Svet pogovorov
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
General >> Osebna,  psihološka in sociološka razmišljanja >> Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1193731862

Message started by ARS on 30.10.2007 at 09:11:02

Title: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by ARS on 30.10.2007 at 09:11:02


Pazi, ženo, što čitaš


U knjigama uvažavanih (muških) autora poput Schopenhauera i Voltairea Iva Kovač naišla je na rodno diskriminirajuće stavove te ih je pretvorila u plakate i lijepila po gradu

Prema podacima iz publikacije »Žene i muškarci u Hrvatskoj« Državnoga zavoda za statistiku 2005. godine u Hrvatskoj su se na fakultete upisala ukupno 132.952 studenta, od toga 71.935 žena i 61.017 muškaraca. Iste je godine 18.190 studenata diplomiralo, među kojima je bilo 10.845 žena i 7.345 muškaraca, a te je godine gimnaziju završilo 7.637 žena i 4. 405 muškaraca, a zanimljivo je da je i u tehničkim školama također bilo više maturantica nego maturanata.

Za usporedbu, 1960. godine fakultete je upisalo 10. 121 žena i dvostruko više muškaraca, a tri godine ranije Vladan Desnica je u »Proljećima Ivana Galeba« pisao: »Znalo mi je izazvati podsmijeh kad bi za kakvu krasoticu pitali da li je, pored toga, i umna. Ta šta će joj to, brate dragi! Zar joj nije dovoljan onaj jedan talenat, i zar nije u njemu cjelokupna ona? Imao sam otprilike isti utisak kao kad bi za kakvo veliko slikarsko djelo zapitali da li, pored toga, ima pod okvirom montiranu napravicu koja svira.«

Takav Desničin citat može se naći i u poglavlju o estetici »Povijesti filozofije« Borisa Kalina, udžbeniku za četvrti razred gimnazije.

Iako su danas, kako smo i statistikom potvrdili, žene brojnije na većini fakulteta i više nitko ne bi trebao sumnjati u njihove intelektualne sposobnosti, stariji naraštaji odgajani na predfeminističkim vrijednostima čak i u Hrvatskom saboru znaju omalovažavati žene, kao što je to nedavno učinila zastupnica Ivana Sučec-Trakoštanec koja je u saborskoj raspravi rekla da »žena vrijedi onoliko koliko ima djece«.

Njena bi se izjava dobro uklopila među plakate koje apsolventica Akademije likovnih umjetnosti Iva Kovač ovih dana izlaže u zagrebačkoj Booksi. Koristeći se različitom literaturom, Iva Kovač nailazila je šovinističke izjave – ili besmislice kako kaže – redom uvažavanih i slavljenih (muških) autora te ih je počela bilježiti, a potom je neke od najupečatljivijih odlučila prebaciti u formu plakata. A materijala joj nije nedostajalo: od Pitagore do Oscara Wildea, koji je zbog svog seksualnog identiteta osjetio represiju, ali ga to nije spriječilo da diskriminira drugi spol.

Izložbi pod nazivom »citati.plakate.googlepages.com« (što je adresa internetske stranice toga projekta) prethodila je ulična akcija lijepljenja tih istih plakata. Naime, Iva Kovač je shvatila da njene kolege u, primjerice, stručnoj literaturi ne primjećuju takve diskriminirajuće stavove pa ih je htjela podcrtati plakatima i predstaviti na ulicama.

Tako je u širem središtu Zagreba polijepila petstotinjak plakata. Neki su vrlo brzo ili prelijepljeni ili uništeni, na neke su dopisivani komentari, a nešto ih je i pažljivo odlijepljeno pa su valjda završili na nečijim privatnim zidovima.

Plakati su pokrenuli i internetsku raspravu koja je pokazala da su ih neki, poučeni novim oglašivačkim strategijama, protumačili kao novu reklamnu kampanju, a neki (žene, naravno) bili su uvrijeđeni jer nisu shvatili da se radi o antipropagandi. Cilj tih plakata je i bio izazvati reakciju i upozoriti na to kakvu su ulogu neki od najvećih mislilaca imali u dugoj dominaciji neravnopravnosti među spolovima.

U izbor Ive Kovač ušli su Nikola Tesla, Arthur Schopenhauer, Voltaire, Nietzsche, Pitagora i Oscar Wilde. Njih je odabrala zbog toga što se, kako kaže, radi o svima poznatim imenima, zbog toga što omalovažavaju žene na različitim poljima i zbog toga što su citati dovoljno kratki i dojmljivi da mogu funkcionirati kao parole.

Odabir ružičaste boje slova neka je vrsta ženskoga komentara citata, kojim se ironizira njegova poruka. Prostor knjižnoga kluba Bookse se čini idealnim kontekstom izložbe, kojom se ukazuje, među ostalim, i na to što se sve osim pametnih misli može naći među koricama knjiga ako ih se kritički čita.

Barbara Matejčić

http://www.vjesnik.hr/html/2007/10/19/Clanak.asp?r=kul&c=2

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by ARS on 30.10.2007 at 09:19:44


Res zanimiva akcija Ive Kovač, provokativna:

http://citati.plakate.googlepages.com/


Eksplicitne anti-ženske izjave nekih od najutjecajnijih muških autora izvučene su iz knjiga i upotrebljene kao javni plakati.    

Citat izvučen iz knjige i sfere intelektualnog, napisan debelim roza slovima na javnom plakatu ističe konflikt između izjave i načina na koji je prezentirana. Autor je potpisan s malim crnim slovima na dnu plakata a korištenje boja nije nevino i neopterećeno mogućim značenjima. Ono mijenja cijelu rečenicu oduzimajući joj legitimitet.

Fokusiram se na podsvjesno usvajanje stereotipa kroz obrazovanje, specifično za lokalnu sredinu gdje se novija literatura, koja baca drugačije svijetlo na problem, teže probija u obrazovni sustav (tek sada se uvode pravne mjere koje bi omogućile reviziju zastarjelog obrazovnog programa u skladu sa Zakonom o ravnopravnosti spolova).

Plakate sam odabrala kao izravan način komunikacije koji se ne ograničava samo na galerijsku publiku već se postavljanjem na ulicu širi urbanim prostorom a dijeljenjem postaje dio privatnog prostora pojedinca/ke.

Citate sam pronašla unutar ispitne literature i na internetu (wikicitati, www.brainyquote.com).

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by ARS on 30.10.2007 at 09:20:09


Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by ARS on 30.10.2007 at 11:37:01


»Nikad ne vjeruj sjaju u očima žene!
To je vjerovatno svjetlo što prodire kroz njenu šuplju glavu.«

(c) Nikola Tesla


Ma, ostalih pet plakatov oz. veleumnih izjav ne bom linkala, ker so dostopni (za zdaj) ...


»Kad su zakoni dali zenama ista prava, koja i ljudima,
trebali su im onda dati i ljudski razum.«

(c) Arthur Schopenhauer


»On ženu mora shvatiti kao posjed, kao vlasništvo koje se može zaključati,
kao nešto što je predodređeno za podložnost i u njoj postaje savršeno.«

(c) Fridrich Nietzsche


»Postoji jedan dobar princip koji je stvorio red, svjetlost i muškarca;
i jedan loš princip koji je stvario kaos, mrak i ženu.«

(c) Pitagora


»Dragi momče, nijedna žena nije genije. Žene su ukrasni spol.«

(c) Oscar Wilde


»Žena je biće, koje se oblači, brblja i svlači.«

(c) Voltaire

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by ARS on 30.10.2007 at 11:37:45


... me pa zanima, koliko podobnih, stereotipnih, žaljivih ... izjav o ženskah se bo znašlo v nadaljevanju,
pa so plod izključno slovenske "javne besede".  


To je zanimivo vsaj z enega zornega kota:  

Kako besede javnega, morda celo vplivnega človeka, tlakujejo pot stereotipom, seksizmu, šovinizmu in jih čvrstijo;  
a tudi obratno, kako lahko "javne besede" pripomorejo k dejanski enakopravnosti spolov (zapisani tudi v ustavi).

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by ARS on 30.10.2007 at 11:38:13


Sem se spomnila na Ruparja in njegovo nestrpnost v 2005 (vzeto iz Mladine):


Quote:
Če na hitro povzamemo: v razpravi ob sprejemanju zakona o registraciji istospolnih partnerskih skupnosti je poslanec Pavel Rupar omenil mednožje. Čisto zares je rekel tako:  

"Ampak je v tem državnem zboru v proceduri sprejemanja oziroma odločitev v delovnem telesu enakih možnosti toliko nestrpnosti zato, ker smo nekateri razmišljali drugače, da bi, oprostite, gospa Širca in gospa Potrata, toliko, da bi jih od moških pričakoval. Jaz bi vam odredil obvezno zakonski pregled mednožja za to, da bi ugotovil, katerega spola sploh ste, da lahko izjavljate take grdobije, kot ste jo na račun tistih, ki smo drugače mislili … To ni sovražni govor, to so dejstva, ki so bila v tem parlamentu izpostavljena."


Se mi pa zdi, da bi bilo res zanimivo videti, če in kakšne "cvetke" vsebuje obvezna šolska in študijska literatura pri nas ...

Bohlonej za prispevke,
;)
ARS

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Zaggy on 30.10.2007 at 15:52:31

Zdajle mi je padlo na pamet, ko to prebiram, da, ženska je lahko enakopravna samo, če moški do nje nima poželenja, drugače je v tem času nadrejena. Poželjivi možki se do ženske vede podrejeno ali pa še huje- nasilno.
Drugače sem mnenja, da so ženske predstavnice dobrodošle v politiki zaradi večjega čuta za materjalne dobrine in snovno preskrbljenostjo. Kolikor poznam imajo v vseh meni znanih družinah ženske roko čez družinski proračun, kar se izkaže za dobro, da je pozimi toplo, da je hladilnik poln, da ni prehudega minusa na računih.
Je pa treba vedeti, da kakor smo enakopravni možki in ženske, so enako enakopravne tudi ženske med sabo in za vse so ista pravila, kljub malce različni naravi možkega in ženske.
Nekako tako in
Lep pozdrav možki ;) & ženske  :-*

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Dayaran on 30.10.2007 at 20:37:21

Enkrat sem nekje prebral, da je celo Lord Buda osebno izjavu, da bi njegov nauk živel 10.000 let, zdej k je sprejel pa tud ženske v skupnost, bo pa samo 2000 let  ;D

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Devi on 30.10.2007 at 20:46:44


Dayaran wrote on 30.10.2007 at 20:37:21:
Enkrat sem nekje prebral, da je celo Lord Buda osebno izjavu, da bi njegov nauk živel 10.000 let, zdej k je sprejel pa tud ženske v skupnost, bo pa samo 2000 let  ;D

vrednost nauka je v poanti, ne v nosilcu in ce je nauk tolko bogi, da lahko izgine v 2000 letih, potem tako ni bil kaj dosti vreden a ne?

