojemu zblojenemu miljenju z tem de bom psa mel zarptega ko t hrcka in ne bo imel sovjih potreb urejenih. sploh pa itak nimam tok fedra da bi lohak ga futral kaj sele de bi lohak letal po okolju rpsoto de s elohka sam izraza in laja na kakega polza v blizini. Pes ni igraca de bi sluzil kot pomirilo clvoeku. Pes je bitje k ma soje zahteve in rabi soj prostor. Cce se za hrano nimam da bi sebe futral kaj sele za psa mogoce nekoc smao pol pa se palc manjka. Pes rabi plac ne ap da je v kletki k ena pdogana.
No roze pa res znam saditi vrtnice,.. nekoc sme to rad pocel in jih mel kar neki emtrov, smao sedaj ap jih sovrazim, ker vidim da se je vs edobro sprmnilo v zlo.
...
In ce obm kdaj kateri picki dal vrnico pol bo pa to res zanja rec preden bom na koelnih kelcal. Samo dokelr migam s ez mezincem in hodim okoli se to nikoli en bo zgodilo. Nikoli en bom pokelknil raje umrem k pa de bom soje spolen in druzbene oziram nagonske in zraven sodijo tudi custvene potrebe zavezal okol vratu neki picki k em bo unicila.
OTko de sajoanra.
.......
Resne picek mhm rad bi videl mam raje ovco. Ce ni tiho jo nabijem, ce pa s epol ncoe dat rit pol ap mam rzeske to ej to.
jebes ga,.
Sej v sloveniji je zetok dsoti ljudi k ocvce fukajo. clveok bi se resno zamislil kako to clvoek lohak dela, mislim, smao jih razumem bolj s emu zdi vanro ovco antegnit k babo. Simpel .......
Ob zakonodaji k je trentuno veljavna s ene cudim.
za ovco dobis dva dni cuze za picko pa do smrti delas in pdoprias picek kr neki.
Lp.
Ma kdo kaco? (pitona recmo)