Quote:Exo, ko boš to kar ti nazivaš pica (picologija) ob blizu videl, oz. v živo videl, ne le na slikah, pol pa dvigni roko za debato o "picologiji".
He, he...

Ne vem, ampak, zdi se mi, da te na marsikaterem znanstvenem ali malo manj znanstvenem področju prekosim, "šijem", tako pri nas rečemo, tudi v psihologiji, pardon picologiji. Ampak glej na celotno zadevo s svetle strani, lahko boš napisal knjigo z naslovom Starec in morje, ah, to je napisal HEMINGWAY, zamešujem, pa nisem tako "star" kot ti, ker dvomim, da si ribič in se ti kakšna ribica še sploh ujame na trnek, če ni pravega črva, predvsem tisti stari in počasni so najslabši, s tem, ki ga imaš ti, dobiš kvečjemu kakšno babuško, ki pa itak na vse prime, pardon, se popravljam, naslov te tvoje knjige bi verjetno zgledal nekako takole: "Kako je bilo lepo, ko sem bil še mlad, ko sem lahko pojedel celotno pico, zdaj pa še polovice ne morem".

PS: Poskusi ostrige, samo glej, da ne boš bruhal, če bi jih pojedel preveč, in to brez učinka. Hja, tako pač to je, sprijazni se, nimaš jih več 24, tako kot jaz....

Ne mi biti fouš, kaj naj, če sem mlad in
vitalen...