Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 
(Read 11825 times)
Boštyxz
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 5859
Slovenija
Gender: male
Re: Tujci v naših telesih
Reply #15 - 15.05.2007 at 07:37:44
 
Ja, Donna, res, zanimivo si povedala tole .
Vendar, res, kot je rekel Moonhowl, - res "lahko ravno tako usekaš po mizi , pa premlatiš par bednih osebkov ( če jim bo sploh še kaj zaleglo  Tongue ) , si še vedno lahko možača, itd, itd ...  Roll Eyes
In tudi težave pridejo z "lulčkom" , tko da "ni vse zlato, kar se sveti"  Cheesy.
Vseeno, imej svoj Lajf, ker ga edino ti furaš, tko kot ga  Roll Eyes .
Zato, lep "Lajf", še naprej, ... skozi večnost ...  Cool
Lp, B
Back to top
 
 
IP Logged
 
nahate.d
Ex Member
Re: Tujci v naših telesih
Reply #16 - 04.06.2007 at 21:00:33
 
Boštyxz wrote on 18.03.2007 at 22:28:00:
Dobr razložu , Ajgor  Cool .
Iz lastnih izkušenj pa vam lahko še zatrdim, da skorajda ni človeka, ki nebi imel takih "gostov" ( duhcev ) v svojem telesu . To je odobreno " od zgoraj " zato, da se lahko tudi tem bitjem-duhovom dopusti možnost poboljšanja  Smiley, potem, ko so že izgubili svoje telo  Huh. ( vendar ponavadi rata vsekaj drugega  Cry)
Seveda, če; se ti " slabi gostje " le preveč namnožijo v telesu,in potem začnejo uganjati vsakovrstne neumnosti in na koncu začnejo še pritiskati na dušo, je potrebno tej duši odvzeti to telo in ga uničiti skupaj z "sodrgo" vred  Cry Sad.  
Vendar, je to spet dobro delo za dušo, da se še ta preveč ne pokvari  Cool.
Lp, B


Lep pozdrav kompron. Ali ne obstaja varianta, da duhovi dobijo možnost poboljšanja brez da vstopijo v tvoje telo. Jaz mislim, da nimajo pravice si lastiti tuje telo na silo, če so svojega izgubili. Če se želijo poboljšati, so lahko samo v bližini čistih oseb in dobijo blagoslov. Smiley Če pa hočejo še uživati na silo, pa se dogaja ta zmeda, ki jo opisuješ.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Boštyxz
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 5859
Slovenija
Gender: male
Re: Tujci v naših telesih
Reply #17 - 04.06.2007 at 22:00:42
 
Ja, seveda, bejbi , tako oni ( kot tudi mi ) imajo/imamo vseskozi možnost poboljšanja, saj je svobodna volja ( še vedno ) dovoljena  Cheesy.
Vendar , pa se to dogaja pogosto zato, ker navadno ti duhovi obljubijo angelom vodnikom ( varuhom ) , da se bodo poboljšali, če bodo le lahko dobili možnost vstopa v neko meseno telo  Cry.
Seveda pa Angeli + Gospod Bog že veliko prej sprevidijo njihove zle namere, - da bi samo lahko še uživali še malo dlje, ... ampak jim morajo tudi to dopustiti, samo zaradi njihove svobodne volje + obljube ki so jo dali  Cry .
Itak, da pa Vodniki sprevidijo, da iz tega ne bo nič, in tako morajo po nekem obdobju dokazovanja ( enih ali drugih ) začeti ukrepati po svoje ter rešiti, kar se še rešiti da  Sad.
In tako smo spet na začetku ( če je sodrge preveč, je treba telo odvzeti, če ne pa samo z boleznijo + postom izgnati parazite ven )  Tongue.
In tako se ponavlja leta+ leta + leta, ... zato se pazite, da si ne nakopljete problemov z njimi , ker potem lahko pride do raznih težav , na življenjski poti ,  Undecided...
Pa lepo življenjsko pot, še naprej ,  Kiss...
by Boštjanko
Back to top
 
 
IP Logged
 
Boštyxz
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 5859
Slovenija
Gender: male
Re: Tujci v naših telesih
Reply #18 - 05.06.2007 at 12:52:25
 
V bistvu so ti duhovi večinoma duše, ki so kmalu izgubile svoje materialno telo, večinoma zaradi napačnega načina življenja, kot je požrešnost, nečistost, pijančevanje, vlačuganje, sovraštvo, prešuštvo, laganje, prepir, itd, itd, skratka vse podobno slabo, kar je že za časa njihovega življenja pritegnilo slabe duhove v njihova telesa, ter tako v bolezen in zatorej v prezgodnjo smrt  Cry .
In, sedaj bi rade te uboge duše še uživale svoje - še ne izživete strasti, ki jih še nosijo z seboj iz časa prejšnjega življenja Cry .
Nadaljni potek pa že poznamo iz zgornjih postov, zato upam, da mi ne bo treba ponovno pisat  Lips Sealed.
Torej, da povzamem,; vsi, prav vsi imamo enake možnosti za uspeh , že tukaj, v materialnem stvarstvu, kot tudi v duhovnem  Roll Eyes.
Razlika pa je ta, da se da tukaj izjemno veliko napredovati, kar pa bi v duhovnem svetu trajalo tudi več tisoč let Shocked .
Zatorej, naredimo tukaj kar največ kar se da , da nam bo onstran ostalo le še nekaj malega za opravit  Cheesy Cool.
Pa lep dan, še naprej, Bog nam, dej'   Kiss,
Bošti
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2