satis wrote on 27.09.2008 at 19:50:09:Alojz in Sandib wrote on 27.09.2008 at 13:19:38:efdita wrote on 27.09.2008 at 13:16:39:Mir s teboj in nami vsemi!
In večno samobitnost v lastnem samospoznanju. To je cilj mojega filozofiranja. Vse dobri,ti želim iz srca.
Lp Alojz
Lojze, saj smo vsi v osnovi dobri. Jaz recimo v tebi ne vidim zlobe, le neko kokodakanje brez glave in repa z željo biti glavni in edini razsvetljeni. Ampak lahko bi malo bolj taktno uporabljal besede, samo za to se gre...
anstvu.
To moje ( po tebi 'kokodakanje') ti bo edin omogočilo,da spoznaš lastno večno-sedanjo živo samobitnost. In še mnogo kaj. Dala bi drugačne od sebe na grmado, zato ker jih ne razumeš v njihovem poslanstvu.
Sodiš nekaj kar ti omogoča dobesedno vsemogočnost,ki ti samodejno priteče samo zato, ker si večno-sedaj živa,(stvarnikova-Krišne) samomanifestacija vseobsežne vesoljne samobitnosti.
Ti ne veš,da nimaš začetka ne konca, ampak,da vsak tvoj telesni(atomi) konec sočasno pomeni tvoje novo rojstvo ravno zaradi tega,ker bivamo tudi drugi večno-sedaj s teboj.
Kokodakajo kokoši, jaz kvečjemu kikirikam.Mogoče prerano? In petelina,ki prerano poje gospodar pokonča. No z menoj se to ne bo zgodilo,ker vem kdo sem -večno-sedaj. To malo razmisli!!!!
Vidiš ti to ne razumeš, zato jaz zate kikirikam in kokodakam.
Lp Alojz