skutica wrote on 16.05.2006 at 13:00:38:Je brezpogojna ljubezen torej samo iluzija oziroma zelja posameznika?
jest mislm da ne
klele se mi zdi da kr dobr piše
Ljubezen brez zaljubljenosti?
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1140550166/0#6skutica wrote on 16.05.2006 at 13:00:38: Je brezpogojna ljubezen to, da si ob nekom, ko te zeli imeti tam, ali to, da nekoga pustis na miru in nisi bitch, ki mu skace po glavi?
kolkr kdaj
ljubezen ni tolk 'simpl', sploh brezpogojna ...
kako bi reku
včasih nekomu neko dejanje izgleda kot ne-ljubezen
pa je glih to glih takrat ljubezen
namreč
ko si vsaj mal v ljubezni, se vse več časa obračaš proti svojemu bistvu v nasprotju s svojim egom ... velikokrat ego dojame neko reč kot ne-ljubezen proti njemu ... ki to tudi je, čeprov ni, ker je ljubezen do bistva - jaz sem -boga v človeku, ki je prekrit z egom.
enkrat bo fant hotu met mir, pa bo dobro za njega da boš bezala vanj, da bo povedu ... bezanja on - skozi svoj ego - ne bo mogu dojet kot ljubezen ... pa je ... brezpogojna ... bliz usaj no ...
skutica wrote on 16.05.2006 at 13:00:38:Sama vem, da pogosto zanemarim svoje zelje, da bi bilo njemu lepo, ampak kaj, ko potem pricakujem nek feedback.
ta je tazajeban
tuki je najboljš, kolkr sm jest šteknu, nameravat tisto kar je skupno; kle nastane pa še težava, ko je najblj skupno razsvetljenje; iz tega lahko zlo hitr nastane najedanje ... in posledično zamenjava namere ...
okol tega vprašanja je blo velik govora že ...
ti bojo punce povedale ...
skratka ... ugotovil smo, da ni pametno da punce zanemarjajo sveje želje; tuki je tud treba razliko narest med željo, ki je izvor tpljenja in namero ki to ni ...
skutica wrote on 16.05.2006 at 13:00:38:Gape, zanimivo se mi zdi, da si reku, da zenske potrebujejo ljubezen, moski pa meditacijo. Kaj si mislil s tem?
kaj sm mislu ... po eni strani verjento to kar je bp zapisu po svoje;
niti ne vem kje točno sm to pobral, je pa na tem precej resnice; zazihr
izhaja pa to blj iz jina pa janga; pa uravnovešanja teh dveh, znotraj sebe, znotraj odnosa ...
mogoče bi tko lahko reku
da pride moški do svojga bistva - sebe - mora meditirat, al tko al pa drugač.
da ženska pride do svojga bistva - kle včasih rajši rečemo da ga začuti - mora furat ljubezen.
pa nočem zdej rečt izključno
pač v duhu uravnovešanja
maš pa tud npr punce ki so čisti jang ... morjo meditirat ... pa spet je morjo slaba beseda ... splača se ... za razsvetljenje pa je to že kr requirement ... imho ...
skutica wrote on 17.05.2006 at 13:37:57:Vendar zacetek vsega vidim v njegovi nepristnosti.
ja
je zanimivo a ne
kako ti za njega veš kako in kdaj je pristen
drgač pa se men bere kot standardni zacikel
kjer oba samo dodajata k skupnemu nezadovoljstvu
ni simpl; nikakor ne
ampak ... to so ego igre in jih je treba kot take tud prepoznat ...
ps
zgornji link natančno preštudiri ...