jah lilith, sej je cist mozno... sicer pr men ne gre tolk za nezaupanje v fanta, ampk bl dvom če je to to (sej ga pomojem vsi poznamo).in pol špekulacije okol tega kaj če me bo na drugem še več motilo in bo še manj to to... in spoznanje, da če dvomim in se mi ne zdi to to, pol to le ni to in da okol takh reči nimam kj špekulirat... ah.. ampk moji ljubavni problemi so itk že pesem ptic, tko da

kar se tiče tega prjatla pa se mi zdi da bi bla najlažja rešitev, če bi mi bil res ušeč. pol bi blo sam prašanje zanj bi al ne bi? če bi-> ok, če ne bi-> ups...

enivej, sm dolgo razčiščevala okol tega al mi je všeč al mi ni, ker so bla obdobja, ko sm se ga bolj razveselila kot svojega fanta, ko sm bla bolj vesela, če me je poklical on kot moj fant, ko so naja kje v njegovi družbi, ko me kdo ni poznal sprašval a sm njegova punca in sva oba dvomljivo odgovorila, namest bi takoj rekla NE! ipd. na konc sm pršla do tega, da mi ni všeč in da jz ne bi mogla bit z njim na tak način, ampk v druzbi z njim sva se pa mela skos fajn.. pa da ne bo še ene pomote-nikol ni šlo čez mejo prijateljstva-nobenga muckanja ipd. (ob tej misli se zgrazam

)
uglavnm, nazadnje kar sm se zavedala tega občutka-pa mu bom rekla ljubosumje, ker ga zaenkrat se nisem dobr definirala- je blo na velikonocn pondelk, ko se je spravu spet na eno mojo kolegico. in namest da bi jo on sam klical je men poslal sms, kao kam gremo z njo vred

.. jz pač nism mela časa in sm mu odgovrila, da nimam časa in mi je pol še enkrt neki poslal pa se mi tud odgovort ni več dal, čeprov mi ni problem sms poslat... no pol u tork me je pa klical in reku, da sm mu zafrknla zmenk... sm se začela sprenevedat in sm rekla, kaj sam bi jo poklical (kar je tud res), zravn sm pa mela slabo vest, ker ajde, če bi hotla bi si lahko uzela čas... zdj obstaja nekj možnosti, k sem jih sama pr seb probala najdt, ampk so vse tko grozne: prva je torej lilithkina, druga je, da sm lubosumna na kolegice, ker pol zame ne bi blo časa; tretja pa, da če že nimam 'kontrole' nad svojo zvezo, lahk saj kontroliram tuje zveze...
pa glej, to pišem jaz, k se mam za tako fajnga osebka, ki ne bi znal bit zloben, ampk a to ni tud ena oblika zlobe, da 'namerno bojkotiraš' zmenke, ker 'kao' (zato ker bi si ga lahko vzela mal) nimaš časa (ampk ajde kakšn zmenk pa je če sva še midva zravn)... in ja sm razmišlala tud da bi mu povedala to kar sm tuki gor pol uspela napisat, ampk se stvari zakomplicirajo, ker vidš različne možne scenarije- brezveze...
LP