Pegagos...ne zato, da bi vsi govorili o meni in da bi bila slavna. To se mi zdi otročje. Sem introveriran tip ali bolje rečeno, nisem rada v ospredju, imam strah pred nastopanjem, rada sem del skupine, ne pa nekdo, ki bi ga vlačili po zobeh, v pozitivnem ali negativnem smislu.
Da pa imam spolno čakro zaprto, pa itak, sem pisala o aseksuanosti danes, to sem jaz. Če je odprtost tretjega očesa povezana s tem ,pol se mi slabo piše
. Izvedela sem dosti koristnega danes, ampak to je itak samo teorija, prakse pa ne bo, če ni dano.
Madan gopal das, ne, ne poznam poti do odprtja tretjega očesa. Slišala sem pač,da se to dela, sama pa kot sem rekla, ne bi šla po iniciacijo, če pride,pride,če ne,ne. Večinoma se ljudem odpre tretje oko, ko sploh ne razmišljajo o tem, ampak imajo druge stiske, bolezni, vsaj ponavadi reče kak zdravilec ali jasnovidka, da je to zmožnost dobila po kakšni bolezni ali nesreči in je šele potem začel(a) raziskovati duhovni svet, čeprav je prej njeno vedenje bilo omejeno samo na vsakdanji materialni svet.
Aja, Pegasos, o kakšnih svinjah pa ti govoriš. Misliš,da sem bilo kaj svinjskega pr tem, da sem jaz pr 14 sanjala natančne sanje o požaru pri hiši in ker sem staršem povedala,da naj dajo gospodarsko poslopje zavarovat? Niso me poslušali. In ko so nas sosedje zbudili sredi noči (tako kot v teh sanjah, ki so se mi ponavljale cel mesec poleti) in sem stopila na prag, je bilo celotno gospodarsko poslopje v ognju in sem vedela,da bo živina rešena in da se ogenj ne bo selil na sosednje strehe.Preveč mistično se ti to zdi, da bi lahko ena taka marina to posedovala najbrž? In ko so mi izginili mačji mladiči, sem si rekla,da bom 3 dni pred jihovo vrnitvijo domov sanjala, da se vračajo. Po kakšnem tednu sem sanjala,da se vozim na vlaku proti domači postaji in z mano sta se vozila 2 mladiča, enega pa ni bilo nikjer. In res, še isti dan sta se zvečer vrnila 2 mladiča, tretjega pa nikoli več nism videla. In je kaj je s tem narobe, ko smo prodajali v Celju krompir od hiše do hiše, ljudje so kupovali po 5 kg v vrečkah in me je mama poslala še k 3 hišam naprej, pa sem se na pol poti obrnila in ji šla povedat, da nam ni treba več prosit, ker bo pr točno tej in tej hiši nekdo kupil 100 kg skupaj? In potem je res tisti gospod kupil 100 kg in smo šli zadovoljni domov. Takih dogodkov je precej v mojem življenju. In zato me to področje tudi od vsega najbolj zanima, prav zato, ker sem imela takšne "vpoglede" , medtem ko se kakšnih delavnic, meditacij in tega nisem nikoli udeleževala. Nekateri gremo raje telovadit, delat kolesa in sklece, saj sem s kmetov:)