Toni_Zamene wrote on 12.10.2004 at 10:02:01:To, kdo je in kdo ni, se naj odloči vsak sam.
Da pa malo vzpodbudim "dinamiko" administratorjev . Mislim, da mogoče Vida ni,.. pa še kdo. Ne vem...
No Toni, ne vem zakaj izmenjavo mnenj tako hitro okarateriziraš, kot
napad na Lilith. Osebno te ne poznam, medtem, ko vse administratorje in tudi Lilith pa.
Razlika med takšnim dojemanjem, doživljanjem je precejšnja. In obsojanje po takšnem principu, je zgolj natolcevanje, čeprav se ga sam niti ne zavedaš.
Če bi rad sporočil kaj konkretnega, kak predlog, si dobrodošel. Ima pa vsak od nas svoj način in svojo specifiko sporočanja, ki se tule na forumu ali pa v živo dostikrat razlikuje. Sej to konec koncev potrjuje, moj hecen poizkus šale, ki ga Lilith ni takoj razumela, pa se poznava tud v real lifeu. Je pa nerazumevanje le te, in moja pojasnitev hitro razčistila vse skupi. Vem, pa da se to v primeru, da se ne-bi poznala, tako hitro nebi zgodilo.
To izkustvo poznamo, in besede ki so napisane, zelo težko pokažejo tisto kar občutimo ob pogovoru v živo. Morda zato toliko zapletov in nepotrebnih pregovarjanj.
Osebno sem mnenja, da bi bila marsikatera komunikacija precej drugačna, če bi se ljudje osebno poznali.
Da se povrnem še k administratorjem. Večina se jih tega topica ni udeležila, kaj predstavlja koalicijo niti ne vem. Se pa da iz tvojega replaya razbrati, še marsikaj drugega. Tvojo dinamiko.

P.S. ja pa še ena opazka, če si že pričel naštevati kdo NI, kar nadaljuj

============================
lapsus -a m (a) govorna ali pisna napaka, ki
ne nastane zaradi neznanja, ampak zaradi
trenutne raztresenosti, spodrsljaj: ta pravopisna
napaka je samo lapsus; govorniku se je primerilo
nekaj nerodnih lapsusov // evfem. napaka, pomota
sploh: ta knjiga ima precej lapsusov / idejni
lapsus