Robi wrote on 11.12.2009 at 23:13:22:Ti ne moreš postati razsvetljen, ker če hočeš biti razsvetljen, več ne smeš biti ti.
Moraš pozabiti kaj bi naj bil in kaj bi rad bil, pa boš razsvetljen, vendar potem to več ne boš ti.
Ej folk,.. dajmos e neki zment,. ...
PReden se sprvte pisat na ta forum o rasvetljenju dajte vzet en kabel pa ga prklopt na trofazen strom pol ap si ga djate v rit al pa ne vem kam de ves malo zdrma.
Milsim,.
KOko za bozjo ovljo s elohak mente ce mi sploh ne zante povedati kako rpeide do tega stanja. MIslim resno no res mam obcutek de sme v vrtcu.
Lepo rposim.
Dej nj en spluva ze ven k toel je hunoreska najvijega ranga.
Torej
RAsvetlejn ratas tako de:
no koko?
Pisem slabo sam azbti pa nisem ce mene rpasas kako s eneki anredi ti pvoem en znam ap o cenem nabiajt ce ne vem kako prides do tega.
Torej...
ce pa ne zante tega pveodat pol ap mi punco nadjte,.. eno nromalno raje se z tem ubadite k pa de psiete reic k sploh en veste kako s epride do njih,.
hm,... .
bo vsja jz neki eml od tega k pa de polusma bldonej folak k ne ve kako rpides do tega toda o tem vedo vse.
...
KOko p to lohka razuems ce nisi bil tam kaj citiras kako butasto knjigo.
Majke mi to mi je prov bolan,.. ... mogoc epa so res dali v polje net pa to... .
Mislim koko lohak govoris o necem ce ne ves koko s epride tja.
... .
Res ne vem al bis e uebsu azradi kubikih pcik ali zaradi neumnih izajv k jih slism vska dan sam de folk bolj ok izapde.
...
.