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by kopron on 31.10.2007 at 12:55:39


Devi wrote on 30.10.2007 at 20:46:44:

Dayaran wrote on 30.10.2007 at 20:37:21:
Enkrat sem nekje prebral, da je celo Lord Buda osebno izjavu, da bi njegov nauk živel 10.000 let, zdej k je sprejel pa tud ženske v skupnost, bo pa samo 2000 let  ;D

vrednost nauka je v poanti, ne v nosilcu in ce je nauk tolko bogi, da lahko izgine v 2000 letih, potem tako ni bil kaj dosti vreden a ne?

dost' točn' :D

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Dayaran on 31.10.2007 at 13:44:39


Devi wrote on 30.10.2007 at 20:46:44:

Dayaran wrote on 30.10.2007 at 20:37:21:
Enkrat sem nekje prebral, da je celo Lord Buda osebno izjavu, da bi njegov nauk živel 10.000 let, zdej k je sprejel pa tud ženske v skupnost, bo pa samo 2000 let  ;D

vrednost nauka je v poanti, ne v nosilcu in ce je nauk tolko bogi, da lahko izgine v 2000 letih, potem tako ni bil kaj dosti vreden a ne?


Ma itak. Sam mal sem provocirou   ::)

Čeprav je v resnic to dost resna stvar, ker besede takih mož majo velko težo in pol jih folk vzame kot sveto resnico. In skoraj vse religije postavljajo žensko v manjvredno pozicijo.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by nahate.d on 01.11.2007 at 10:42:11

Z duhovnega vidika smo tako ali tako vsi duše in  samo v trenutnem telesu predstavljamo ženski ali moški spol.  :)

Glede na to kakšno telo smo dobili, tako tudi delujemo.

Zavedati se je treba, da v nekaterih stvareh ženske presegajo moške in v nekaterih moški presegajo ženske.

Lahko se dopolnjujemo, lahko pa celo življenje vrtimo v krogu, kdo naj bi bil boljši, kar pa je zapravljeno življenje.

Poanta  moškega in ženske je torej v sodelovanju.  :)

Meni je všeč razlaga moškega in ženske, ki sta moški kot maslo in ženska kot ogenj.  

Če je ognja in masla v pravem sorazmerju se maslo lepo topi in ogenj lepo tli,
če je ognja preveč se maslo prižge,
če pa je preveč masla zaduši ogenj in ta ne more goreti.

Tako je tudi pri parih, če vlada v odnosu preveč ženske energije je moški neizpolnjen, nesrečen lahko bi rekli skurjen.

Če pa v odnosu vlada preveč moška energija, je ženska kot ogenj brez zraka, njena strast, njena energija je zadušena.

Lep pozdrav   :)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Dayaran on 01.11.2007 at 12:01:08

Very very wise words, nahate  [smiley=thumbsup.gif]

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by kopron on 01.11.2007 at 14:21:34


wrote on 01.11.2007 at 10:42:11:
Z duhovnega vidika smo tako ali tako vsi duše in  samo v trenutnem telesu predstavljamo ženski ali moški spol.  :)

Glede na to kakšno telo smo dobili, tako tudi delujemo.

Zavedati se je treba, da v nekaterih stvareh ženske presegajo moške in v nekaterih moški presegajo ženske.

Lahko se dopolnjujemo, lahko pa celo življenje vrtimo v krogu, kdo naj bi bil boljši, kar pa je zapravljeno življenje.

Poanta  moškega in ženske je torej v sodelovanju.  :)

Meni je všeč razlaga moškega in ženske, ki sta moški kot maslo in ženska kot ogenj.  

Če je ognja in masla v pravem sorazmerju se maslo lepo topi in ogenj lepo tli,
če je ognja preveč se maslo prižge,
če pa je preveč masla zaduši ogenj in ta ne more goreti.

Tako je tudi pri parih, če vlada v odnosu preveč ženske energije je moški neizpolnjen, nesrečen lahko bi rekli skurjen.

Če pa v odnosu vlada preveč moška energija, je ženska kot ogenj brez zraka, njena strast, njena energija je zadušena.

Lep pozdrav   :)

Podpis  :D + roka  8-)
by Boštyx + Kopron team , Si  ::)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by gape on 02.11.2007 at 10:09:32


wrote on 01.11.2007 at 10:42:11:
Poanta  moškega in ženske je torej v sodelovanju.

superstrinjajoča ...

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Zaggy on 02.11.2007 at 13:19:59


gape wrote on 02.11.2007 at 10:09:32:

wrote on 01.11.2007 at 10:42:11:
Poanta  moškega in ženske je torej v sodelovanju.

superstrinjajoča ...

... in dobra definicija pravega odnosa med možkim in žensko. +cel sestavek :D

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Zaggy on 03.11.2007 at 21:24:12

Še nekaj sem se spolnil..., nekega razmišljanja.
Torej, če je sodelovanje med možkim in žensko uravnoteženo , je obema v vsakodnevno veselje in v miren duhovni napredek.  :)
Takole pa je šlo razmišljanje nekje na polni ulici ljudi; da so možki ženskam in ženske možkim lahko tudi v stalno navezanost na materjalni svet, v primeru da možki v ženski vidi zgolj meso(materijo) in obratno, je odnos na napačni postavki in vodi v samo suženstvo materiji.  :'(
Dober je tisti pregovor, ki pravi, ko iščeš ženo ne glej na meso. Enako bi veljalo obratno ; ko iščeš moža ne glej na avto.   8-)
Lep pozdrav!

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by kopron on 04.11.2007 at 22:33:43

... + na avto, + ne na denarnico, + ne na obleko, + ne na hišo , + ne na modne blodnje , + ne na lepoto, + ne na meso, + ne na ...  :-X ...
ah, pa kaj bi to mi2 o tem, saj že vse že itak vedo, zato, ...  :-X .
+ lep večer, še naprej  8-) ...

  by Boštyx

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Dayaran on 05.11.2007 at 23:28:56


Boštyxz wrote on 04.11.2007 at 22:33:43:
... + na avto, + ne na denarnico, + ne na obleko, + ne na hišo , + ne na modne blodnje , + ne na lepoto, + ne na meso, + ne na ...  :-X ...

no, no, pretiravat spet ni treba. Tud avto, denarnica, obleka, hiša in fizično telo odraža notranjo energijo človeka in ni tko nepomembno...

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Nahate.d on 06.11.2007 at 00:36:48

Nič ni narobe z materialnimi stvarmi, napačen je lahko le naš odnos do materialnih stvari.   :)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Dayaran on 06.11.2007 at 13:13:42


wrote on 06.11.2007 at 00:36:48:
Nič ni narobe z materialnimi stvarmi, napačen je lahko le naš odnos do materialnih stvari.   :)

Točn tko.  ;)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by kopron on 06.11.2007 at 22:10:47

Jah, no, delno  imata prav, ::) ... morda še bolj ,  :-[ :P ...
Pa lep pozdravčaw,  8-) ...
by Boštyx

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by gemba on 15.12.2007 at 20:20:44


ARS wrote on 30.10.2007 at 11:37:01:
»Nikad ne vjeruj sjaju u očima žene!
To je vjerovatno svjetlo što prodire kroz njenu šuplju glavu.«

(c) Nikola Tesla


Ma, ostalih pet plakatov oz. veleumnih izjav ne bom linkala, ker so dostopni (za zdaj) ...


»Kad su zakoni dali zenama ista prava, koja i ljudima,
trebali su im onda dati i ljudski razum.«

(c) Arthur Schopenhauer


»On ženu mora shvatiti kao posjed, kao vlasništvo koje se može zaključati,
kao nešto što je predodređeno za podložnost i u njoj postaje savršeno.«

(c) Fridrich Nietzsche


»Postoji jedan dobar princip koji je stvorio red, svjetlost i muškarca;
i jedan loš princip koji je stvario kaos, mrak i ženu.«

(c) Pitagora


»Dragi momče, nijedna žena nije genije. Žene su ukrasni spol.«

(c) Oscar Wilde


»Žena je biće, koje se oblači, brblja i svlači.«

(c) Voltaire


Sem za enakopravnost spolov ! Ampak se pa mi včasih zdi, da nekatere ženske res preveč govorijo oz. čvekajo !

;)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by plesnamesecu on 17.12.2007 at 11:56:08

Glede na zgornje citate bi človek mislil, da je to predvsem problem moških (morda pa samo določenih briljantnih umov naše bleščeče zahodne civilizacije)  ::)  :-X ;D.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by tai on 20.12.2007 at 00:34:11


Zaggy wrote on 30.10.2007 at 15:52:31:
Zdajle mi je padlo na pamet, ko to prebiram, da, ženska je lahko enakopravna samo, če moški do nje nima poželenja, drugače je v tem času nadrejena. Poželjivi možki se do ženske vede podrejeno ali pa še huje- nasilno.


WOW ! men je pa tole padlo v oko..
nism nikol razmišljala v tej smeri, da bi imela enakopravnost vezo tudi s poželenjem..
interesting.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 14.04.2009 at 05:29:06


Dayaran wrote on 05.11.2007 at 23:28:56:

Boštyxz wrote on 04.11.2007 at 22:33:43:
... + na avto, + ne na denarnico, + ne na obleko, + ne na hišo , + ne na modne blodnje , + ne na lepoto, + ne na meso, + ne na ...  :-X ...

no, no, pretiravat spet ni treba. Tud avto, denarnica, obleka, hiša in fizično telo odraža notranjo energijo človeka in ni tko nepomembno...Nisem videl nobenega pretiravanja. Ženska se kajpaka obesi na zunanjost, ki se jo lahko pokaže, torej hiši, avto, tudi ketne okoli vratu.  S tem pač ne more mimo svoje narave lagodja, saj vse napisano ji z nekoliko sreče omogoča vsaj začasen status, ki je višji kot ga je bila pogosto vajena v otroštvu.  In katera se na te dobrine obesi ji privoščim zlato kletko, desc pa naj si za gate ključ zatakne.  Torej s tako potezo dosegla ni nič. Kljub temu se vedno znova rojevajo generacije ki ne mislijo drugače, ne delajo drugače, kar pomeni, da ženska je genetsko deformirana kar zadeva manipuliranja z mesom.  Vemo tudi, da je prostitucija najstarejša obrt na svetu. Kajpak je v tej vlogi mišljena ženska. Kdo drug le?  Torej ene se z mesom prodajo, druge z blefiranjem, tretje se prodajo samo za pivo, medtem, ko četrte zato, ker niso sposobne preživeti v samskem ali samo hranilskem življenju.  Čudni desci so babnice postale.

