Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 8 9 10 11 12 ... 29
(Read 95690 times)
M.L.
5

I Love YaBB 2!

Re: Odprti programi društva Gokul
Reply #135 - 27.09.2008 at 12:49:59

efdita wrote on 27.09.2008 at 12:43:28:
Joj, Lojzi, pa tvoji privrzenci, prav zateženi ste že. Ma čist v vsako stvar se vtaknete in ste že bolj papežki od papeža!
Kar brez veze je že pridet na ta forum k je vsepovsod Alojz s svojimi teorijami in filozofijami.
Alojz, za samospoznanega se mal preveč navzven mečeš in težiš vsem povprek. Tako da, Alojz, spoznavaj se še naprej, pa se boš enkrat upam spoznal.  Grin
Pa lep dan, e.

Efdita, res je, meni je že tudi nesmiselno, ker nas Lojzek preganja iz vsake teme. Moj podpis, Efdita.

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #136 - 27.09.2008 at 12:50:26

efdita wrote on 27.09.2008 at 12:43:28:
Joj, Lojzi, pa tvoji privrzenci, prav zateženi ste že. Ma čist v vsako stvar se vtaknete in ste že bolj papežki od papeža!
Kar brez veze je že pridet na ta forum k je vsepovsod Alojz s svojimi teorijami in filozofijami.
Alojz, za samospoznanega se mal preveč navzven mečeš in težiš vsem povprek. Tako da, Alojz, spoznavaj se še naprej, pa se boš enkrat upam spoznal.  Grin
Pa lep dan, e.

Efdita

Vidiš tipično samovšečno nakladanje in sojenje drugih po sebi. Srečaj se z menoj,pa bova skupaj ugotovila,kje je kdo od naju na poti samospoznanja. Vidiš proti takšnim +samovšečnim+ sodnikom se jaz borim in jih razsvetljujem. Tema je povsod, samo pri meni ne! Prepričaj se, dajem ti možnost!!!! Če si je ne upaš izkoristiti potem več ne sodi drugih po sebi!!!!

Lp Alojz Cool

Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

efdita
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #137 - 27.09.2008 at 12:58:33

He, he, he,.... Le čevlje sodi naj kopitar.
Hvala za povabilo za usodno srečanje, ampak grem raje na zrak, v naravo, v kakšen gozd, na travnik, v hribe... Kamorkoli, da se nadiham svežega zraka in napolnim baterije... Bolj smiselno, od nesmiselnega filozofiranja.
Pa pa, e.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #138 - 27.09.2008 at 13:03:56

efdita wrote on 27.09.2008 at 12:58:33:
He, he, he,.... Le čevlje sodi naj kopitar.
Hvala za povabilo za usodno srečanje, ampak grem raje na zrak, v naravo, v kakšen gozd, na travnik, v hribe... Kamorkoli, da se nadiham svežega zraka in napolnim baterije... Bolj smiselno, od nesmiselnega filozofiranja.
Pa pa, e.

Hvala,ker si me odrešila in mi hkrati pokazala kako nizkotna v resnici si!!!!!
Back to top

IP Logged

efdita
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #139 - 27.09.2008 at 13:08:01

Drugače pa Alojz, ne mislim se s tabo prerekati tukaj. Bodi tak kot si,  jaz bom pa taka kot sem. Je pa res že mal ''zguleno'' brat in poslušat tvoje filozofije in t.i. vsiljevanje le-te.
Ponavadi sem samo malo prečekirala vsebine in dogajanje na forumu, zdaj pa mi je bilo  že dosti samo ''tebe'' na vsem forumu, pa sem to samo na glas izrazila oz. napisala.
Pa pa, Alojz!

