Lilith wrote on 18.11.2004 at 10:43:17:S temle zaupanjem sem pa jaz sama pri sebi kar v dilemi, kako in kaj. Ker...saj ti želim, da ti tudi to lekcijo uspe izpeljati...ampak ti pa ne želim, da bi vsak, ki bi imel pet minut časa, pol izkoristil to tvoje zaupanje.
hja, sej ... sem se tudi jaz vprašala, če si sploh želim tole lekcijo izpeljat do konca
zelo pa delam zadnje čase prav v tej smeri: zaupati sebi in svojim občutkom. in pol se kdaj preiskusim (stestiram)... jao pa tok mim falim - kdaj, kdaj pa tud ne ...
bom rekla tko, kot je rekel ixtlan, sem točno vedla takrat ... ampak ...
no, sej zato pa sem napisala, da si moraš potem odpustiti svojo zaslepljenost, ker je res vprašanje , koliko sem se bila dejansko pripravljena soočiti s temi svojimi občutki, ponavadi sem jih kar tlačila ... in pol SANJE ... čist clear, čist jasne ... ja, če sem se v budnem stanju lahko slepila, se pa v sanjah nisem mogla (sam pol sem si pa rekla, mah, sej to so samo sanje ... moji strahovi, ... ipd.) ...
in zdej, kar se tiče zaupanja ... jaz vem, da brez zaupat, ne gre, ampak:
ne bit pa več naivna siaj! pa ne bit tok impulzivna, pa ene trikrat prej vdihni pa izdihni preden kaj rečeš, pa ene trikrat prej vsako stvar premisli ... (bom poročala, če mi bo kej ratal )