917
1

Panta Kathara tois Katharos
|
No pa, pustmo sedaj to... Se mi zdi, da smo se že malo preveč oddalili od bistva... Dejstvo je, da se vsakdo lahko znajde pred situacijo, ki ga utegne malce zbegati in upam si stavit, da tudi ti nisi vsemogočen... Za Ojbipov kompleks pa, v kolikor si frojda preučil natančneje, gotovo veš, da nima z dvomi opraviti prav ničesar. Sla po lastni materi (in podobne psihopatologije) nimajo prav ničeser skupnega s slo po malo starejši ženski, ki predvsem zaradi svoje zapeljive in očarljive pojave, požene kri v glavo, gotovo, da vsakemu bolj ali manj zdravemu samcu. Prav tako me osebno niti najmanj ne zanimajo, ženske, ki bi mi v odnosu hotele igrati mater, me vzgajati ali pomilovati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali kakor sem bil že parkrat ponovil, gre zgol in samo za situacijo, ki je v meni, kot fantu ne tako mačističnih pogledov na svet, zbudila določeno mero negotovosti. Vrjamem pa, da je vam, ki svet merite le z jajci (vašo močjo) in kurcem (vašim ponosom), moja situacija, že smešno patetična! Pa vendar na svetu obstoja še kaj drugega kakor zgol mačizem. Ženskam je slednje vsekakor jasno, zato sem tukaj računal predvsem na nihova mnenja a tudi tebi hvala za trud...
Za konec gobezdanja pa vam še tole skrivnost izdam, zakaj je moški bolj neumen od ženske...
Se še vedno spomnite zgodbe iz edenskega vrta???
No, zato torej, ker je EVA pojedla jabolko spoznanja, Adamu se je pa v grlu zataknil...
In vidite, zato je za njegove potomce španska vas vse, kar se ne da dojeti (zgolj in smo) genitalno...
A očitno vsak, ne le moj sadeš, rabi svoj čas, da dozori (ali zgnije, oboje je del življenja)!!!
|