Oldio wrote on 12.08.2006 at 21:29:46:Bog ne bi bil cinik, če bi nam dal svobodno voljo in dokaz da obstaja in da se je vredno boriti zanj. Tako pa eni to kao itak vejo, drugi pa živimo v okolju, ki nas razvije v ateiste. Torej nimamo enakih možnost.
no ja ... svobodno voljo ...
kakšna je to svobodna izbira, če ni izbire ... ampak je dokaz?
če je dokaz je izbira jasna
in glih zato ni svobodna
gape wrote on 10.05.2006 at 09:49:14:po freedom of choice, si je veliki kreator zaželel ljubezni
zato je ustvaru vse kar izhaja iz big benga
s tem ko je ustvaru je določu 'pravila'
po teh principih vesoje teče
zakaj so taka kot so ...
če jest dobr razumem so taka za to da bi človek (in verjetno tud ostala bitja) spoznal da je bolje izbrat ljubezen kot kej druzga
spoznal
in to po svoji svobodni volji
namreč
samo tisti ki svobodno voljo in izbro ima samo tisti lahko ljubi - brezpogojno
če nekomu ukažeš - ga prisiliš - ljubezni ne bo
gape wrote on 15.09.2004 at 11:09:09:Being outspoken about the matters of *Freedom* of *Choice* and
conscious development, publishing my thoughts on the
Internet for everyone to see, I have been exposed to intensive
criticism by people who control large flocks of followers and
promote doctrines suppressing the individual Free Will and
conscious progress on Earth.
On one occasion 70,000 fanatics, lead by priests from Detroit
in the USA, holding multiple PhDs in brainwash, executed a
collective “intercession” on me (2 May 1997 “Promise
Keepers Conference” at the Pontiac Silverdome stadium in
Detroit, MI, USA).
gape wrote on 27.11.2003 at 14:05:11:ljubezen je orodje ja ...
obetavno tud ja ...
jest verjamem da je ljubezen tud pol ... saj je to prvi od duhovnih (neZemeljskih) nivojev ... celo verjamem da je ljubezen osnovna substanca vesolja ... mislm da je clo osnovni namen vesolja ljubezen ...
čim več ljubezni za boga ... tko sm jest začel btw ... prosto po freedom of choice ... bog si je 'zaželu' čim več ljubezni ... mi 'željo' izpolnjujemo ...
gape wrote on 13.01.2003 at 10:21:22:...
osebnemu poslanstvu, kot dobro veš, jest rečem naloga. MOJA naloga tuki dol. za to, da to nalogo tuki dol izpolnim, rabim telo. brez telesa pač ni delovanja. zaradi prejšnjega delovanja je moje telo pogojeno. dobim tako kot si ga zaslužim. izberem si glavno delovanje in grem delovat. glede na okoliščine kakršne bodo vladale, si izberem detajle, kolk bom vzel energije s sabo, katerih stvari se bom prej spomnu, kakšen bo triger za odklep določenih informacij ...
triger
maitreya je u bistvu kreator. tko ga vsaj ljudje s svojo skupno zavestjo dojemamo. on je šef šefov in je posledično odgovoren za nastalo situacijo - slabo zlivanje avtohtonih in neavtohtonih bitij.
res je tudi da pred maitreyo obstaja še en kreator, tisti, ki je ustvaril vsaj Zemljo in verjetno vesolje ... pot tja iščemo ... in da ne izgubljamo časa, se je hierarhija odločla to pot najt tuki (drugo nam itak ni preostal). na tanajbolj zajebanem plejsu, v najboljši učilnici ... pot pa je namera in ta je ljubezen. vse kar iščemo je način kako se priklopiti na najskupnejšo namero od vseh - ljubezen. kako delovati v ljubezni in kako čimvečim dušam to znanje predati.
tisti ki ste brali freedom of choice verjetno veste o čem govorim ... drugih pa vas verejto niti ne zanima (tisti se zamislite ... vsaj malo).
gape wrote on 09.12.2002 at 13:47:38:Spostovani!
V samozalozbi je izsel slovenski prevod knjige avstralskega avtorja Toma J. Chalka Svoboda izbire, ki govori o sodobnem stabilnem posamezniku.
Zelim, da bi bila knjiga dostopna vsem bralcem, ki jih ta tema zanima. Da bi si cim vec bralcev knjigo lahko privoscilo, sem se odlocil za kar najnizjo mozno prodajno ceno. Normalna cena knjige je 2500 sit, po povzetju pa 2000 sit na izvod in postnina.
Ce se boste odlocili za sodelovanje, vas vljudno prosimo, da se obrnete na
Janusa Luznarja, email janus.luznar@siol.net ali po telefonu 041711177.
Lepo pozdravljeni!
Janus Luznar
V Ljubljani, 7.decembra 2002
gape wrote on 23.06.2002 at 10:25:54:[quote author=Someone link=1022922767/75#79 date=1024664975]
Živali delujejo po nagonih, ljudje delujejo po lastni volji in pameti. Razlika je očitna. Vsaj zame.
človek najprej deluje po nagonu - vzorcih - to je ego - žival - hiša, Hiša Ki Ni Narejena Z Rokami - telo
potem šele lahko pride na sceno višji jaz s svojimi impulzi, ki jih pošilja od gor in poskuša neprestano spreminjat nagonsko delovanje človeka.
JAZ SEM preko uma sporoča razumu ki je egotov prjatu in če razum uspe prepričat egota da naredi kot pravi JAZ SEM potem človek deluje po 'lastni volji' drugače deluje po volji ega, ta pa je odsev vseh ki so ga sprogramirali in je mirror JAZ SEMa.
in namen obstoja je pomagati BOGu pri njegovi nameri in preden si sposoben z razumom zapopast to namero moraš egota zadost presvetlit, da je to sposoben zapopast.
in takrat si v enosti, razsvetljen in veš namen, povedat ga je še zmeri težko ... ampak tko kt je reku model v Freedom Of Choice - LJUBEZEN.
to je namen.
BOG si je zaželel ljubezni.
in ker je bog v vsakem od nas, moramo ljubiti sebe, bližnje, daljne, vesoljce ... in BOGA.
takrat skorajda izpolniš namen, takrat si učitelj ... takrat lahko ne samo ljubiš druge ampak jih učiš, jim deliš svojo izkušnjo, nekaterim bo pomagala, nekaterim ne ... to je vse. [/quote]
gape wrote on 16.11.2001 at 21:15:47:Freedom of choice je moja izbira, za vse. O tem govorim(o).