El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
MGD
Ne filozofiri, ker jaz sem bil cel mesec v življenju v delnem razsvetljenju, in vem kakšno stanje je takrat. Pred tem sem bil ekstremno yang, potem se je to umirjalo in sem zbolel, levkemija, in hop na eni točki me je vrglo v sredino in v tisti sredini sem bil cel mesec. Lahko ti povem samo to, da če bi takrat bil še bolj v sredini bi lahko spoznal vse, tako sem pa spoznal energijo transcendence samo delno, a še vedno je bila izjemna.
Po zdravljenju s kemoterapijo (ekstremna yin energija) sem šel pa na duhovno plat, nisem zdaj mesa jedel že 10 let, a v meni se je povečevalo yin neravnovesje in sem bil ravno tako daleč od razsvetljenja (kozmične sredine) kot najbolj posveten človek. In šele sedaj sem sploh lahko spoznal, da sem takrat bil v stanju delnega razsvetljenja, ne popolnega in to cel mesec. Energija je bila nič podobna temu kar imamo sedaj, zato prav dobro vem kako stvari funkcionirajo.
Ti se sedaj predoziraš z yin/duhovno energijo, telo ti pa vedno bolj slabi in vedno bolj se odmikaš od razsvetljenja. Razsvetljenje je na središčni točki, točno na pol poti. To govorim zato, ker smo vsi na istem ego-yin tripu, ki je samo nasproten od ego tripa, ki ga imajo posvetni ljudje, a vsi smo enako oddaljeni od razsvetljenja.
Zato ti pa govorim da tvoje telo in um ne bi mogla prenesti rasvetljenja, zato se pa ne zgodi. Meni se je delno razsvetljenje zgodilo ko sem prehajal iz enega ekstrema (yang) potem zaradi bolezni proti ekstremu yin, in nekje na središčni točki se je potem za en mesec potem pokazalo in obdržalo delno razsvetljenje, ki pa je še vedno bilo izredno izredno močno.
Zato ti samo dopovedujem, da se spraviš iz yin ego tripa in se uravnotežiš, vsi mi.
Lp, Poet
|