Lp, e.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #140 - 27.09.2008 at 13:12:49

efdita wrote on 27.09.2008 at 13:08:01:
Drugače pa Alojz, ne mislim se s tabo prerekati tukaj. Bodi tak kot si,  jaz bom pa taka kot sem. Je pa res že mal ''zguleno'' brat in poslušat tvoje filozofije in t.i. vsiljevanje le-te.
Ponavadi sem samo malo prečekirala vsebine in dogajanje na forumu, zdaj pa mi je bilo  že dosti samo ''tebe'' na vsem forumu, pa sem to samo na glas izrazila oz. napisala.
Pa pa, Alojz!

Lp, e.

Torej sva oba pomirjena. Sedaj si pokazala,da nisi nič izgubila v tem življenju,ampak si se že veliko naučila. Prijatelja? Ok.
Back to top

IP Logged

efdita
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #141 - 27.09.2008 at 13:16:39

Mir s teboj in nami vsemi!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #142 - 27.09.2008 at 13:19:38

efdita wrote on 27.09.2008 at 13:16:39:

In večno samobitnost v lastnem samospoznanju. To je cilj mojega filozofiranja. Vse dobri,ti želim iz srca.

Lp Alojz
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #143 - 27.09.2008 at 19:47:38

Quote:
satis wrote on 27.09.2008 at 00:25:38:
Sploh pa vidim, da se nekateri teh velikih razsvetljencev sploh ne znate kulturno pogovarjati, zbrali ste si necenzuriran forum kot poligon za izživljanje, sem spada še tisti Poet pa še kdo. Jaz bi vas vrgla s foruma, ker vas ne zanima debata, ampak diskvalifikacija sogovornika na primitiven način.

Sad

Bi se šla šefa a ne. Kdor ti ni všeč, bi ga vrgla s foruma.  In ti govoriš o primitivni diskvalifikaciji. Sama si primitivna.

To je forum in ne hare krišna forum ali tempelj hare krišna, kjer kao "problematične " ljudi  dodajate na črno listo.

Pristranska si. Vsak razumen človek lahko dojame, da način komunikacije nekaterih ni ravno primeren za prijetno debato. Zdaj jih braniš, ker te hvalijo. Kaj pa, če bi ti kdo od njih napisal, da si zlobna, mentalno zaostala, neumna itd. itd., vse tisto, česar smo deležni drugi uporabniki na tem forumu, bi ti to še bilo všeč?

Sicer bodo tu na koncu izključeni mirni pisci, ki bodo sami odšli, saj se bodo naveličali nenehnega verbalnega nasilja.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

satis
5

Reply #144 - 27.09.2008 at 19:50:09

Alojz in Sandib wrote on 27.09.2008 at 13:19:38:

In večno samobitnost v lastnem samospoznanju. To je cilj mojega filozofiranja. Vse dobri,ti želim iz srca.

Lp Alojz

Lojze, saj smo vsi v osnovi dobri. Jaz recimo v tebi ne vidim zlobe, le neko kokodakanje brez glave in repa z željo biti glavni in edini razsvetljeni. Ampak lahko bi malo bolj taktno uporabljal besede, samo za to se gre...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #145 - 27.09.2008 at 20:54:11

satis wrote on 27.09.2008 at 19:50:09:
Alojz in Sandib wrote on 27.09.2008 at 13:19:38:

Lp Alojz

Lojze, saj smo vsi v osnovi dobri. Jaz recimo v tebi ne vidim zlobe, le neko kokodakanje brez glave in repa z željo biti glavni in edini razsvetljeni. Ampak lahko bi malo bolj taktno uporabljal besede, samo za to se gre...
anstvu.

To moje ( po tebi 'kokodakanje') ti bo edin omogočilo,da spoznaš lastno večno-sedanjo živo samobitnost. In še mnogo kaj. Dala bi drugačne od sebe na grmado, zato ker jih ne razumeš v njihovem poslanstvu.
Sodiš nekaj kar ti omogoča dobesedno vsemogočnost,ki ti samodejno priteče samo zato,  ker si večno-sedaj živa,(stvarnikova-Krišne) samomanifestacija vseobsežne vesoljne samobitnosti.