Andres

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 14.04.2009 at 05:34:26


gemba wrote on 15.12.2007 at 20:20:44:

ARS wrote on 30.10.2007 at 11:37:01:
»Nikad ne vjeruj sjaju u očima žene!
To je vjerovatno svjetlo što prodire kroz njenu šuplju glavu.«

(c) Nikola Tesla


Ma, ostalih pet plakatov oz. veleumnih izjav ne bom linkala, ker so dostopni (za zdaj) ...


»Kad su zakoni dali zenama ista prava, koja i ljudima,
trebali su im onda dati i ljudski razum.«

(c) Arthur Schopenhauer


»On ženu mora shvatiti kao posjed, kao vlasništvo koje se može zaključati,
kao nešto što je predodređeno za podložnost i u njoj postaje savršeno.«

(c) Fridrich Nietzsche


»Postoji jedan dobar princip koji je stvorio red, svjetlost i muškarca;
i jedan loš princip koji je stvario kaos, mrak i ženu.«

(c) Pitagora


»Dragi momče, nijedna žena nije genije. Žene su ukrasni spol.«

(c) Oscar Wilde


»Žena je biće, koje se oblači, brblja i svlači.«

(c) Voltaire


Sem za enakopravnost spolov ! Ampak se pa mi včasih zdi, da nekatere ženske res preveč govorijo oz. čvekajo !

;)
Normalno. Enakopravnost spolov, zato naj se začne kar na delovnih mestih. Pač, mnoge bi v primeru enakopravnosti morale dvigniti že svoje tako velike riti in vstati iz pisarn, bančnih šalterjev, pošt, trgovin, ter 50% tovrstnih delovnih mest prepustiti moškim. Oni (mi), predvsem tisti železarji, gradbeniki, tišlarji, avtomehaniki, fizični delavci nasploh, naj kajpak prepustijo 50% svojih delovnih ravno ženskam. Pred tem enakopravnosti ne bo, pa naj se ARS, katere knjiga mi neodprta že pet let v nekem boxu stoji, na trepalnice postavi.  Nenazadnje meni da je ženska, torej so bržkone ravno trepalnice poudarjene, kar spet kaže na manipulacijo. O obritosti, ter vsem drugem telesno kozmetičnem dimniku sem pisal že dovolj. Lahko pa začnemo znova.  

Andres

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Nahatee on 14.04.2009 at 20:13:09


Andres wrote on 14.04.2009 at 05:34:26:
Normalno. Enakopravnost spolov, zato naj se začne kar na delovnih mestih. Pač, mnoge bi v primeru enakopravnosti morale dvigniti že svoje tako velike riti in vstati iz pisarn, bančnih šalterjev, pošt, trgovin, ter 50% tovrstnih delovnih mest prepustiti moškim. Oni (mi), predvsem tisti železarji, gradbeniki, tišlarji, avtomehaniki, fizični delavci nasploh, naj kajpak prepustijo 50% svojih delovnih ravno ženskam. Pred tem enakopravnosti ne bo, pa naj se ARS, katere knjiga mi neodprta že pet let v nekem boxu stoji, na trepalnice postavi.  Nenazadnje meni da je ženska, torej so bržkone ravno trepalnice poudarjene, kar spet kaže na manipulacijo. O obritosti, ter vsem drugem telesno kozmetičnem dimniku sem pisal že dovolj. Lahko pa začnemo znova.  

Andres


Glede na to, kar sem prebrala sklepam, da nimaš niti malo spoštovanja do žensk in hkrati do svoje matere, ki te je rodila, ki je ravno tako predstavnica žensk.

Žensk, katere so za tebe manipulacijska, manjvredna bitja, ki izkoriščajo svoj videz, svoje velike riti-obline in trepalnice, ki so na udobnih delovnih mestih , medtem ko ti (vi) moški samo garate, delate umazana in težka fizična dela in ste tako hudo ubogi.

Zvečer pa vseeno pridete domov kjer vas čaka večerja na mizi, zlikana srajca, oprane gate zato da vi ubogi in zafrustrirani naslednji dan lahko zlikani in oprani od nog do glave odidete nazaj v težko in ubogo fizično službo.

Drugače pa, če še nisi opazil, brez žensk ni moških in brez moških ni žensk, razen če si se ti sam spočel v vreči za krompir.

Saj poznamo take modele, ki so polni sami sebe zaničujejo in žalijo ženske takole na forumih in med kolegi v gostilnah se hvalijo, kako vse obvladajo in kako so superiorni, doma pa so polizani cucki in prosijo za tisto, kar so ves dan zaničevali.  :exclamation ( pol pa tud velika rit prov pride )

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by ajgor on 14.04.2009 at 23:24:54

Nahatee
Andres spoštovanja do žensk ne premore še manj do njihovega dela. Verjetno bolnik v ženskah vidi samega satana, kot je včasih poudarjala RKC. Zmedeni osebek, ki ga je povozil čas in prebira srednjeveško literaturo. Kaj češ.

Lp,Igor

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 27.04.2009 at 23:01:59


wrote on 14.04.2009 at 20:13:09:

Andres wrote on 14.04.2009 at 05:34:26:
Normalno. Enakopravnost spolov, zato naj se začne kar na delovnih mestih. Pač, mnoge bi v primeru enakopravnosti morale dvigniti že svoje tako velike riti in vstati iz pisarn, bančnih šalterjev, pošt, trgovin, ter 50% tovrstnih delovnih mest prepustiti moškim. Oni (mi), predvsem tisti železarji, gradbeniki, tišlarji, avtomehaniki, fizični delavci nasploh, naj kajpak prepustijo 50% svojih delovnih ravno ženskam. Pred tem enakopravnosti ne bo, pa naj se ARS, katere knjiga mi neodprta že pet let v nekem boxu stoji, na trepalnice postavi.  Nenazadnje meni da je ženska, torej so bržkone ravno trepalnice poudarjene, kar spet kaže na manipulacijo. O obritosti, ter vsem drugem telesno kozmetičnem dimniku sem pisal že dovolj. Lahko pa začnemo znova.  

Andres


Glede na to, kar sem prebrala sklepam, da nimaš niti malo spoštovanja do žensk in hkrati do svoje matere, ki te je rodila, ki je ravno tako predstavnica žensk.

Žensk, katere so za tebe manipulacijska, manjvredna bitja, ki izkoriščajo svoj videz, svoje velike riti-obline in trepalnice, ki so na udobnih delovnih mestih , medtem ko ti (vi) moški samo garate, delate umazana in težka fizična dela in ste tako hudo ubogi.

Zvečer pa vseeno pridete domov kjer vas čaka večerja na mizi, zlikana srajca, oprane gate zato da vi ubogi in zafrustrirani naslednji dan lahko zlikani in oprani od nog do glave odidete nazaj v težko in ubogo fizično službo.

Drugače pa, če še nisi opazil, brez žensk ni moških in brez moških ni žensk, razen če si se ti sam spočel v vreči za krompir.

Saj poznamo take modele, ki so polni sami sebe zaničujejo in žalijo ženske takole na forumih in med kolegi v gostilnah se hvalijo, kako vse obvladajo in kako so superiorni, doma pa so polizani cucki in prosijo za tisto, kar so ves dan zaničevali.  :exclamation ( pol pa tud velika rit prov pride )Po predvidevanjih sem pičil tam kjer je treba.  Glede na tvoj zadnji odstavek o hvaljenju v gostilnah, naj zapišem da je glavna ženska obravnava koketiranje do moških. To je zgolj druga beseda za manipulacijo moškega mimo katere ženska vrsta ne more, ker tudi ne zna. Sicer pa same pogosto pravite, da kaj se moški pustimo, zato nas pa skozi prste obračate.   Tista, ki naštetega ne počne se je brez dvoma nekoliko bolj približala ženskemu prvinskemu bitju. Vse ostalo so odpadki z joški. Morebiti si tak odpadek ti. Če ne, toliko bolje, saj na podlagi tega ima kakšen tvoj člen naslednikov več možnosti, da preživi dostojno partnersko življenje.

Ustavila si se pri nekem kuhanju za zmatrane desce in opažam tudi pri likanju.  Joj, sramotno, da se ženska na tako banalno stvar obesi.  Kuhat znamo sami, srajce si kupimo in zlikamo sami, za ženske kajpak izdelujemo pomivalne mašine, ker ves lak za nohte bi se utegnil izprati, če bi prale na roke.  In nenazadnje ženske za pranje in likanje ne potrebujem.  Našel sem boljšo rešitev. Skuham zase in za dva otroka da imamo za dva dni, peglam pa na moški peglezen, saj kupil sem tistega, ki nekatere tkanine zlika kar sam. Cenejše je namreč kupiti boljši peglezen kot pa vzdrževati babnico.  Ni res??

In kaj  ne more moški narediti kar ženska lahko?? Samo roditi ne more, pa še za to ga ženska rabi. Torej ženske niste popolnoma nič posebna bitje, ste pa posebne kadar se je treba pokazati katera zna bolje manipulirati. Manipulacije vam segajo celo tako daleč, da ste zmožne ubijati, s čimer mislim na zarodke. Zmožne ste se namerno zaploditi v imenu boljšega jutri samo za vas, in ne za otroka ki ne odgovarja za položaj vaših nog v danem trenutku.

Spotaknila si se tudi ob najboljšo žensko na svetu, mojo mamo. Očitno ti psihologija peša.

Andres

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 27.04.2009 at 23:03:36


wrote on 14.04.2009 at 23:24:54:
Nahatee
Andres spoštovanja do žensk ne premore še manj do njihovega dela. Verjetno bolnik v ženskah vidi samega satana, kot je včasih poudarjala RKC. Zmedeni osebek, ki ga je povozil čas in prebira srednjeveško literaturo. Kaj češ.

Lp,Igor


Srednji vek me zanima samo v določenem segmentu. Biblije nisem prebral, čemur sledi, da tudi birme nimam.  Nisem privženec satanizma, ali druge verske sekte. OK?

