Svobodnjak wrote on 17.01.2006 at 10:50:35:Iz življenja slovenske družbe,je opažat,da ima religija vedno večji vpliv na prebivalstvo.
Ali imaš ti kakšno posebno napravo, npr. kakšen religijometer?
Dosedaj sem poznal samo nekaj približno podobnega, Politbarometer, samo ta “naprava”, beri režimsko trobilo, je merila nekaj povsem drugega.
Svobodnjak wrote on 17.01.2006 at 10:50:35:Ali ni čas za odpravo religije,kot iluzorne sreče ljudstva ?
In kako bi ti to izvedel, s partijskim dekretom?
A se ti ne zdi, da je to ravno taka oslarija kot, da bi npr. prepovedal vožnjo z bicikli z Zemlje na Luno.
Svobodnjak wrote on 17.01.2006 at 10:50:35:Zahteva,da se Slovenceljni odrečemo iluzijam o svojem stanju-zahteva,da se odrečemo stanju,ki potrebuje iluzijo. Da se streznimo.
Malo manj pij pa se boš tudi ti streznil.
Svobodnjak wrote on 17.01.2006 at 10:50:35:Kajti če pogledamo,da je religija iluzorno sonce,ki kroži okoli človeka tolik časa,dokler ne začne sam krožit okrok sebe.
A, da sonce začne krožit okoli samega sebe?
Ali človek?
Kako sploh lahko bilo kaj kroži okoli samega sebe?
Meni se bolj zdi, da se ti vrtiš okoli svoje osi, ko brezupno skušaš ujeti svojo pamet.
Svobodnjak wrote on 17.01.2006 at 10:50:35:Kolik premoženja ima samo RKC v Sloveniji!Ter kakšna sredstva je uporabljala za dosego tega premoženja in še uporablja,je skrajni čas,da zapremo vrata iluzornemo soncu. Ter si odkupimo svobodo z prodajo premoženja iluzorne sreče.
Sem še pristavimo piskerček drugih religij.
No, za to gre. Tebe bolj zanima denar kot pa, da te skrbi iluzorna sreča drugih
Spremeni svoje ime iz "svobodnjak" v "tiranjak".