Animsay wrote on 05.11.2005 at 22:38:19:Človek je duhovno in telesno najbolj uravnovešen kadar ima približno vse barve čaker v medsebojnem enakem razmerju.
Mislim, da je strinjanje tuki odveč, kajti to preprosto tko je.
Vidm, da sm spet izdvojila iz svojga uma en košček, za preostali, večji del, sm pa spet verjela v telepatijo
Moj večni problem - jasnost v komunikaciji - zato mi je pa tale forum tok dobrodošu

Bom zdej probala svoj mnenje dosledno dat vn

Po sistemu čakr bi jest za indigo označla tiste ljudi, k majo od spodi navzgor do, al pa vključno z 6., vse čakre čiste in uravnovešene, kar pomen, da so prizemljeni, da so v odnosih odprti dajanju in sprejemanju, da majo prebujen kundalini, da imajo odprto središče moči, da se srova energija moči filtrira v iskušnji brezpogojne ljubezni, kar dosledno izražajo z mislimi, besedami in dejanji in kar sproži vzorčenje povezanosti vsega z vsem in jih v naslednem koraku poistoveti s prepričanjem enosti v 7. čakri.
In temu bi rekla razsvetljenje, do kkterga jest vidm pot v obliki spirave, tko, da vsakič, ko uravnovesmo sistem v prbližn enako delovanje, gremo v nasledn krog, kjer spet začnemo s prvo, le da je frekvenca že v izhodišču višja.
In indigo bi bil v vsakem krogu tist, k je pr šestici, u kerm krogu je, pa kaže stopnja čistosti in širina njegove aure.
V definiciji, ki jo o indigo otrocih podaja walsch - ov film, pa mislm, da gre za ozaveščene, uravnotežene in osrediščene ljudi, ki se rodijo, al pa dosežejo, predajo svoje minljive zemelske osebnosti (ega), samemu sebi, svojemu božanskemu bistvu, katerega izkušnja je služenje, kot izraz spoznanja, da je služenje drugim, zaradi povezanosti vsega z vsem, predvsem služenje samemu sebi.
Tako sem pač jest dojela deklco iz filma, v filmu, ki ga žvimo, bi pa tako vlogo dodelila recimo mamici Terezi (sej ne, da je čist edina, ampak k je glih deklca, hehe)
No zdej k sm se trudla bit doslena v izražaju svojga mnenja, je pa ratu cel spis

Nej vam bo vsak trenutek čudovit!