Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12
(Read 66213 times)
ixtlan
5

Jesenice
Re: Kako naj se ubijem
Reply #90 - 15.12.2004 at 12:48:31

vida wrote on 15.12.2004 at 12:24:47:
no, ne vem če je glih tako... pri raznih blokadah energija ne steče in v tem primeru tudi čakra ne more opravljat svoje naloge.

"ščiti", ki si jih nadeneš zaradi raznoraznih travm, niso koristni in je bolš, da jih odstraniš
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

Madan Gopal Das
Ex Member

Reply #91 - 15.12.2004 at 12:52:48

ixtlan wrote on 15.12.2004 at 12:46:24:
naštej mi razloge zakaj bi se česa bal?

bojim se lahko, da jutri ne bom imel kaj za jest in bom lacen torej bom trpel. in ce se dlje casa ne bom dobil za jest bom umru. in ker ne vem kaj me pol caka (ce sploh kej), me je tega strah. in dokler mam katerkol strah (zaradi neizpolnjene zelje ali potrebe) ne morm met notranjega miru. no?

Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #92 - 15.12.2004 at 13:24:30

Madan Gopal Das wrote on 15.12.2004 at 12:52:48:
bojim se lahko, da jutri ne bom imel kaj za jest in bom lacen torej bom trpel. in ce se dlje casa ne bom dobil za jest bom umru. in ker ne vem kaj me pol caka (ce sploh kej), me je tega strah. in dokler mam katerkol strah (zaradi neizpolnjene zelje ali potrebe) ne morm met notranjega miru.

jaz se ne bojim, da ne bom imel za jest ker to bom imel zmeraj. kjer je volja, se tut delat da pa zaslužit, vsaj za hrano in prenočišče. če bi živel v tretjem svetu, bi se znašel po svoje kot bi pač razmere dopuščale.. če mi razmere ne bi dopuščale, bi pač umrl ...saj ne bi bilo druge izbire. smrti se ne bojim ker je neobhodni del življenja (zakaj bi se bal nečesa kar je neobhodno? mislim, kakšna bi bila korist?) in če bi bile razmere tako grozne, da ne bi imel izbire, bi odmeditiral v novo rojstvo. se ne poistovečam s fizičnim telesom. če bi moral it prek bolečin, pa pač prek bolečin...bi imel idealno priložnost natrenirat mind over matter tehniko Wink
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

Madan Gopal Das
Ex Member

Reply #93 - 15.12.2004 at 13:36:19

ixtlan wrote on 15.12.2004 at 13:24:30:
in če bi bile razmere tako grozne, da ne bi imel izbire, bi odmeditiral v novo rojstvo. se ne poistovečam s fizičnim telesom. če bi moral it prek bolečin, pa pač prek bolečin...bi imel idealno priložnost natrenirat mind over matter tehniko Wink

aha, ok.

tud jaz se strinjam, da prakticno spoznanje, da sem v resnic jaz zavest in ne materija (fizicno telo) odstrani ves strah in s tem vse probleme.

jaz tega spoznanja se nimam, vem pa to teoreticno in verjamem da se da to dosezt z doloceno prakso.

sem pa slisal, da to se ni koncni cilj samo-spoznanja, ceprav je ena izmed glavnih vmesnih postaj.

ce se ti da, lahko mal bolj opises to "mind over matter" tehniko, s katero si ti prisel do spoznanja in odstranitve vsega strahu.
Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #94 - 15.12.2004 at 13:49:10

Madan Gopal Das wrote on 15.12.2004 at 13:36:19:
ce se ti da, lahko mal bolj opises to "mind over matter" tehniko, s katero si ti prisel do spoznanja in odstranitve vsega strahu.

ma ne, to je tehnika oz. bolj cela filozofija s katero obvladaš bolečino...pobrskej mal po googlu

evo lohk ti pa povem za eno simple tehniko kako premagat mraz

na levi roki imaš meridian, ki se imenuje "triple burner"
aktiviraš ga tako, da s palcem desnice močneje pritisneš med noht in meso prstanca levice, od strani, s strani sredinca

prstanec     sredinec
  U<-tu           U

držiš tako kakšnih deset min. in te fajn ogreje Smiley
Back to top

IP Logged

Madan Gopal Das
Ex Member

Reply #95 - 15.12.2004 at 14:04:15

ixtlan wrote on 15.12.2004 at 13:49:10:
ma ne, to je tehnika oz. bolj cela filozofija s katero obvladaš bolečino...pobrskej mal po googlu

evo lohk ti pa povem za eno simple tehniko kako premagat mraz

na levi roki imaš meridian, ki se imenuje "triple burner"
aktiviraš ga tako, da s palcem desnice močneje pritisneš med noht in meso prstanca levice, od strani, s strani sredinca

prstanec     sredinec
  U<-tu           U

držiš tako kakšnih deset min. in te fajn ogreje Smiley

ok, hvala.
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #96 - 15.12.2004 at 15:25:54

X wrote on 15.12.2004 at 08:50:16:
O, kako lep most. Mi je kar dal idejo, kako rešiti Lukčevo dilemo. Naprej naj najde nekaj starih, odsluženih klavirjev (klavirjev, ne pianinov!) in iz njih spipa žice, na katere udarjajo tipke, da proizvedejo zvok. Te žice naj poveže skupaj, tako da bo nastalo kakšnih pet ali šest zelo dolgih žic, recimo najmanj 70m. Nato na rob mostu priveže en konec žic, ter si jih nato preplete preko celega telesa. Recimo pod pazduhami, med nogami, okoli trebuha, prsi, okoli vratu, itd. Važno je, da bo z žicami ves prepleten. Nato naj drugi konec žic prav tako priveže na rob mostu, lahko na isto mesto kamor je privezal prvi konec žic. Pomembno je, da žice ob tem še niso napete, ampak dopuščajo še vsaj 50 m metrov manevrskega prostora.

