gape wrote on 04.08.2004 at 20:18:07:zakaj to ... kako pride do tega ... jest to ne razumem ...
mogoče bi lahko pobrsku zakaj si se bal teme ...
ljubezen je definitvno najboljše zdravilo
... sploh k teče v pravi smeri ... brezpogojna ...
Verjamem, da ko berete tele moje poste si verjetno mislite s čim si pa tip dela probleme... verjamem da je to težko razumet, ker včasih tudi sam sebe več ne razumem.
Strah pred temo si jaz razlagam oz. sem našel izgovor, še ko sem bil zelo majhen me je sestrična,ki starejša govorila da ponoči hodijo okoli duhovi in strašijo otroke. Spomnim se da sem zelo težko zaspal, ker sem bil pozoren na vsak šum, ki se je v sobi zgodil. No danes se je ta pozornost obrnila v moje telo, pozoren sem na vsak trzljaj mišic.
Naj ti opišem kaj sem mislil pod labilnost...
Enkrat sem bral knjigo o raznoraznih boleznih (medicina). Ko sem bral to knjigo sem mislil da imam vsemogoče bolezni. Najprej sem mislil da imam angino pektoris, ker se simptomi ki so bili vpisani v knjigi ujemali z mojimi. Kasneje sem prišel do poglavja duševne bolezni, ko sem ve to prebral sem mislil da so vse te bolezni zbrale v meni. Mislil sem da sem shizofren, manično depresiven, mislil sem tudi da imam Parkinsonovo bolezen ker včasih počutim zelo shaky. Ko sem na TVju slišal, da so v Britaniji ljudje zboleli za Kreutzfeld-Jacob Disease (človeška varjanta norih krav), sem si rekel to je to kar imam jaz, zdaj vem zakaj sem tak.

Jaz sem prepričan da je to normalnemu človeku smešno ko kaj takega prebere, saj je potem tudi meni ko sem zvedel da za tem pa že nisem zbolel.
Ko sem prelistal sveto pismo sem ugotovil da sem obseden, povsod mi grozijo z večnim ognjem.
Kot da sem magnet za negativne stvari, čudim se zakaj se me pozitivne stvari ne prilimajo tako kot negativne, pozitivne stvari ponavadi trajajo zelo kratek čas, ker negativizem hitro preplavi moje misli.
Kar se tiče živali, doma imamo psa. Pes je kul žival, človeka nikoli ne bi zapustil, ko sem zelo slabe volje, to tudi pes začuti in nekako sočustvuje z mano. Ampak vseeno imam raje ljudi kot živali, psu če kakšen daljši stavek povem me ne razume več...
Vseeno je lažje tukaj na forumu malo spregovoriti o težavah, ker nekateri vsaj do neke mere razumete moje doživljanje. Če bi to govoril kakšnemu prijatelju mi sploh ne bi verjel, ker navzven to svoje dojemanje sebe in okolice dobro zakamufliram