Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 15133 times)
vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Re: HELP! A kdo pozna?
Reply #15 - 11.08.2006 at 15:05:54

Oldio wrote on 11.08.2006 at 14:47:21:
Hočeš rečt, da nas je naredu zlo nebogljene, potem smo pa bolj ali manj sami zrasli in dozoreli. To je pa tud men simpatično, čeprav ne verjamem niti v to.

mislila sem "čiste", no vsaj brez navlake  Smiley

Back to top

IP Logged

Kristina
1
*

Ljubljana
Reply #16 - 12.08.2006 at 00:23:14

Najprej hvala za odgovor Wink

Glede Boga pa... mene so ucili, da nam je ob stvarjenju podaril svobodno voljo in to celo iz ljubezni, ne pa zaradi cinizma. Svet je tak kot si ga sokreiramo po lastnih zeljah...
Back to top

Timeless - center popolne sprostitve: lebdenje v komorah, masaza, refleksna masaza, nehipnoticna regresija &&http://www.timefloat.com

IP Logged

Oldio
5

I love YaBB 1G - SP1!

Kranj
Reply #17 - 12.08.2006 at 21:29:46

Bog ne bi bil cinik, če bi nam dal svobodno voljo in dokaz da obstaja in da se je vredno boriti zanj. Tako ap eni to kao itak vejo, drugi pa živimo v okolju, ki nas razvije v ateiste. Torej nimamo enakih možnost.
Back to top

Sreče ne more dati človeku ne država, ne partija, ne religija, samo ljudje imamo to moč.

IP Logged

Kristina
1
*

Ljubljana
Reply #18 - 13.08.2006 at 13:00:34

Ce bi dal dokaz da obstaja in da se je vredno borit zanj, to ne bi bla vera, anede?
Back to top

Timeless - center popolne sprostitve: lebdenje v komorah, masaza, refleksna masaza, nehipnoticna regresija &&http://www.timefloat.com

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #19 - 13.08.2006 at 13:06:19

Oldio wrote on 12.08.2006 at 21:29:46:
Bog ne bi bil cinik, če bi nam dal svobodno voljo in dokaz da obstaja in da se je vredno boriti zanj. Tako pa eni to kao itak vejo, drugi pa živimo v okolju, ki nas razvije v ateiste. Torej nimamo enakih možnost.

no ja ... svobodno voljo ...
kakšna je to svobodna izbira, če ni izbire ... ampak je dokaz?
če je dokaz je izbira jasna
in glih zato ni svobodna

gape wrote on 10.05.2006 at 09:49:14:
po freedom of choice, si je veliki kreator zaželel ljubezni
zato je ustvaru vse kar izhaja iz big benga

s tem ko je ustvaru je določu 'pravila'
po teh principih vesoje teče

zakaj so taka kot so ...
če jest dobr razumem so taka za to da bi človek (in verjetno tud ostala bitja) spoznal da je bolje izbrat ljubezen kot kej druzga
spoznal
in to po svoji svobodni volji
namreč
samo tisti ki svobodno voljo in izbro ima samo tisti lahko ljubi - brezpogojno
če nekomu ukažeš - ga prisiliš - ljubezni ne bo

gape wrote on 15.09.2004 at 11:09:09:
Being outspoken about the matters of *Freedom* of *Choice* and
conscious development, publishing my thoughts on the
Internet for everyone to see, I have been exposed to intensive
criticism by people who control large flocks of followers and
promote doctrines suppressing the individual Free Will and
conscious progress on Earth.
On one occasion 70,000 fanatics, lead by priests from Detroit
in the USA, holding multiple PhDs in brainwash, executed a
collective “intercession” on me (2 May 1997 “Promise
Keepers Conference” at the Pontiac Silverdome stadium in
Detroit, MI, USA).

gape wrote on 27.11.2003 at 14:05:11:
ljubezen je orodje ja ...
obetavno tud ja ...
jest verjamem da je ljubezen tud pol ... saj je to prvi od duhovnih (neZemeljskih) nivojev ... celo verjamem da je ljubezen osnovna substanca vesolja ... mislm da je clo osnovni namen vesolja ljubezen ...
čim več ljubezni za boga ... tko sm jest začel btw ... prosto po freedom of choice ... bog si je 'zaželu' čim več ljubezni ... mi 'željo' izpolnjujemo ...