Nato naj se Lukec vrže z mosta.

Upam, da bo v trenutku, ko se bodo žice napele, poleg kdo s kamero, saj bo pogled precej zanimiv. Tako Lukčeva smrt ne bo zaman, ampak bo postal zanimiv estetski dogodek še za druge. Umetniško delo, takorekoč.

a si lahko prosim resen, v zvezi s tako resnimi zadevami
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #97 - 15.12.2004 at 15:29:13

ixtlan wrote on 15.12.2004 at 12:48:31:
"ščiti", ki si jih nadeneš zaradi raznoraznih travm, niso koristni in je bolš, da jih odstraniš

no hvala za nasvet  Smiley
Back to top
« Last Edit: 15.12.2004 at 16:32:55 by vida »  

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #98 - 15.12.2004 at 16:55:20

vida wrote on 15.12.2004 at 15:29:13:
no hvala za nasvet  Smiley

Smiley iz tega, da si jih sama ustvarila in jih lahko odstraniš pač sledi, da si sama odgovorna za svoje "blokade" in ne okolje

okolje hitr lohk postane izgovor in v tem primeru obstaja dost velika verjetnost, da se v ta izgovor ujameš, zaciklaš in postaneš žrtev
Back to top

IP Logged

Magla
adm

domišlija je pomembnejša
od znanja-Albert Einsten

SLO
Reply #99 - 15.12.2004 at 19:55:22

ne da se mi vsega brati... veliko nasvetov kako je v filmu GroundHock day... neki tazga...

aja pa predno poizkusiš...s samomorom.... poizkusi :

čokoladno tortico
še enkrat poglej sončni vzhod - zahod
vprašaj se kam bi še rad šel predno umreš...
1000x se dobro nasmej
operi si zobe
če te je kdo pretepel... pojdi in povej da mu je vse oproščeno... če ne ga pa razbij...
če si fant .... zapusti nekaj otrok ki bodo še naprej pridno izvajali samomore...
če si punca - rodi najprej enega otročička

skopaj se v morju
obišči hrib...
meditiraj...
poizkusi biti življenje....
torej - privošči si obilico zabave

aja pa še neki - najboljš bi blo da si zavarovan in da samomor izgleda kot nesreča... da ta bližnji ne bodo govoril kako si bil skoz sebičen... in da jim bo zavarovalnica navrgla kar  zajeten kupček denarja... sej veš tko al tko boš umrl - zakaj ne bi imel vsaj tisti ki so ti najbližji nekaj od tega...

moje mnenje je itak da je samomor nekaj najlažjega in nekaj kar nima smisla... telo je svet - zame.... karkoli naredim telesu - naredim sebi - mojemu svetu... ponavad pa vsi delajo samomore k se tolk smilijo samemu sebi in si pravijo kako bogi so...
ni fora da se imaš rad.... fora je da se MORAŠ imeti RAD...
Kaj te je danes najbolj osrečilo?
Kaj bi te lahko danes najbolj osrečilo - če bi si to dovolil?
Back to top

nikoli ne smemo prenehati postavljati vprašanj-radovednost ima lasten razlog za svoj obstoj- začutimo lahko le globoko spoštovanje do skrivnosti večnosti-nikdar ne izgubite svete radovednosti-Einsten

IP Logged

japka
5

Reply #100 - 15.12.2004 at 20:37:08

..offtopic

"GroundHock day" good film
Wink  Grin
Back to top

5 krat na dan

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #101 - 15.12.2004 at 22:42:29

o Magla, mene se je tko dobr dotaknil, kar si napisu
HVALA
Back to top

IP Logged

X
4

Vsa moja družina je narejena
iz mesa.

Reply #102 - 16.12.2004 at 08:36:27

veronika wrote on 15.12.2004 at 15:25:54:
a si lahko prosim resen, v zvezi s tako resnimi zadevami

Uf, sorry, imaš prav. Mostovi so resna zadeva in iz njih se ne gre norčcevati....
Back to top

Never argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
WWW WWW  
IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #103 - 16.12.2004 at 11:10:24

X wrote on 16.12.2004 at 08:36:27:
Uf, sorry, imaš prav. Mostovi so resna zadeva in iz njih se ne gre norčcevati....

ja sej ej

ohranimo naše mostove in reke čiste
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #104 - 16.12.2004 at 12:02:59

ni se ti treba. smrt tako ali tako enkrat pride.
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12