Ti ne veš,da nimaš začetka ne konca, ampak,da vsak tvoj telesni(atomi) konec sočasno pomeni tvoje novo rojstvo ravno zaradi tega,ker bivamo tudi drugi večno-sedaj s teboj.

Kokodakajo kokoši, jaz kvečjemu kikirikam.Mogoče prerano? In petelina,ki prerano poje gospodar pokonča. No z menoj se to ne bo zgodilo,ker vem kdo sem -večno-sedaj. To malo razmisli!!!!

Vidiš ti to ne razumeš, zato jaz zate kikirikam in kokodakam.

Lp Alojz  Wink
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #146 - 27.09.2008 at 21:02:59

satis wrote on 27.09.2008 at 19:47:38:
Quote:
Sploh pa vidim, da se nekateri teh velikih razsvetljencev sploh ne znate kulturno pogovarjati, zbrali ste si necenzuriran forum kot poligon za izživljanje, sem spada še tisti Poet pa še kdo. Jaz bi vas vrgla s foruma, ker vas ne zanima debata, ampak diskvalifikacija sogovornika na primitiven način.

Sad

Bi se šla šefa a ne. Kdor ti ni všeč, bi ga vrgla s foruma.  In ti govoriš o primitivni diskvalifikaciji. Sama si primitivna.

To je forum in ne hare krišna forum ali tempelj hare krišna, kjer kao "problematične " ljudi  dodajate na črno listo.

Pristranska si. Vsak razumen človek lahko dojame, da način komunikacije nekaterih ni ravno primeren za prijetno debato. Zdaj jih braniš, ker te hvalijo. Kaj pa, če bi ti kdo od njih napisal, da si zlobna, mentalno zaostala, neumna itd. itd., vse tisto, česar smo deležni drugi uporabniki na tem forumu, bi ti to še bilo všeč?

Sicer bodo tu na koncu izključeni mirni pisci, ki bodo sami odšli, saj se bodo naveličali nenehnega verbalnega nasilja.

Lahko se greš neko vzvišeno religijo, ko pa te nekdo malo zbode se pa hitro pokaže kje realno si.  Bi rekli iz kakega testa si.  

Lahko me kdorkoli žali, a kdo me lahko užali.  Questioning

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #147 - 27.09.2008 at 21:08:18

Nahatee

Enako!!! Kdo me lahko užali? Nihče!!!! Ker vem kdo in kaj sem večno-sedaj.
Nahate vse te kvazi mojstre boli.Če pohvališ človeka so ogorčeni,če ga malo zbodeš zopet. To da samo normalnemu človeku slutiti,da ti gorečneži ne vedo kaj jim je prav.

Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #148 - 27.09.2008 at 23:11:15

Izgleda, da te je strah in iščeš mir. Torej si sedaj v borbi, verjetno sama s seboj. Mirnost bo prišla, ko je ne boš več zahtevala, iskala. Trenutno si v vojni in to je trenutna realnost. Ko jo boš spregledala in spoznala te ne bo več gnjavila ta želja po neki umirjenosti. To boš in takrat tega ne iščeš več, si ne želiš. To preprosto si in drugega ni.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #149 - 28.09.2008 at 10:24:34

Quote:
Quote:

Sad

Lahko se greš neko vzvišeno religijo, ko pa te nekdo malo zbode se pa hitro pokaže kje realno si.  Bi rekli iz kakega testa si.  

Lahko me kdorkoli žali, a kdo me lahko užali.  Questioning

Lep pozdrav   Smiley

vsak se lahko gre nekega vzvišenca in je ravnodušen, ko se žali njegove brate in sestre, ampak kaj mu takšna "naprednost" v realnosti pomaga, če istočasno sam zavzeto, čeprav bolj prefinjeno išče napake pri drugih?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 8 9 10 11 12 ... 29