gape wrote on 13.01.2003 at 10:21:22:
...
osebnemu poslanstvu, kot dobro veš, jest rečem naloga. MOJA naloga tuki dol. za to, da to nalogo tuki dol izpolnim, rabim telo. brez telesa pač ni delovanja. zaradi prejšnjega delovanja je moje telo pogojeno. dobim tako kot si ga zaslužim. izberem si glavno delovanje in grem delovat. glede na okoliščine kakršne bodo vladale, si izberem detajle, kolk bom vzel energije s sabo, katerih stvari se bom prej spomnu, kakšen bo triger za odklep določenih informacij ...
triger
maitreya je u bistvu kreator. tko ga vsaj ljudje s svojo skupno zavestjo dojemamo. on je šef šefov in je posledično odgovoren za nastalo situacijo - slabo zlivanje avtohtonih in neavtohtonih bitij.
res je tudi da pred maitreyo obstaja še en kreator, tisti, ki je ustvaril vsaj Zemljo in verjetno vesolje ... pot tja iščemo ... in da ne izgubljamo časa, se je hierarhija odločla to pot najt tuki (drugo nam itak ni preostal). na tanajbolj zajebanem plejsu, v najboljši učilnici ... pot pa je namera in ta je ljubezen. vse kar iščemo je način kako se priklopiti na najskupnejšo namero od vseh - ljubezen. kako delovati v ljubezni in kako čimvečim dušam to znanje predati.
tisti ki ste brali freedom of choice verjetno veste o čem govorim ... drugih pa vas verejto niti ne zanima (tisti se zamislite ... vsaj malo).

gape wrote on 09.12.2002 at 13:47:38:
Spostovani!

V samozalozbi je izsel slovenski prevod knjige avstralskega avtorja Toma J. Chalka Svoboda izbire, ki  govori o sodobnem stabilnem posamezniku.

Zelim, da bi bila knjiga dostopna vsem bralcem, ki jih ta tema zanima. Da bi si cim vec bralcev knjigo lahko privoscilo, sem se odlocil za kar najnizjo mozno prodajno ceno. Normalna cena knjige je 2500 sit,  po povzetju pa 2000 sit na izvod in postnina.

Ce se boste odlocili za sodelovanje, vas vljudno prosimo, da se obrnete na
Janusa Luznarja, email janus.luznar@siol.net ali po telefonu 041711177.

Lepo pozdravljeni!

Janus Luznar
V Ljubljani, 7.decembra 2002

gape wrote on 23.06.2002 at 10:25:54:
[quote author=Someone  link=1022922767/75#79 date=1024664975]
Živali delujejo po nagonih, ljudje delujejo po lastni volji in pameti. Razlika je očitna. Vsaj zame.

človek najprej deluje po nagonu - vzorcih - to je ego - žival - hiša, Hiša Ki Ni Narejena Z Rokami - telo

potem šele lahko pride na sceno višji jaz s svojimi impulzi, ki jih pošilja od gor in poskuša neprestano spreminjat nagonsko delovanje človeka.

JAZ SEM preko uma sporoča razumu ki je egotov prjatu in če razum uspe prepričat egota da naredi kot pravi JAZ SEM potem človek deluje po 'lastni volji' drugače deluje po volji ega, ta pa je odsev vseh ki so ga sprogramirali in je mirror JAZ SEMa.

in namen obstoja je pomagati BOGu pri njegovi nameri in preden si sposoben z razumom zapopast to namero moraš egota zadost presvetlit, da je to sposoben zapopast.

in takrat si v enosti, razsvetljen in veš namen, povedat ga je še zmeri težko ... ampak tko kt je reku model v Freedom Of Choice - LJUBEZEN.
to je namen.
BOG si je zaželel ljubezni.
in ker je bog v vsakem od nas, moramo ljubiti sebe, bližnje, daljne, vesoljce ... in BOGA.
takrat skorajda izpolniš namen, takrat si učitelj ... takrat lahko ne samo ljubiš druge ampak jih učiš, jim deliš svojo izkušnjo, nekaterim bo pomagala, nekaterim ne ... to je vse. [/quote]

gape wrote on 16.11.2001 at 21:15:47:
Freedom of choice je moja izbira, za vse. O tem govorim(o).

