Robi
Lej ne bit prevec kako bi reku kritičen.
Jaz mam upanje malo drugacno, in to je edini razlog zakaj se nisem še pognal skozi okno bloka z vrvjo za vratom.
Najlažje je obsojati, v tem ni dvom, no pa uničevati, graditi in razumeti pa ne.
Pred 10 leti sem tudi jaz mislil lepo pa vse to, toda ko spoznas resnico vidis da je malo drugacna.
Če ti izkoriščas punce pol mislim da sploh ne moreš dati mnenja. V kolikor ne veš teh temeljnih reči pol pa s emi zdi res zalosnto, ker te resnice vedo presneto vsi, samo noben jih noče povedat na glas.
Če vidim da je punca kurba, jo odzagam simpel. Misliš da je tako obnasanje napačno? No vem, ali bi jo mogu pozagat po tvoje?
Mislim, če bi jaz prebral kar si ti, bi se zamislil in prašal, kj je ta tip mogu dozivet da so se mu pucne tako zamerile. Mislim ne me narobe razumet jaz gledam na punce k na predmet za po..... . Sori več niso, to pa zato ker itak samo to iščejo. Ko pa bom nekje videl eno k ma neki v glavi in ne med nogam itd,... pol pa jo bom drgac obravnaval. Prej pa ne. Ne mečem sojega casa svinjam, ker po pravici mi je casa skoda pa od takih punc bi pricakvoal da majo kako solidno posteljno izobrazbo pa lahko recem da so tako nespsobne da je joj.
Ko bom videl da je ena vredna truda itd..., pol so pravial igre drugačna, če pa se mi punca smuka okol, da bi me dobial v psoljo, pol pa ne bo dalec prisla kvecjem ji psiho lohak unicim in jo zabediram, to pa samo iz principa k se mi zdijo take osebe odurne. Še dihurja mam raje v bližin k to.
Tako, da lepo prosim, ne mi rečt kako se obnašam in kako jemljem punce. Zame je to čisto logično. Tiste k so vredu itd,... jih jemljem take kot so in sploh ni problem v pogovoru itd. Črne vdove,.... tega pa sploh ne pogledam pa tudi če me pozdravi in stoji 1 m od mene.
kar pa se tiče varanja pa bi sam to reku, vsak pr sebi ve kdo je varan, in po pravici ter iz vsega srca vam povem da varanje je doma ze v vsaki drugi družini če ne vsaki prvi. Tako, da če mi želi kdo prodajat kake fore po pisarnah in kaj je res in kaj ni res, se mu bom samo v obraz smejal. Če hočete videti o tem kaj na delovnem mestu poglejte v delovno knižico poznam neki primerov k majo to vpisano v knižici in majo kar probleme službo dobiti.
Tok o obnašaju, pripelji mi ok punc pa pridem vedno skupi, priplji mi kurbo pa bom zakuril grmado. Je pa res da sme zelo nastrojen proti k... ker simpel sem mel rpevec slabih izkusnj, sam zanimivo se mi zdi da tudi ok pucne majo raje kubirj kaer jim vec lazi natrosi itd,... . Sej pravim čakam komet. ("sori sam ti si predober zame, boš ze nasel eno k te bo mela rada", mhm,.. na grmado)
Nove izkušnje no pa poglejva kako to zgleda,... em,... namesto da me punc apusti me bo kaj vem skuhala v milo, kot s eje zgodilo sedaj pred kratkim spet. Mhm, ne hvala. Ti jaz pvoem kako to teče, čeje je je ni ni. nersnih in ne spsobnih ljudi ne rabim. Ne kot prijalja ne kot znanca in sploh ne kot punco. Koenc koncev pa itak gelde na to kok sme star je itak ze konec. Tako, da edina logicna zadeva k i ostane je samo se britof.
VSI SMO ENO
Hja reku bi da smo vsi iz enega centra, sam nobne pa mi ne bo reku da smo z puncami eno. Sori, to pa hočem črno na belem met dokazan. Sicer pa tako kajne, v bibliji je razloženo kako je slo, rebro adama je postalo zena. In ne moreo rečt ravno da so zenske in moški iz istega vira. tako, da bog je ustvril adama (moskega), in tako smo mi po nejgovi podobi. Eva pa je bial narejena iz rebra tako, da očitno je ženska samo porošnji materijal, kar je bilo dokazano velikokrat. Zato pa je tudi zajebala adama k je jedla iz drevesa kajne. Logiš. Sam nj kdo taji, sje je vse v bibliji.

No sicer je tudi res, da je eva prva jedla iz drevesa, sam to so že detajli k povedo vleiko.
Mislim glejte, ze v bibliji piše in je lepo povedano , da eve delajo smao prepir in božje sranje, tako, da res ne vem kok dokzov še rabmo.

Ne resno,... Malo premislimo. Ko pucna pri tebi zivi 2 leti in pol si izgubil pol stanvoanja ce je tvoje, jaja,. kar pomsili malo. Ko pa naredis otroka si ga pa sploh najebal. Tako, da ne vi men o duhovnosti itd,... ko jo bo eva pozanla jo bom jaz tudi do takrat pa je vse na papirju. Ne boste verjeli da poznam par druzin kjer so moški (moži) rekli, da zena ne sme met imovine. Le zakaj. No sem videl pol nekje. Zena naredila izpit za avto z mozevim denarjem se avto ji je kupu. Prvi dan k dobi izpit pobere pol hise njegov avto in gre k drugmu LOOOOOOOOL. Pol ap mi lepo ponižno lepo vljudno lepo prosim nj kdo reče, da so eve (zenske) zaupanaj vredne. Ja ma z mojo neumno pametjo ne moreš tega rečt. resno no.
he,he,he,... no sedja pa podjite na pir k drgac boste v depresiji
hehehhe,....
polpa nj mi reče da je svet lep (sam to je pa spet druga zgodba)
Jap VSI smo eno, sam ne vem kam zenske spadajo.
mhm,. točno to.