Andres

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Nahatee on 27.04.2009 at 23:37:17


Andres wrote on 27.04.2009 at 23:01:59:
Po predvidevanjih sem pičil tam kjer je treba.  Glede na tvoj zadnji odstavek o hvaljenju v gostilnah, naj zapišem da je glavna ženska obravnava koketiranje do moških. To je zgolj druga beseda za manipulacijo moškega mimo katere ženska vrsta ne more, ker tudi ne zna. Sicer pa same pogosto pravite, da kaj se moški pustimo, zato nas pa skozi prste obračate.   Tista, ki naštetega ne počne se je brez dvoma nekoliko bolj približala ženskemu prvinskemu bitju. Vse ostalo so odpadki z joški. Morebiti si tak odpadek ti. Če ne, toliko bolje, saj na podlagi tega ima kakšen tvoj člen naslednikov več možnosti, da preživi dostojno partnersko življenje.

Ustavila si se pri nekem kuhanju za zmatrane desce in opažam tudi pri likanju.  Joj, sramotno, da se ženska na tako banalno stvar obesi.  Kuhat znamo sami, srajce si kupimo in zlikamo sami, za ženske kajpak izdelujemo pomivalne mašine, ker ves lak za nohte bi se utegnil izprati, če bi prale na roke.  In nenazadnje ženske za pranje in likanje ne potrebujem.  Našel sem boljšo rešitev. Skuham zase in za dva otroka da imamo za dva dni, peglam pa na moški peglezen, saj kupil sem tistega, ki nekatere tkanine zlika kar sam. Cenejše je namreč kupiti boljši peglezen kot pa vzdrževati babnico.  Ni res??

In kaj  ne more moški narediti kar ženska lahko?? Samo roditi ne more, pa še za to ga ženska rabi. Torej ženske niste popolnoma nič posebna bitje, ste pa posebne kadar se je treba pokazati katera zna bolje manipulirati. Manipulacije vam segajo celo tako daleč, da ste zmožne ubijati, s čimer mislim na zarodke. Zmožne ste se namerno zaploditi v imenu boljšega jutri samo za vas, in ne za otroka ki ne odgovarja za položaj vaših nog v danem trenutku.

Spotaknila si se tudi ob najboljšo žensko na svetu, mojo mamo. Očitno ti psihologija peša.

Andres


Kot kaže gospod Andreas užolaščeni samec, ki krivi ženske za svojo nesrečo. Raje imaš dobro likalno mizo kot žensko, ki jo moraš vzdrževati ubogi revež, vzdrževalec žensk.  

Kuhana hrana za dva dni s tem se ne bi hvalila na tvojem mestu, sveža in sveže pripravljena hrana je najboljša,  tega verjetno ne veš, pametnjakovič.

Zate našla bi idealno žensko, lahko ti jo priporočim tisto napihljivo zadevo Ančko v sexshopu jo dobiš, nezahtevna zadeva, ki bo prenašala izlive vseh sort.

Če je tvoja mama najboljša ženska na svetu, le  kje se je potem izgubilo v vzgoji, spoštovanje do žensk  :question

Očitno tvoja psihologija peša, ker misliš, da je samo tvoja mama ena in edina najboljša ženska na svetu.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Kozmicni Poet on 28.04.2009 at 08:21:55

Recap: Andres je ostal sam z dvema otrokoma, njegova žena/partnerka jo je pa podurhala neznano kam. Posledično se je Andresu zameril ves ženski spol, na katerega projicira občutja do svoje partnerke, katero vidi kot manipulativno. Kot edino svetlo točko ženskega spola vidi svojo mater, ki ga nikoli ni izdala, vse ostale so po njegovem tega zmožne.

Nahatee ni všeč Adresov izbruh jeze in ogorčenja nad ženskim spolom, ker se ji že tako ali tako zdi, da moški vse preveč udrihajo po ženskah in za to nimajo realne osnove.

Ob vsem tem bi lahko rekel samo to, da si partnerja "izberemo" sami in da ga kot takega tudi "čutimo". Z drugimi besedami, točno vemo zakaj smo si ga izbrali in kako bo v prihodnosti odreagiral. Če pa upamo, da ga bomo spremenili, smo si pa sami krivi - partner bo tak kot je in takega smo si izbrali.

Z drugimi besedami: naključij ni. Vsaj ne v tem vesolju.

Zakaj si je Andres izbral manipulativno žensko ve samo on - kaj na njej ga je tako zelo pritegnilo. Dokler tega ne bo razumel, zakaj je do tega prišlo, in zakaj mora sedaj iti skozi to bolečino, ne bo svoji partnerki nikoli odpustil in ne bo mogel iti naprej. Za vse zamere, ki jih držimo v umu smo pa tako ali tako sami krivi - sami se jih oklepamo, ne neka višja sila. In tudi sami trpimo.

Peace.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Nahatee on 28.04.2009 at 10:32:06


El Pesnik wrote on 28.04.2009 at 08:21:55:
Nahatee ni všeč Adresov izbruh jeze in ogorčenja nad ženskim spolom, ker se ji že tako ali tako zdi, da moški vse preveč udrihajo po ženskah in za to nimajo realne osnove.


Meni se nič ne zdi Poet, pri Andresu je tako dejstvo, posplošujem pa ne.

Lep pozdrav  :)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Kozmicni Poet on 28.04.2009 at 13:09:09


wrote on 28.04.2009 at 10:32:06:

El Pesnik wrote on 28.04.2009 at 08:21:55:
Nahatee ni všeč Adresov izbruh jeze in ogorčenja nad ženskim spolom, ker se ji že tako ali tako zdi, da moški vse preveč udrihajo po ženskah in za to nimajo realne osnove.


Meni se nič ne zdi Poet, pri Andresu je tako dejstvo, posplošujem pa ne.

Lep pozdrav  :)

To že, samo vseeno te njegov izbruh na neki točki podžge, ker drugače se ne bi bodla z njim.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Nahatee on 28.04.2009 at 15:43:34


El Pesnik wrote on 28.04.2009 at 13:09:09:

wrote on 28.04.2009 at 10:32:06:

El Pesnik wrote on 28.04.2009 at 08:21:55:
Nahatee ni všeč Adresov izbruh jeze in ogorčenja nad ženskim spolom, ker se ji že tako ali tako zdi, da moški vse preveč udrihajo po ženskah in za to nimajo realne osnove.


Meni se nič ne zdi Poet, pri Andresu je tako dejstvo, posplošujem pa ne.

Lep pozdrav  :)

To že, samo vseeno te njegov izbruh na neki točki podžge, ker drugače se ne bi bodla z njim.


Poet kaj se sedaj greš, neko vlogo rasodnika, mirovnega posrednika, ne veš, nekaj sklepaš kaj se mi zdi in podobno.

Mislim da so moji posti dovolj jasno napisani, da se ve za kaj gre in tudi moje mnenje o odnosu med spoloma par postov nazaj je podano.

Lep pozdrav

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Robi on 28.04.2009 at 19:21:56


Quote:
To že, samo vseeno te njegov izbruh na neki točki podžge, ker drugače se ne bi bodla z njim.
Vedno iščemo okoliščine in pogoje, da lahko izrazimo sebe.
Kdor v sebi nosi na primer ošabnost, bo postal zelo pameten in se bo razgovoril vedno, ko bo zaznal priložnost, da to realizira.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Kozmicni Poet on 29.04.2009 at 09:35:30


Robi wrote on 28.04.2009 at 19:21:56:

Quote:
To že, samo vseeno te njegov izbruh na neki točki podžge, ker drugače se ne bi bodla z njim.
Vedno iščemo okoliščine in pogoje, da lahko izrazimo sebe.
Kdor v sebi nosi na primer ošabnost, bo postal zelo pameten in se bo razgovoril vedno, ko bo zaznal priložnost, da to realizira.

Ja, je res. Ali pa te na primer potegne v nek svet kjer se ti zdi ošabnost povsem sprejemljiva, malodane znak "višje inteligence".

LP, Poet

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Nahatee on 29.04.2009 at 12:21:57

Kok se vama dozdeva,
Vesta kaj se men vse  lahko dozdeva,
eno izmed teh dozdev je lahko,
dva pametnjakoviča z majhnim ...  in velikim kompleksom  :)
taki so ponavadi najbolj ošabni.

Pa ne se zjokat  :'(


Lep pozdrav

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by ajgor on 29.04.2009 at 12:31:32


wrote on 29.04.2009 at 12:21:57:
Kok se vama dozdeva,
Vesta kaj se men vse  lahko dozdeva,
eno izmed teh dozdev je lahko,
dva pametnjakoviča z majhnim ...  in velikim kompleksom  :)
taki so ponavadi najbolj ošabni.

Pa ne se zjokat  :'(


Lep pozdrav

Hahahaha ;D ;D

Lp,Igor

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Kozmicni Poet on 29.04.2009 at 15:05:38

Kakor hitro nekaj poveš te ljudje želijo uloviti v svoje lastne frustracije. Fajn bodi, Nahatee.

Peace.  8-)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Nahatee on 29.04.2009 at 15:34:00


El Pesnik wrote on 29.04.2009 at 15:05:38:
Kakor hitro nekaj poveš te ljudje želijo uloviti v svoje lastne frustracije. Fajn bodi, Nahatee.

Peace.  8-)Tebi pa se očitno spet nekaj dozdeva

Nihče te ne lovi v lastne frustracije, lahko pa se sam loviš v svoje.

Pa glede na prejšnji post, sem ženska, takih frustracij pa ženske res nimamo ;D


Lep pozdrav  :)


Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Alojz in Sandib on 03.05.2009 at 11:55:51

Nahatee

Andres ni dojel,da brez sodelovanja-sožitja sobivanja obeh spolov ni naše vrste in tudi njega uboge pare ne bi bilo.. Res je:zmešanemu se ne more več zmešati, on to že je. 8-)

Lp Alojz 8-)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by satis on 04.05.2009 at 08:56:38


Alojz in Sandib wrote on 03.05.2009 at 11:55:51:
Nahatee

Andres ni dojel,da brez sodelovanja-sožitja sobivanja obeh spolov ni naše vrste in tudi njega uboge pare ne bi bilo.. Res je:zmešanemu se ne more več zmešati, on to že je. 8-)

Lp Alojz 8-)


Mogoče je Andres razočaran, kar pa še ne pomeni, da je zmešan :question

Glede manjvrednosti žensk, ženske in moške funkcije niso enake, se razlikujejo. Ženska lahko postane noseča, ne mož. Kako lahko to kdo spremeni, da bi si bila mož in žena bolj enakovredna? Mož in žena bosta postala noseča in tako enaka, je to mogoče?  ;D

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Bamby on 05.05.2009 at 10:25:34

Bivši ameriški predsednik JFK je nekoč pojamral, da vsa njegova letna predsedniška plača komaj zadostuje za potrebe njegove žene.
Torej je na tem primeru jasno, da so ženske vredne več in ne manj.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Robi on 05.05.2009 at 13:28:04

Ženske imajo definitivno več privilegijev...malo se nasmehne, pokaže malo več kože.....in doseže vse , kar hoče. :)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Boštyxz on 06.05.2009 at 15:33:20


Bamby wrote on 05.05.2009 at 10:25:34:
Bivši ameriški predsednik JFK je nekoč pojamral, da vsa njegova letna predsedniška plača komaj zadostuje za potrebe njegove žene.
Torej je na tem primeru jasno, da so ženske vredne več in ne manj.


