PorPramuk wrote on 04.10.2007 at 00:59:48:Meni se spalna paraliza dogaja ze nekako ... skoraj deset let, vcasih bolj pogosto, vcasih manj, na zacetku je bil kar velik sok, predvsem zato, ker sem ob postelji zagledal kot nekaksna temna bitja, ki niso zelela nic dobrega, vcasih je mocno stiskalo okoli prsnega kosa zaradi neznanega razloga. Bolj ko sem se upiral in se hotel prebuditi, slabse je bilo. Pred kaksnim tednom sem po dolgem casu zopet dozivel neprijetno izkusnjo in sicer obcutek, kot da me je med to paralizo nekdo prijel mocno okoli vratu in me "vrgel ob steno" .... potem sem se zbudil, prepoten in rahlo sokiran....
Ni mi cisto jasno kaj se dogaja
... in zakaj do tega pride.
Ko se ti to zgodi, pokliči na pomoč nekoga od "višjih", s katerim se počutiš povezanega - kakšnega duhovnega mojstra ali angela varuha ali Boga direktno. Lahko se tudi naučiš eno mantro, ki baje odžene vsako temno silo. Opisal jo je gnostični učitelj Samael Aun Weor, izvira pa baje iz Krišna upanišade.
Mantra gre takole (zapisano kot se izgovori): "KLIM KRIŠNAJA GOVINDAJA GOPIĐANA VALABHAJA SVAHA"
Tkole je opisal to mantro:
In the Gopalatapani and Krisna Upanishad we have found the mantram that has the power to instantly form the terrible Flaming Star in the astral plane, before which demons flee in terror...
Druga mantra, ki tud zaleže v taki situaciji z demoni je: "OM NAMO BHAGAVATE". Je v sanskrtu in neposredno kliče moč Boga.
Sicer pa je mantra samo orodje, pomembna je predvsem vera v njeno moč. Najlažji način pa je seveda preprosto poklicat nekoga od "višjih", ki ti je blizu in mu zaupaš. Mene je to parkrat rešil iz zelo težke situacije, ko so me demoni težkega kalibra v sanjah v astralu že hudo zmatral
Če ne čutiš kakšne posebne povezave z nobenim od višjih, pa probi z mantro, tisto, ki ti bolj odgovarja. V obeh primerih je pomembno, da to pomoč "natreniraš" najprej v budnem stanju, da postane del tvojega notranjega bitja in se boš tud pol v kakšni težki situaciji spomnu.