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

iwish
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #20 - 23.03.2007 at 17:46:53

kot prvo, Ivica NI od Bracota brat!
Kot drugo, vse o ozdravitvah je res! iz SLO gre 5 avtobusov na njegov Rojstni dan!
Ko prides, cakas cel dan, ker je toliko ljudi in res pomaga!
BREZPLAČNO JE! EDINO ROŽE JE DOBRO PRINESTI!
vsi smo mu zahvalni!
Braco, we love you!
Dino
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #21 - 23.03.2007 at 19:24:16

Quote:
zdravilec lahko zdravi s svojo naravnanostjo na božanskost, ne glede na duhovno razvitost zdravljenega

verjetno je pa napredek in volja bolj močna pri človeku,ki ve zakaj se zdravi...u primerjavi z nekom ki se gre "ozdravit", čez pol leta pa dela spet iste neumnosti in pade spet v bolezen

spominjanje preteklih življenj je pa pomoje bolj posledica "razvitosti" posameznika, kot odprtosti samo določene čakre

Dobro povedano, podpis  Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #22 - 23.03.2007 at 19:25:29

en_bk wrote on 09.08.2006 at 10:00:55:
Kristina wrote on 08.08.2006 at 22:35:14:
a lahko prosim razlozis kaj pomeni naravnanost na bozanskost? Hvala Smiley

Hojla Kristina

A lahko jst? A boš huda? Ne? Prou.

Eeee...mislm...jst mislm tkole /pa ne me preveč zares vzet, ker sem samo en bk in se mi bolj malo sanja o tem, pravzaprav sploh nimam pojma nobenega/
.
Naravnanost na božanskost pomeni, da se zavedaš, da zdravi Bog, ne pa ti /ponižnost/, da se povežeš z njim in ga zaprosiš za ozdravitev, če je to seveda njegova volja, ker ma ima lahko tudi drugačne načrte, za katere pa ti ne veš. Zdej boš rajtam vprašala, kako se pa povežeš z njim. Hja, ne vem, je pa pomembno da veš, ker se kaj lahko povežeš tudi z drugimi /kaj imaš raje da ti rečem: silami, energijami, entitetami, duhovi, angeli, dušami, vibracijami?...kar izberi/. Lahko ti pa povem, kako se jaz, kadar prosim za zdravljenje.  Predvsem moram imeti čisto srce. Kaj je pa čisto srce? Brez napuha /češ, halo, jaz zdravim, zmorem nekaj več/, brez odpora do človeka /zamere, nestrpnost/, iskrena želja, da bi mu pomagal. Če in ko imam spucano srce /brez kože in drobovine/, potem se povežem z njim /da ga vprašam al ja al ne in da ga zaprosim/ skozi molitev v alfa romeo /ali fiat/ stanju v moji delavnici /včasih pa na prostem, je pa bolje v delavnici, ker imam tam pomočnike silne, pa mizo za pregled in diagnozo, pa lekarno založeno, pa tko/. In to je to. Ko vidim, da je zdravljenje končano /če je kaj enostavnega/ ali da se je proces ozdravitve začel, se zahvalim za milost, da sem bil lahko prisoten in zadeva je zaključena /razen pri hujših primerih, ko proces spremljam ali preverjam/. Ali je pomembno, da tisti, ki se ga zdravi, verjame /v karkoli že/? Ne, ker /razen mojih domačih, če potrebujejo pomoč/ ni prisoten. Ali deluje? Ja.

Kaj si lahko razbrala iz tega, kar sem ti napisal? Da ne potrebuješ zdravilca sploh. Wink

en bk
Smiley

Tud dobro povedano, ker je že lahko tudi vsak sam svoj zdravilec , če se le hoče malo bolj pomatrati/poglobiti . Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #23 - 23.03.2007 at 19:26:20

vida wrote on 11.08.2006 at 09:02:41:
Oldio wrote on 11.08.2006 at 08:13:51:
Menda je vse to zato, da se skozi življenja učimo in zorimo, da na koncu pridemo k njemu. Zakaj, a nas ni mogel koj narest take, da bi bili zreli za k njemu in bi vsa ta je*a odpadla, ne bi bilo Libanona, Bušmana...