;) ;D 8-) [smiley=thumbsup.gif]

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by radovedni soncek on 28.06.2009 at 21:29:10

Zdravo

         Menim, da imajo punce res več privilegijev, toda moremo priznati da smo za to krivi mi moški in starši kateri vcepljajo tako vzgojo mladim.

         Enakovrednost med spoloma. Hm,... . Če zna punca mešati malto in prenašati cel dan tramove,... itd,... ne vem. Mislim, da za to punce niso. pač razlog je v fizični konstituciji. So pa zato bolj narajene za jezike, oziroma so ženske nasplošno bolj zaželjena delovna sila ker so bolj odportne na monotona dela., (raziskave to potrjujejo). Tako, da o enakovrednosti spolov pri opravljanju dela s epo mojemmnenju ne moremo meniti, ker tisočletja in tisočletja evolucije so dala spoloma specifične lastnosti itd in zato je nekaj razlike, čeprov mamo tudi ženkse k so vojakinje itd,.... . Ko pa govorimo o enakovrednosti v družini, se mi pa zdi tda tukaj je potrebno to upoštevati. Pac pogovor veliko reši. Morem pa priznati, da še nisme srecal punce katera bi, kako nj se izrazim, imela namen za resno vezo oziroma za konkreten odnos, pogovor, enkopravnost,to redko srečas, sam kot pravim to je funkcija vzgoje v druzinah, ker se daje potuho pri vzgoji.

Moj mnenje, lepo pozdravljni

lp

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by t on 09.07.2009 at 11:42:59

So že stari mojstri vedeli povedat:

Žena je kot šporgert - je fajn imet, sam povsod je pa res ne moreš vlačt za seboj.

Baba je kot kosa - ni dost, da jo sam brusiš, je treba kdaj tud sklepat.


;D
(vredne so pa toliko, kolikor kdo da)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by radovedni soncek on 09.07.2009 at 15:16:17

Hej

Zenska je kot vino.
Zenska je kot zidarska zlica.
Zenska je kot sir.

za vse te reči velja, da dalj časa se ukvarjamo z njo, ozirma pustimo stati ali ji dajemo pozornost bolše je.

lp

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Devi on 10.07.2009 at 22:27:29


radovedni soncek wrote on 09.07.2009 at 15:16:17:
za vse te reči velja, da dalj časa se ukvarjamo z njo, ozirma pustimo stati ali ji dajemo pozornost bolše je.
pusti ti na hladnem stat nekej časa kej druzga pa boš dobil lih obratni učinek  [smiley=1grin1.gif]

;)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by radovedni soncek on 10.07.2009 at 23:43:36

::)

;D ;D

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Magla on 17.09.2009 at 12:04:03

so se peljalji 3 prijatli iz enga žura...
in se 2 zgovarjata zadaj:

O zdej sem grem stisnit h moji ženski... k je res super. Kuha dobro in doma se vse sveti vse dni v letu... je pridna k mravljica...

Pa drugi reče... tut sam imam pravo žensko. Imava domače marmelade in polno zalogo vloženih paprik, ajvarja, gobic.
Prava čebelca je...

Pa se oglasi še voznik.
Ja moja je tut žival.  ;D ;D ;D


Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by radovedni soncek on 17.09.2009 at 23:06:29


Zaggy wrote on 30.10.2007 at 15:52:31:
Zdajle mi je padlo na pamet, ko to prebiram, da, ženska je lahko enakopravna samo, če moški do nje nima poželenja, drugače je v tem času nadrejena. Poželjivi možki se do ženske vede podrejeno ali pa še huje- nasilno.
Drugače sem mnenja, da so ženske predstavnice dobrodošle v politiki zaradi večjega čuta za materjalne dobrine in snovno preskrbljenostjo. Kolikor poznam imajo v vseh meni znanih družinah ženske roko čez družinski proračun, kar se izkaže za dobro, da je pozimi toplo, da je hladilnik poln, da ni prehudega minusa na računih.
Je pa treba vedeti, da kakor smo enakopravni možki in ženske, so enako enakopravne tudi ženske med sabo in za vse so ista pravila, kljub malce različni naravi možkega in ženske.
Nekako tako in
Lep pozdrav možki ;) & ženske  :-*Eko,..

toel ti ap res dam roko lepo si napisal. Jaz ne bi mogle bolje,.. vsajslovnicno ne ce ze po pomenu.

Je ap res,.. majke mi,...hi,hi,hi,..
ODlcino anpisano seenrkat povhala,...

Torej moskis e pa do zenske ne vede pozljivo ko ima prazan jajca,... ce niam za ... pol je pidzaija,... in obratno

lp


Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by radovedni soncek on 17.09.2009 at 23:09:22


wrote on 01.11.2007 at 10:42:11:
Z duhovnega vidika smo tako ali tako vsi duše in  samo v trenutnem telesu predstavljamo ženski ali moški spol.  :)

Glede na to kakšno telo smo dobili, tako tudi delujemo.

Zavedati se je treba, da v nekaterih stvareh ženske presegajo moške in v nekaterih moški presegajo ženske.

Lahko se dopolnjujemo, lahko pa celo življenje vrtimo v krogu, kdo naj bi bil boljši, kar pa je zapravljeno življenje.

Poanta  moškega in ženske je torej v sodelovanju.  :)

Meni je všeč razlaga moškega in ženske, ki sta moški kot maslo in ženska kot ogenj.  

Če je ognja in masla v pravem sorazmerju se maslo lepo topi in ogenj lepo tli,
če je ognja preveč se maslo prižge,
če pa je preveč masla zaduši ogenj in ta ne more goreti.

Tako je tudi pri parih, če vlada v odnosu preveč ženske energije je moški neizpolnjen, nesrečen lahko bi rekli skurjen.

Če pa v odnosu vlada preveč moška energija, je ženska kot ogenj brez zraka, njena strast, njena energija je zadušena.

Lep pozdrav   :)Hm,. me psominajs na eno debato z enim seom,...

mi je reku, da so vibraciej take da mores emti zensko k drgc ne mreos funkcijonirati,. v bistvu je rkeu da moski da zenski energijo ;) in ona katalizir ak kataliazotr in pol ti jo vrne ena taka fora da je,..

No tga nim cutil nikoli, je pa res da po 5 letih samskosti s emi zpa zdi da je malo drgac,.. hehehehe

sam po drugi strnai ap se sprujem ali ej to res ali ne,..

mislim,.. veste kaj ej zanimivo,.. če gledam kok energiej zense rabijo pol e sploh ne rpesencea da imajo po vec tipov,.
majke mi
;)
hihiihh

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 10.10.2009 at 04:54:11


wrote on 27.04.2009 at 23:37:17:

Andres wrote on 27.04.2009 at 23:01:59:
Po predvidevanjih sem pičil tam kjer je treba.  Glede na tvoj zadnji odstavek o hvaljenju v gostilnah, naj zapišem da je glavna ženska obravnava koketiranje do moških. To je zgolj druga beseda za manipulacijo moškega mimo katere ženska vrsta ne more, ker tudi ne zna. Sicer pa same pogosto pravite, da kaj se moški pustimo, zato nas pa skozi prste obračate.   Tista, ki naštetega ne počne se je brez dvoma nekoliko bolj približala ženskemu prvinskemu bitju. Vse ostalo so odpadki z joški. Morebiti si tak odpadek ti. Če ne, toliko bolje, saj na podlagi tega ima kakšen tvoj člen naslednikov več možnosti, da preživi dostojno partnersko življenje.

Ustavila si se pri nekem kuhanju za zmatrane desce in opažam tudi pri likanju.  Joj, sramotno, da se ženska na tako banalno stvar obesi.  Kuhat znamo sami, srajce si kupimo in zlikamo sami, za ženske kajpak izdelujemo pomivalne mašine, ker ves lak za nohte bi se utegnil izprati, če bi prale na roke.  In nenazadnje ženske za pranje in likanje ne potrebujem.  Našel sem boljšo rešitev. Skuham zase in za dva otroka da imamo za dva dni, peglam pa na moški peglezen, saj kupil sem tistega, ki nekatere tkanine zlika kar sam. Cenejše je namreč kupiti boljši peglezen kot pa vzdrževati babnico.  Ni res??

In kaj  ne more moški narediti kar ženska lahko?? Samo roditi ne more, pa še za to ga ženska rabi. Torej ženske niste popolnoma nič posebna bitje, ste pa posebne kadar se je treba pokazati katera zna bolje manipulirati. Manipulacije vam segajo celo tako daleč, da ste zmožne ubijati, s čimer mislim na zarodke. Zmožne ste se namerno zaploditi v imenu boljšega jutri samo za vas, in ne za otroka ki ne odgovarja za položaj vaših nog v danem trenutku.

Spotaknila si se tudi ob najboljšo žensko na svetu, mojo mamo. Očitno ti psihologija peša.

Andres


Kot kaže gospod Andreas užolaščeni samec, ki krivi ženske za svojo nesrečo. Raje imaš dobro likalno mizo kot žensko, ki jo moraš vzdrževati ubogi revež, vzdrževalec žensk.  

Kuhana hrana za dva dni s tem se ne bi hvalila na tvojem mestu, sveža in sveže pripravljena hrana je najboljša,  tega verjetno ne veš, pametnjakovič.

Zate našla bi idealno žensko, lahko ti jo priporočim tisto napihljivo zadevo Ančko v sexshopu jo dobiš, nezahtevna zadeva, ki bo prenašala izlive vseh sort.

Če je tvoja mama najboljša ženska na svetu, le  kje se je potem izgubilo v vzgoji, spoštovanje do žensk  :question

Očitno tvoja psihologija peša, ker misliš, da je samo tvoja mama ena in edina najboljša ženska na svetu.Opažam da je dovolj, če se oglasim enkrat in naredim celo ceremonijo. Kajpak se mi mora zapisati ženska, da to tudi uspe.  Tako ste na ta način razpisali ne le površen del moje biografije, brez dvoma ste nekateri usekali popolnoma mimo.  

