Heheh, nikakor nam ne proradi, a?
Ti, zvezdica_zaspanka, si isto nardila kar loli očitaš oz. jo "učiš".
Res zanimivo, kako težko je očitno biti sam tista sprememba, ki jo želimo od drugih, življenja. Ni namreč žive priče, razen nas samih, ki bi videla, da smo bili dejansko zmožni se premagat in spremeniti. Razen sveta kot manifestacije, ki je potem darilo.
Projekcije gredo v neskočnosti. In tako bom tudi šele po napisanem svojem spoznala, kar do pisanja nisem. Ko izražanja več ne bomo potrebovali, nas tudi več ne bo tako. Bojim se da skoraj drugače ne gre kot se obrniti na tistega, v katerem dejansko nekaj vidim, četudi se zavedam, da tisti to ni.
TheOne praviš, da tukaj ni stvari, ki bi se dotikala tebe, da je le raziskovanje. To je nemogoče, pravim jaz. Ne gre raziskovati, in sebe ločiti od raziskovanega. Vse kar vidiš zunaj tebe, je dejansko del tebe. Kdo pa raziskuje? Če ne drugje, se vsaj v tem delu še kako dotika tebe.
Jaz ne vidim nobenih zamer tukajle, je pa interesting, kako se topici, kjer sodeluje oz. po svoje vleče nit TheOne res na zelo podoben način razvijajo oz. ne razvijejo. V TheOne-ovih aktualnih postih čutim eno vljudnost, pod njo pa kao ukročeno divjost. In naravno je, da se bo to reflektiralo. Ne moreš dobiti nekaj, česar ne daš oz. kar držiš nazaj bo se ti razkrilo. Vsi skupaj smo TheOne, ne samo TheOne.
Nedavno sem slučajno v enem "lapsusu" odkrila prizaneslivejšo varianto do sebe kot je: "Bodi sam sprememba, ki jo želiš v svetu." Takole je pisalo: "Bodi sam
ena od sprememb, ki jih želiš v svetu." Kul and much nicer.