Dost bo  Smiley

Oldi ne se jezit, saj On nas je naredil ... če malo pomislimo kakšni se rodimo  Smiley ... pa kaj potem nastane Undecided ... in kakšno pot moramo prehodit če hočmo spet Sebe najt ...Shocked

Ja,  še ena precej resnična beseda  Cool
Back to top

IP Logged

tai
3

I am grateful to be ME

Reply #24 - 24.03.2007 at 03:43:58

js mislm, da sm bla nekrat pr njem, v množici ljudi...
sicer sem že mal pozabla, ampak če je blo to to , se je men takrat zdela totalna bedarija, čist brez učinka...
je blo pa skor zastonj, je pobiral bolj "prostovoljne" prispevke.
mislm pa, da ivica pa bračo nista bla lih krvna brata, se pa nekje še njuna knjiga vala, sam morm jo najdt pa bom prevrela.
Back to top

Be the change you wish to see in the world.

IP Logged

Andres
5

Reply #25 - 24.03.2007 at 18:29:19

Videti je, da je vse  kar je tuje naj bi veljalo kot najboljše. V sosesko itak noben ne pogleda.

Andres
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #26 - 24.03.2007 at 20:34:59

Kristina wrote on 13.08.2006 at 13:00:34:
Ce bi dal dokaz da obstaja in da se je vredno borit zanj, to ne bi bla vera, anede?

YEEEE, bejbi  Cheesy, točno v "center "  Wink, ... resnično povedano  Cool tko kot je  Roll Eyes . Toooreeej ,,,... Vera Mora  Biti " vnaprejšnja" , bi še dodal po moje  Wink ...
Pa lep , jasen večer Cool, ... še naprej  Cool, ... by Boštjanko Wink Cool
Back to top

IP Logged

DarkIce
1
*

Yea
Slovenia
Reply #27 - 24.04.2007 at 16:26:25

Am na začetku en lep pozdrav! Sm nov tuki k sm prvič opazu to stran!

No zdaj pa na temo, izredno zanimiva in vredna pohvale tema, o tem človeku ko tema govori vam lahko samo rečem da je človek fenomenalen, jz grem h njemu nasleden teden!

No njegovo pravilno ime je Josip Grbovac Braco!

Drugače pa me zanima a mogoče kdo ve za njegovo internetno stran jz sm dans slišu da jo baje ma a mogoče je kdo pozna?Če jo gdo pozna naj mi prosim da njen naslov!!

LP
Marko
Back to top

DarkIce  
IP Logged

Dayaran
4

I am who I am.
Ljubljana
Reply #28 - 03.06.2007 at 21:01:27

DarkIce wrote on 24.04.2007 at 16:26:25:
Am na začetku en lep pozdrav! Sm nov tuki k sm prvič opazu to stran!

No zdaj pa na temo, izredno zanimiva in vredna pohvale tema, o tem človeku ko tema govori vam lahko samo rečem da je človek fenomenalen, jz grem h njemu nasleden teden!

No njegovo pravilno ime je Josip Grbovac Braco!

Drugače pa me zanima a mogoče kdo ve za njegovo internetno stran jz sm dans slišu da jo baje ma a mogoče je kdo pozna?Če jo gdo pozna naj mi prosim da njen naslov!!

LP
Marko

Sem šele dons opazu ta topic... Si bil na zravljenju? Lahko mal opišeš izkušnjo?
Če je kej zanimivga, lahko vržeš tud v tale topic: http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1150291394

LP,
D.
Back to top

IP Logged

DarkIce
1
*

Yea
Slovenia
Reply #29 - 05.06.2007 at 19:36:33

Ja sem bil ja, občutek je neki fenomenalnega neki kar ne občutiš vsak dan, jz sm ga vidu in to mi je bl onek inajlepšega kar sem doživel, sm se začel kar naenkrat guncat levo in desno v seb pa sm čutu neko močno toploto, če to ne doživiš ne moreš vrjet, vrjemte mi in vam priporočam da greste h jemu nebo vam žal!!
Back to top

DarkIce  
IP Logged

Pages: 1 2