Sicer sem o tem približno že napisala v neki drugi temi, ampak da na hitro povzamem:
Do lanskih dogodkov se nikoli, ampak res nikoli nisem znala postaviti zase - predvsem zato, ker nikogar nisem želela prizadeti - ne ljubljenih oseb ne popolnih tujcev. Če sem jih, pa sem se grozno zasekirala, nisem mogla spati, itd. (ves čas sem mislila na to). Mislim, da imam to deloma tudi od vzgoje - starša sta mi vedno dajala razloge za sekiranje, če sem storila kaj narobe (posledično ugotavljam, da imam nekatere čudne podzavestne navade, kadar nočem, da se spet kregamo.) Nenavadno veliko razmišljam o tem, kaj si o meni mislijo drugi, kaj bi lahko storila, da jih ne bi spravila v zadrego, ipd.
Lansko leto sem se začela z nekom dobivati (še vedno sva par

) in v tistem obdobju so 3 fantje šli z mano malce predaleč - čeprav so vedeli, da sem v zvezi, so me želeli "speljat" stran. Naj povem, da se z nobenim od njih nisem spustila v kakšno avanturco, ampak njihovi poskusi so bili tako daleč, da bi lahko povzročili tazaresno varanje. In ker se nisem znala postavit zase, se odločit, da bom temu naredila konec (bala sem se, da bi koga prizadela-->vem, butasto), je do vsega tega sploh prišlo. Če bi znala takoj vse skenslat, če bi imela dovolj moči, bi vse to lahko preprečila. K sreči sem se naposled naučila postaviti zase in danes nimam z nikomer več problemov, ker vem, kaj moram v kakšni situaciji storiti. Fantu in prijateljicam sem za to povedala, pravijo da se naj ne sekiram - da kar je bilo je pač preteklost, itd. Ampak mene še vedno muči občutek krivde. Včasih norim od želje, da bi bila najina zveza popolna, brez tistih zapletov, življenje brez prizadejanja drugih, brez bolečine... Stvar je v tem, da sem vedno pripravljena odpustiti ljudem okrog mene, sebi pa skoraj nikoli.

Pardon...tole ni bila obnova posta, ampak kar cela "novela"

Na, pa se že spet sekiram

A mogoče kdo ve kaj več o tej rekapitulaciji? Ne vem, ampak osebno bi raje slabe dogodke pozabila kot jih podoživela

.
Kakorkoli... Kdo pa to sploh izvaja? Prebrala sem nekaj iz tistega linka, ampak a se res dela ta seznam oseb pa to?
Lp vsem