Oldio
5

I love YaBB 1G - SP1!
Kranj
Na Švedskem v vsaj trojnih mukah umira žena znanega režiserja Bergmana. Že 7 let prenaša hude bolečine, na morfine je alergična, tako da lahko izbira med bruhanjem in bolečinami. Ker je na Švedskem legalno pomagati samo z morfinskim predoziranjem v trenutku ki je človek v očitni poti v smrt, se je revica s 1. 1. 07 odločila za umiranje zaradi izstradanosti, najprej si je samo močila ustnice a je bilo prehudo, zato je začela piti, čez čas pa je prenehala še govoriti - kot sem razumel iz protesta.
In mi naj bi bili neka civilizacija, temelječa na krščanstvu - no ja, nič čudnega, da smo ob takih temeljih take zveri, 88 letno starko obsoditi na smrt zaradi stradanja ob neznosnih bolečinah zaradi bolezni in kretensko ignoranco nje kot človeka, osebnost. Kako se mora človek takrat počutiti. Imam me, da bi si preskrbel kako od variant za samomor, kot so jo uporabljali tajni agenti - nikoli ne veš kdaj te bodo bedne antiempatične kreature začele mučiti, mučiti do smrti.
Tule še Smrt fašizmu ne paše, gre az neznansko večje zločine. Tu ni nobene logike, nobenega smisla, le beda, Hitler je pa vse tisto delal iz prepričanja, da rešuje človeštvo, svojo nacijo. Skratka Hitler je angelček napram Evro moralistom.
|