Kar zadeva likalne deske. Seveda je bolje imeti doma likalno desko kot žensko.  Noben se še ni na njo spekel, drugače je seveda z likalnikom in še bolj pogosto se moški in pa tudi ženske opečejo ravno na ženska, ki so po značaju manipulatorske, izkoriščevalske, zato tistega drobiža, ki le to ni skoraj ni več na poligonih.

Ne vem nahate, kako si sploh drzneš meni iskati žensko, povrhu vsega kot praviš idealno iz plastike. Bržkone je to v mnogo katerem primeru boljša oblika kot tista živa baba, pa naj si bo prostitutka ali dobesedno dobra ženska.  Potem si nekaj tudi lutke omenjala, kar je bolje kot ženska.  Zakaj? Predvsem lutka je vedno lutka. Ostaja to kar je. Ženska, skozi katero se v nekaterih primerih pretaka tudi ciganska kri, kri manipulatorke, kri samo vizuelne ženske, kajpak kri ki postaja zelena, to ni več ženska. Gre za neko degeneriran del zemeljske populacije, ki v življenu pogoste s prstom ne migne izključno zaradi privilegijev.  No, so tudi tiste hudo iznajdljive in nič manipulatorske, vendar takih je ženskam v škodo malo.

Ponavljam, da imam rajši skuhano hrano za dva dni in dobro likalno mizo, kot pa žensko, ki je vse drugo prej kot ženska v pravem pomenu.  Mislim še živeti in vsaka minuta življenja s kuro je tveganje, da umreš prej.   Do kruha moram kajpak spraviti dva otroka, zato se ne pustim ne ženskam, niti ne nizkotnim postom, kakor ste jih nekateri zapisli na pretekli strani.  

Obenem opažam, da sem se v tej temi oglasil aprila in vam tako dal dodatnega navdiha, da udrihate. Mnogi imate kajpak prav, drugim pač niti ne zamerim, saj nenazadnje v besedah je skrit vaš stil življenja in to je ravno tisto kar ženska hoče.  Prestiž in privilegij  s čim manj dela, najpogosteje konkretno s pičko.  Ne smemo pozabiti, da se ravno v tem času ravno pri ženskah viša stopnja abortiranja, kar kaže, da gre pravzaprav za del populacije, ki brez vojne droge ubija. Več kot to. Ubija lastnega otroka, kar se med moškimi ne dogaja, oziroma če se, je to razvpeto po vseh časopisih, včasih celo po vseh mednarodnih medijih.  

Danske raziskave kažejo tudi, da samski očetje z otroci bolje vzgajajo otroke kot samske matere. Zakaj? Predvsem zato, ker ženska je desc postala, kar vam trobim že več let, ravno ženske pa se temu hudo upirate.  Zdaj, po toliko letih ste se že nekajkrat obrile, toda to ni več moderno kot veste in spet boste hodile poraščene okoli, kot nekoč, kot naše mame in babice. Toda cahen bo ostal, vsaj tam kjer ste se urezale. Porezana pa je vaša duša, ki pravzaprav ni ženska. Govorim o nekem spolu, ki ga svet še ni odkril, le vizuelno je neke joške videti. Če teh sploh kaj je.  :)

Andres


Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 10.10.2009 at 05:11:47


wrote on 14.04.2009 at 23:24:54:
Nahatee
Andres spoštovanja do žensk ne premore še manj do njihovega dela. Verjetno bolnik v ženskah vidi samega satana, kot je včasih poudarjala RKC. Zmedeni osebek, ki ga je povozil čas in prebira srednjeveško literaturo. Kaj češ.

Lp,IgorDo njihovega dela?  Dovolj je, če se sprehodiš skozi kateri koli blagovni center, ali kar po neki prometni ulici hodiš.  Kaj ti pade pri ženskah ob takem pogledu najbolj v oči. Predvsem tisto za kar imajo same velik kompleks. In to je velika rit. Včasih meri tudi en meter v širino, torej je to znak, da preveč sedijo.  Le to je obenem znak neenakopravnosti, in pometati v rudnike bi bilo potrebno  45% žensk, saj nenazadnja le one se borijo za neka enakopravnost.  1 000 000 moških kolikor jih Slovenija premore, si v enem letu ne more nabrati toliko celulita kot ena sama ženska. Torej je tudi to znak, da vse sedeče v raznih pisarnah, na poštah, bankah ipd, delajo same sebi škodo, zatorej rudniki vabijo. Vabijo tudi skladiščna, gradbeniška, vodoinštalaterska dela kjer je rekreacije dovolj in celulit se ne bo nabral kot na riti. Ne le to. Celo rit bo manj ali nič raztegnjena.


Andres

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 10.10.2009 at 05:15:05


Bamby wrote on 05.05.2009 at 10:25:34:
Bivši ameriški predsednik JFK je nekoč pojamral, da vsa njegova letna predsedniška plača komaj zadostuje za potrebe njegove žene.
Torej je na tem primeru jasno, da so ženske vredne več in ne manj.Če je merilo materialna blaginja, potem se točno ve, da je med ženskami vsaj  90% prostitutk te ali one vrste. Ni res?
Zato, pa je današnja generacija po večini tako slabo vzgojena, saj kurbe so jih rodile in kurbe vzgojile.  Govorimo o tistih za katere praviš, da so vredne več.  

Andres

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 10.10.2009 at 05:23:50


El Pesnik wrote on 28.04.2009 at 08:21:55:
Recap: Andres je ostal sam z dvema otrokoma, njegova žena/partnerka jo je pa podurhala neznano kam. Posledično se je Andresu zameril ves ženski spol, na katerega projicira občutja do svoje partnerke, katero vidi kot manipulativno. Kot edino svetlo točko ženskega spola vidi svojo mater, ki ga nikoli ni izdala, vse ostale so po njegovem tega zmožne.

Nahatee ni všeč Adresov izbruh jeze in ogorčenja nad ženskim spolom, ker se ji že tako ali tako zdi, da moški vse preveč udrihajo po ženskah in za to nimajo realne osnove.

Ob vsem tem bi lahko rekel samo to, da si partnerja "izberemo" sami in da ga kot takega tudi "čutimo". Z drugimi besedami, točno vemo zakaj smo si ga izbrali in kako bo v prihodnosti odreagiral. Če pa upamo, da ga bomo spremenili, smo si pa sami krivi - partner bo tak kot je in takega smo si izbrali.

Z drugimi besedami: naključij ni. Vsaj ne v tem vesolju.

Zakaj si je Andres izbral manipulativno žensko ve samo on - kaj na njej ga je tako zelo pritegnilo. Dokler tega ne bo razumel, zakaj je do tega prišlo, in zakaj mora sedaj iti skozi to bolečino, ne bo svoji partnerki nikoli odpustil in ne bo mogel iti naprej. Za vse zamere, ki jih držimo v umu smo pa tako ali tako sami krivi - sami se jih oklepamo, ne neka višja sila. In tudi sami trpimo.

Peace.Kozmični poet.  Ne vem sicer odkod črpaš informacije, a vendarle so te sila točne. Bržkone se poznava osebno, le da si tu z drugim nickom.
Res je kot praviš.  V prereklih letih sem bil več kot tolikokrat na socialni, na policiji, na organizaciji za zaščito otrok,  skratka, nikoli sam za sebe, ali zaradi osebnih prekrškov.  Tudi sem šel v spremstvu dveh policijskih avtomobilov sina iskat, saj grožnja pijanca je mojima otrokoma ki v življenju nista videla pijanega človeka totalna tujka.  
Tudi si prav napisal, da me mama nikoli ni izdala.  

Zakaj moram skozi to se v nadaljevanju teksta sprašuješ.  Verjetno predvsem zaradi otrok, saj sicer bi bila potunkana v dno družbe. Sam nisem nikoli na cesti rastel in posledično ne morem dovoliti, da bosta takšna moja otroka.   Kot sem nekje in nekoč že napisal. Ko in če bosta moja dva otroka mene razočarala, oziroma ko in če bo videti, da sta skrenila na slabo pot, si bom moral priznati, da sem slab oče.


Andres

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 10.10.2009 at 05:30:10


Alojz in Sandib wrote on 03.05.2009 at 11:55:51:
Nahatee

Andres ni dojel,da brez sodelovanja-sožitja sobivanja obeh spolov ni naše vrste in tudi njega uboge pare ne bi bilo.. Res je:zmešanemu se ne more več zmešati, on to že je. 8-)

Lp Alojz 8-)


Tebe sem pa že enkrat prej bral tule. Kajpak kadar pridem je to za pet minut, zatorej resnično ne morem trditi, da si zmešan. Nenazadnjo izhajaš iz vrste kot praviš. Seveda, saj pri vas se še vedno podžigate, imate vojne, razslojevanja, denar, diskriminacijo, v sebi pa ste tako hudo revni.

Pozdrav od zmešanega..


AndresTitle: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Optimus T. Prime on 13.03.2010 at 19:54:37

Resno

.......


Spola nikoli ne bosta enkovredna.

Problem ej v tem de smo tipi zaejdalci picke pa nas zaejdajo.

Ko bodo picek nehale s ekurbati in dnarno psiholoko in zakonsko izilejvati tipe pol bomo mogoce pa se takrat ne .......


Ženske na delovnem mestu lepo  dobijo resno bolsje moznsoti za narpedovanje ker se pusijo fukati nadrejenim toej dejstvo.

tega je tok de glava boli.

Picke mislijo de dobijo kaj pa so antegnjene to ej ap s ehsuej dejstvo.

Toko de moj nasvet je dokelr picko roje sjo rij pol ap fukni v smeti.

Picek pocno isto z tipi ne psotujejo jih itd zakonoja je tudi taka tako de lepo rpsoim,..

Ni enkopranvosti,. enkopravnsot viidm v islamski veri kjer zensko ubijejo ce dela pidzaije lai apjo kar ubejso na ulcii brez sodsica,. to ej to.

renso pa s ene strijam de se tipi lohak gonjo pol,. sam kurac,. to ej to.

kar pa se tice rezanja spolnih organoiv zensakmi ob rosjtvu s emi ap zdi tudi super ideja,..
.......Toko je simpel odlocili so se de picek so sma za mulce metati ven to je to. Ce picka ma picko pol s esma gon in je sma problem ....... .

Resno zanstveniki so dokazali de so picek bolj potrebne k tipi mislim fka of kajr neki,. ...

Pol p ve skej ej rpoblem
...


Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Alojz in Sandib on 13.03.2010 at 20:04:39

Problem je v potrebi!! ;) ;)Si ti potreben? ;)Povej po pravici!!

