ixtlan wrote on 07.01.2007 at 20:30:59:tai wrote on 07.01.2007 at 20:06:05:ixtlan wrote on 07.01.2007 at 19:30:02:ja dej bod dec pa jo že pofukej

to *očitno* hoče
k te bo naslednič provocirala samo lepo sprejmi igro...sej je že vse naredila, prpravla situacijo, kakor te jest zastopm
sej čustva lahko obdržiš zase pa boš vidu kako se bo razvil. sam te je pa fajn obrnila; to ženske znajo, tkole ujet moško pozornost...ampak ni razloga, da ne bi šlo tudi v drugo smer...eh igrce, ne morš se jim kej dost izognt
tipičen moški!
hehe... ja kva pa bi ti raj? žensko?

kakrkol se že sprenevedamo, ženska dejansko hoče desca. takega, ki bo znal po miz udart

arhetip bojevnika ... pogumnega, odločnega, ki ve kaj hoče (alpa si vsaj misli) in si tisto tudi vzame (ali vsaj proba). seveda na lep način. danes pač ni več mečev, zato mora bit tip oborožen s čim drugim, pametjo npr. ženska nikakor noče ene nežne, pomehkužene šleve, iz katere bo naredila copato in bo potem zafrustrirana, ko bo opazila, da ona nosi hlače pa to ni njen job
zato lepe ženske lubijo barabe

enivej... govorim iz prakse. glede na to, da nisem bil nikol nakonektan s fotrom in na splošno ni prisotnega nekega močnega moškega arhetipa, po katerem bi se lahko zgledoval...in glede na to, da sem bil v prejšnjem življenju ženska...sem obdržal in razvijal bolj ženske kvalitete kot moške... dokler mi ni postal jasn, da to nima smisla

ma ja pa sej tut ženske so daleč od arhetipa ženske ... jeba
Ja no, sej delno imaš prav... Odnosi, takole mačistično razdelani bi vsekakor bili veliko preprostejši. In v končni fazi tudi meni ni teško zagrabit lisičko, da malo zaigra na Panovo frulico. No dejstvo je, da si želim z njo vzpostaviti nekoliko globji odnos, saj mi je dekle resnično pri srcu. Razlog za trosenje teh mojih izpovedi po forumu, pa je predvsem v tem, da bi si želel videti, kako na te zadeve gledate ostali. Moram pa povdarit, da sem se mi zdi, da je v odnosih bolj pomembna kompaktibilnost, kot pa to kdo je glavni oz. kdo nosi hlače!!! V odnosu, ki je skladen gotovo ni kraljev in sužnjev pač pa zgol enakovredna, dopolnjujoča se prijatelja in ljubimca!!!