Quote:Hvala za vajina posta, že dalj časa sem iskala literaturo za moje probleme, hkrati pa sta mi dala vedeti, da se da vse rešit.
Ne vem... Še nikomur nisem povedala vse o mojih doživljajih, nihče na svetu ne ve vsega o meni, nihče ne ve, kako se dejansko počutim. Želim se spremeniti, ampak ljudem določenih stvari nočem povedati enostavno zato, da jih ne prizadenem. Zato se dogaja, da tistim, ki jih imam rada, prikrivam. Predvsem nepomembne stvari iz preteklosti, ki sicer niso ničesar spremenile. Ampak zaradi njih imam slabo vest, pa si jih želim pozabiti, misliti na sedanjost in prihodnost..
Zatočišče poskušam najti v prepričevanju, v krogu prijateljev, ki pravijo, da ni nič narobe, če kdaj kaj zadržimo tudi zase, ponovno pa tudi v veri, ki mi daje občutek zaščite. Ampak na trenutke mi vseeno postane grozno hudo, svoje napake iz preteklosti pa težko odmislim.
Pozdravljena Bat

Vsak od nas ima napake prav vsak, razlika je samo, da jih nekateri vidimo in se zavedamo, nekateri pa si zatiskajo oči pred resnico in se tolažijo da je vse v redu, tudi če ni.
Kot prvo moraš sprejeti sebe z svojimi dobrimi in slabimi stvarmi. Če si naredila napako in se je zavedaš si na pravi poti, veš zakaj, ker jo ne boš več naredila.
Zdaj ni pomembno, kaj si delala prej, ampak kaj delaš zdaj ta trenutek, tvoje misli in dejanja v tem trenutku ustvarjajo tvojo prihodnost.
Tako da sprejmi se, napake si delala in še jih boš, saj je življenje šola in na napakah se učimo.
Ni problema, ki ne bi imel darila zate.

Lep pozdrav