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Optimus T. Prime on 13.03.2010 at 21:30:45


Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 20:04:39:
Problem je v potrebi!! ;) ;)Si ti potreben? ;)Povej po pravici!!Odvisno cesa.

Problemje v tem de mi kurac sploh ne sotji toko k bi mi mogel. In fukat sploh en morem.

Sem potreben ja msao ne tega kr ti mislis,..
.......


Sicer pa zakaj sices razlgoe drugje kjer so dejasnko, mislim,...

kr nekiTitle: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Alojz in Sandib on 13.03.2010 at 21:50:04


Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 21:30:45:

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 20:04:39:
Problem je v potrebi!! ;) ;)Si ti potreben? ;)Povej po pravici!!Odvisno cesa.

Problemje v tem de mi kurac sploh ne sotji toko k bi mi mogel. In fukat sploh en morem.

Sem potreben ja msao ne tega kr ti mislis,..
.......


Sicer pa zakaj sices razlgoe drugje kjer so dejasnko, mislim,...

kr neki


Ja kaj pa potem iščeš ženske,če že vnaprej poveš,da ti ne stoji tvoj kekec!!Potem si tule vseskozi lagal,da iščeš punco-pošteno.Kaj ti pa bo,da bo potrebna po svetu hodila,ker doma ne bo nič dobila? Ne rabiš žensko psa si kup- boš imel vsaj iskrenga prjatlja. :)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Optimus T. Prime on 13.03.2010 at 22:07:26


Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 21:50:04:

Optimus T. Prime wrote on 13.03.2010 at 21:30:45:

Alojz in Sandib wrote on 13.03.2010 at 20:04:39:
Problem je v potrebi!! ;) ;)Si ti potreben? ;)Povej po pravici!!Odvisno cesa.

Problemje v tem de mi kurac sploh ne sotji toko k bi mi mogel. In fukat sploh en morem.

Sem potreben ja msao ne tega kr ti mislis,..
.......


Sicer pa zakaj sices razlgoe drugje kjer so dejasnko, mislim,...

kr neki


Ja kaj pa potem iščeš ženske,če že vnaprej poveš,da ti ne stoji tvoj kekec!!Potem si tule vseskozi lagal,da iščeš punco-pošteno.Kaj ti pa bo,da bo potrebna po svetu hodila,ker doma ne bo nič dobila? Ne rabiš žensko psa si kup- boš imel vsaj iskrenga prjatlja. :)Ves kaj clovek. Mogoce si ti res zival ka rme ne preseneca. Smao dejstvo je ce ti lahko antegnes babo kjo vidsi prvih 15 minut smao azto k ma pizdo si prov car. jaz tega ne pocenmin mi tudi dvigne s ene. TOko de me boli kurac za toejga psa itd. Toko de take in pdoben fore semi gabijo v nulo. In z tojimi idejami se mi tudi ti gabis


Receno drugace, jaz nism kos mesa de bodo baeb po men sakkale k de sem dildo. Ce ej to toj namen pol ok smao pol s emi zdi de nisi nic tega kr se deas da si. Poznam veliko folak k so tkai samo de je lukna ....... .

tako de tdo teh ljudi se mi ap zdi oziram s emi smilijo to ej vse, ker pol iz tega ratajo degenerirani otorci itd,. in pol je vse slabse, kot ste anreiudli.

Svet katerega si poamgal ustvariti iams na dlani toko de s en zgovajraj na veoljne frekvence em polja itd, sej si zivel 50 let tuki ams pa kaj ej ratalo toko de si svet soustvajral in to ejto

Moj kurac ej ze vredu toko de en bos ti sojih moskih dominacij neki dkral tuki po forumu, s emi ap en dvigne ob kurbah toje pa sprobano toko de sorti..

...Ce tega en razume spol si ap bolj pocen kot se zdsi an rpvi pogled.. Ce pa sme te mogoce uzalil ap pridi blizje pame fenti celo skeiro tiu dam

junah
lol

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Alojz in Sandib on 14.03.2010 at 09:23:49

Prvič psa si kupi nisem mislil,da bi z njim ti občeval.Pes zna biti iskren prijatelj.Če ti zblojeno egoistično in pokvarjeno misliš je to tvoj problem-ne moj.
Iz tvojih postov vije samo neko izsiljevanje hočem plačo 1200 eurov in hočem pošteno punco-ej frajer,daj mi to zrihti !!! ;)To so tvoji zahtevki. Izsiljevanje---če tega ne dobim se fentam,tako ti izsiljuješ dete -nedoraslo.Človek ima točno tisto,kar si zasluži sam,če ni rojen v hijenski družini,ampak v normalni!!In to normalen človek tudi ve. Ti se mi smiliš in hkrati vidim v tebi nedoraslo osebo nezmožno kakršnega koli zdravega odnosa. Tako,da se skuliri in začni misliti dobro o sebi in drugih-ni vse črno ne vse rožnato in s tem spoznanjem lahko živiš-tako kot živimo vsi ostali tule!!!Nehaj se cmart in že nekaj naredi iz sebe!!! ;) ;) ;)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by satis on 14.03.2010 at 10:06:44


Alojz in Sandib wrote on 14.03.2010 at 09:23:49:
Prvič psa si kupi nisem mislil,da bi z njim ti občeval.Pes zna biti iskren prijatelj.Če ti zblojeno egoistično in pokvarjeno misliš je to tvoj problem-ne moj.
Iz tvojih postov vije samo neko izsiljevanje hočem plačo 1200 eurov in hočem pošteno punco-ej frajer,daj mi to zrihti !!! ;)To so tvoji zahtevki. Izsiljevanje---če tega ne dobim se fentam,tako ti izsiljuješ dete -nedoraslo.Človek ima točno tisto,kar si zasluži sam,če ni rojen v hijenski družini,ampak v normalni!!In to normalen človek tudi ve. Ti se mi smiliš in hkrati vidim v tebi nedoraslo osebo nezmožno kakršnega koli zdravega odnosa. Tako,da se skuliri in začni misliti dobro o sebi in drugih-ni vse črno ne vse rožnato in s tem spoznanjem lahko živiš-tako kot živimo vsi ostali tule!!!Nehaj se cmart in že nekaj naredi iz sebe!!! ;) ;) ;)


Daj no, Optimus se zajebava. Verjetno je v resnici pa kak fin uglajenež, ki rožice v pogovorih sadi in vsi mislijo, kak kerlc od kulture je. Drugače pa je pes res najzvestejši prijatelj, dotični skrunitelji teh čudovitih bitij ne morejo zdaj postati sinonim za namige, da je vsak pasjeljubec lahko tudi potencialno pasjejebec.  ;)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by loto on 14.03.2010 at 11:50:08


Alojz in Sandib wrote on 14.03.2010 at 09:23:49:
Prvič psa si kupi nisem mislil,da bi z njim ti občeval.Pes zna biti iskren prijatelj.Če ti zblojeno egoistično in pokvarjeno misliš je to tvoj problem-ne moj.
Iz tvojih postov vije samo neko izsiljevanje hočem plačo 1200 eurov in hočem pošteno punco-ej frajer,daj mi to zrihti !!! ;)To so tvoji zahtevki. Izsiljevanje---če tega ne dobim se fentam,tako ti izsiljuješ dete -nedoraslo.Človek ima točno tisto,kar si zasluži sam,če ni rojen v hijenski družini,ampak v normalni!!In to normalen človek tudi ve. Ti se mi smiliš in hkrati vidim v tebi nedoraslo osebo nezmožno kakršnega koli zdravega odnosa. Tako,da se skuliri in začni misliti dobro o sebi in drugih-ni vse črno ne vse rožnato in s tem spoznanjem lahko živiš-tako kot živimo vsi ostali tule!!!Nehaj se cmart in že nekaj naredi iz sebe!!! ;) ;) ;)


Tu vse piše , nič več ti ni treba razmišljat optimus če boš to sam spoznal kar piše ti nebo manjkalo nič.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Optimus T. Prime on 14.03.2010 at 14:54:05


Alojz in Sandib wrote on 14.03.2010 at 09:23:49:
Prvič psa si kupi nisem mislil,da bi z njim ti občeval.Pes zna biti iskren prijatelj.Če ti zblojeno egoistično in pokvarjeno misliš je to tvoj problem-ne moj.
Iz tvojih postov vije samo neko izsiljevanje hočem plačo 1200 eurov in hočem pošteno punco-ej frajer,daj mi to zrihti !!! ;)To so tvoji zahtevki. Izsiljevanje---če tega ne dobim se fentam,tako ti izsiljuješ dete -nedoraslo.Človek ima točno tisto,kar si zasluži sam,če ni rojen v hijenski družini,ampak v normalni!!In to normalen človek tudi ve. Ti se mi smiliš in hkrati vidim v tebi nedoraslo osebo nezmožno kakršnega koli zdravega odnosa. Tako,da se skuliri in začni misliti dobro o sebi in drugih-ni vse črno ne vse rožnato in s tem spoznanjem lahko živiš-tako kot živimo vsi ostali tule!!!Nehaj se cmart in že nekaj naredi iz sebe!!! ;) ;) ;)Ne, ne bom. Iz sebe sem delal tok let kot sme delal. Do sedaj sem upal praksal stradal. Sedaj ap hocem neki emt od tega toko je.

In toko ti povem,..
.......

Zvotarjenja sme mel dovolj. raje crknem k p de bom elal za 500 evrov pa lacen hodilv sluzbo spal pri minusu itd. Dosta je bilo.


TOko de ce je zate ok tak lijfe nj bo zaem ni.

Cmerim.

Lol.

Clvoek ce ti lohak rpezvisi familijo z usrnaimi 500 evor svaka ti as jaz se sebe ne mreom ok.

Lp

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Optimus T. Prime on 14.03.2010 at 15:00:14


satis wrote on 14.03.2010 at 10:06:44:

Alojz in Sandib wrote on 14.03.2010 at 09:23:49:
Prvič psa si kupi nisem mislil,da bi z njim ti občeval.Pes zna biti iskren prijatelj.Če ti zblojeno egoistično in pokvarjeno misliš je to tvoj problem-ne moj.
Iz tvojih postov vije samo neko izsiljevanje hočem plačo 1200 eurov in hočem pošteno punco-ej frajer,daj mi to zrihti !!! ;)To so tvoji zahtevki. Izsiljevanje---če tega ne dobim se fentam,tako ti izsiljuješ dete -nedoraslo.Človek ima točno tisto,kar si zasluži sam,če ni rojen v hijenski družini,ampak v normalni!!In to normalen človek tudi ve. Ti se mi smiliš in hkrati vidim v tebi nedoraslo osebo nezmožno kakršnega koli zdravega odnosa. Tako,da se skuliri in začni misliti dobro o sebi in drugih-ni vse črno ne vse rožnato in s tem spoznanjem lahko živiš-tako kot živimo vsi ostali tule!!!Nehaj se cmart in že nekaj naredi iz sebe!!! ;) ;) ;)


Daj no, Optimus se zajebava. Verjetno je v resnici pa kak fin uglajenež, ki rožice v pogovorih sadi in vsi mislijo, kak kerlc od kulture je. Drugače pa je pes res najzvestejši prijatelj, dotični skrunitelji teh čudovitih bitij ne morejo zdaj postati sinonim za namige, da je vsak pasjeljubec lahko tudi potencialno pasjejebec.  ;)No, kot sem reku. Pse ni dobro meti. Res de zanjo amrsikaj clvoekuolajati de mu ni dolgcas toko je. Samo ni ap rpiblizek babi.

Drugo akr bi rad izspsotavil je to pes je deliaktesa in konec. Indijanci so psa naredili ce si bil psoben gost in to si si lohak stel v cast. TOko de pes je hrana kto podgane in misi za kitajce toko de en bi vec o tem.

Durgo kot drugo. Pes je velik in rabi hrano in to je najmnj kar rabi rabi sprehod in lulat po drevesih :o  . Receno drugace, ne mislim iemti neke zivlai de bi poamgla sebi in mojemu zblojenemu miljenju z tem de bom psa mel zarptega ko t hrcka in ne bo imel sovjih potreb urejenih. sploh pa itak nimam tok fedra da bi lohak ga futral kaj sele de bi lohak letal po okolju rpsoto de s elohka sam izraza in laja na kakega polza v blizini. Pes ni igraca de bi sluzil kot pomirilo clvoeku. Pes je bitje k ma soje zahteve in rabi soj prostor. Cce se za hrano nimam da bi sebe futral kaj sele za psa mogoce nekoc smao pol pa se palc manjka. Pes rabi plac ne ap da je v kletki k ena pdogana.


No roze pa res znam saditi vrtnice,.. nekoc sme to rad pocel in jih mel kar neki emtrov, smao sedaj ap jih sovrazim, ker vidim da se je vs edobro sprmnilo v zlo.

...

In ce obm kdaj kateri picki dal vrnico pol bo pa to res zanja rec preden bom na koelnih kelcal. Samo dokelr migam s ez mezincem in hodim okoli se to nikoli en bo zgodilo. Nikoli en bom pokelknil raje umrem k pa de bom soje spolen in druzbene oziram nagonske in zraven sodijo tudi custvene potrebe zavezal okol vratu neki picki k em bo unicila.

OTko de sajoanra.

.......

Resne picek mhm rad bi videl mam raje ovco. Ce ni tiho jo nabijem, ce pa s epol ncoe dat rit pol ap mam rzeske to ej to.

jebes ga,.

Sej v sloveniji je zetok dsoti ljudi k ocvce fukajo. clveok bi se resno zamislil kako to clvoek lohak dela, mislim, smao jih razumem bolj s emu zdi vanro ovco antegnit k babo. Simpel .......

Ob zakonodaji k je trentuno veljavna s ene cudim.

za ovco dobis dva dni cuze za picko pa do smrti delas in pdoprias picek kr neki.

Lp.


Ma kdo kaco? (pitona recmo)

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Optimus T. Prime on 14.03.2010 at 15:01:40


wrote on 14.03.2010 at 11:50:08:

Alojz in Sandib wrote on 14.03.2010 at 09:23:49:
Prvič psa si kupi nisem mislil,da bi z njim ti občeval.Pes zna biti iskren prijatelj.Če ti zblojeno egoistično in pokvarjeno misliš je to tvoj problem-ne moj.
Iz tvojih postov vije samo neko izsiljevanje hočem plačo 1200 eurov in hočem pošteno punco-ej frajer,daj mi to zrihti !!! ;)To so tvoji zahtevki. Izsiljevanje---če tega ne dobim se fentam,tako ti izsiljuješ dete -nedoraslo.Človek ima točno tisto,kar si zasluži sam,če ni rojen v hijenski družini,ampak v normalni!!In to normalen človek tudi ve. Ti se mi smiliš in hkrati vidim v tebi nedoraslo osebo nezmožno kakršnega koli zdravega odnosa. Tako,da se skuliri in začni misliti dobro o sebi in drugih-ni vse črno ne vse rožnato in s tem spoznanjem lahko živiš-tako kot živimo vsi ostali tule!!!Nehaj se cmart in že nekaj naredi iz sebe!!! ;) ;) ;)


Tu vse piše , nič več ti ni treba razmišljat optimus če boš to sam spoznal kar piše ti nebo manjkalo nič.Loto te reci vem in to so smao kamni na katerih sme stal. Moej miljenej gre narpej.

Sploh pa ne misliti de ce pol drzave dela za 500 evorv na emsec de bom tudi jaz. Kot mald clvoek bi rad s eneki anredu kako pa sploh pol babo lohak dosbis sej mucla sploh emt ne mreos ce se sebe ne mreos preziveti. Tuki pa je vs epvoezano.

Sprijaznimo se.

Ni deanrja ni babe ni mulcov in pol ratas gej to ej to.


Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by loto on 14.03.2010 at 15:06:09

Ne jemlji to ko napad če ti kdo kaj napiše , to je samo mnenje od nekoga ki vidi tvoje situacijo v širši sliki , je res ne pozna direktno samo glih zato jo vidi v širši sliki. Odkrito mnenje je to , tak al tak  nea more nobeden vplivat na tebe , ti maš svojo živleje in lahk maš kakega čes takega ko boš hoto takega boš mel , samo ne se z svojo trenutno situacijo identificirat ko to nisi ti to je tvoja preteklost ani .

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Optimus T. Prime on 15.03.2010 at 23:56:03


wrote on 14.03.2010 at 15:06:09:
Ne jemlji to ko napad če ti kdo kaj napiše , to je samo mnenje od nekoga ki vidi tvoje situacijo v širši sliki , je res ne pozna direktno samo glih zato jo vidi v širši sliki. Odkrito mnenje je to , tak al tak  nea more nobeden vplivat na tebe , ti maš svojo živleje in lahk maš kakega čes takega ko boš hoto takega boš mel , samo ne se z svojo trenutno situacijo identificirat ko to nisi ti to je tvoja preteklost ani .Hej.

.......
Res to je res. Smao neki bi rad reku. Ves o teh receh rpoemiljujem ze 4 leta in pvoem ti noben zakjucemk mi ni vsec.

.......

.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by loto on 16.03.2010 at 15:20:07

Ja te razumem , preveč premišljevat pa tudi ni vrei ko se lahko zgubiš v tem pa tui kake zaklučke iskat preveč ni fajn .

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Optimus T. Prime on 17.03.2010 at 00:15:47


wrote on 16.03.2010 at 15:20:07:
Ja te razumem , preveč premišljevat pa tudi ni vrei ko se lahko zgubiš v tem pa tui kake zaklučke iskat preveč ni fajn .To je zelo res.

Prisle sme do reci katere mroem paziti de ne bo problmov to ej to.

Povem ti to je noro.

Lp.

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 07.03.2011 at 01:48:01


satis wrote on 04.05.2009 at 08:56:38:

Alojz in Sandib wrote on 03.05.2009 at 11:55:51:
Nahatee

Andres ni dojel,da brez sodelovanja-sožitja sobivanja obeh spolov ni naše vrste in tudi njega uboge pare ne bi bilo.. Res je:zmešanemu se ne more več zmešati, on to že je. 8-)

Lp Alojz 8-)


Mogoče je Andres razočaran, kar pa še ne pomeni, da je zmešan :question

Glede manjvrednosti žensk, ženske in moške funkcije niso enake, se razlikujejo. Ženska lahko postane noseča, ne mož. Kako lahko to kdo spremeni, da bi si bila mož in žena bolj enakovredna? Mož in žena bosta postala noseča in tako enaka, je to mogoče?  ;D


Dovolj velik razlog za vprašanje kje, na kateri točki bi bile ženske, če nebi mogle biti noseče.  Verjetno bi se morale prilagoditi in bi bile s tem na manj manipulativni točki. Manipulirale bi torej le polovično, z vsem tistim kar vlečejo s sabo in pod sabo, torej z lulo in joški. Če še tega nebi imele, govorime o naturalnih descih in ne popačenih descih kakršne so sedaj.

Andres

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Optimus T. Prime on 25.11.2011 at 20:49:46

Odkrito rečen mislim, da majo musliamni zelo lepo sistem osnovan sam ena napaka je tam po mojem mnenju.

Ko se picak gon okol jo zazgejo sred trga razkosajo in fuknejo prascem,...

Dober sistem pdopiram to.

Sam problemje pa to da se tip lahko gon,.. to ej pa napaka sistema in po mojem mnenju edina.


Tak da gospodje ste naveicani soje babe doma k vam skoz mori,..

peljite jo v muslimasko drzavo in jo predajte,...

simpel resitev k pasulj,..

nazaj ne pride nikol vec une kamele pa predajte v kes al pa senkajte,..

lp

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by gape on 26.11.2011 at 13:35:27

velika večina sistemov je odlično zasnovanih
problem je v ljudeh, ki majo bolan ego in grebejo zase ...

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 28.11.2014 at 06:07:58


Optimus T. Prime wrote on 25.11.2011 at 20:49:46:
Odkrito rečen mislim, da majo musliamni zelo lepo sistem osnovan sam ena napaka je tam po mojem mnenju.

Ko se picak gon okol jo zazgejo sred trga razkosajo in fuknejo prascem,...

Dober sistem pdopiram to.

Sam problemje pa to da se tip lahko gon,.. to ej pa napaka sistema in po mojem mnenju edina.


Tak da gospodje ste naveicani soje babe doma k vam skoz mori,..

peljite jo v muslimasko drzavo in jo predajte,...

simpel resitev k pasulj,..

nazaj ne pride nikol vec une kamele pa predajte v kes al pa senkajte,..

lpNamesto, da bi bile hvaležne, da so se rodile na zahodu, se še naprej šopirijo.  Niti vedo ne kaj imajo.  

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by gape on 30.11.2014 at 14:04:45

kje si pa to najdu?

Title: Re: Ženske manjvredne? Enakopravnost spolov!
Post by Andres on 17.05.2015 at 01:47:01

Če sprašuješ mene, sem to našel v tem topicu.  Vsaj kot pomnim.

Andres

Svet pogovorov » Powered by YaBB 2.3!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.