Mae wrote on 23.06.2004 at 20:56:42:That's fine.

Dragi Kr_eden, na žalost in samo nasplošno imaš mogoče malo prav.

Vendar konkretno pa, sej ne moreš pričakovat od guruja ali kogarkoli, da se bo šel s teboj prakticiranja ljubezni na fizičnem nivoju. Pa čeprav si nekaj želiš, ne moreš pričakovat. To je podobno, kot da si jaz želim, da bi se Zdravko Čolić poročil z mano. Pa si to želim. Pa nekako vem that it is not happening. Pa navkljub temu o njem nisem spremenila dobrega mnenja.
Tvoje ali nekogaršnje poti ne more nihče prehodit, kot le ti/on sam. Svoja pot v svojem svetu. Ostalo se te neposredno ne tiče, razen tega, da sicer smo povezani in si v bistvu medseboj na tak ali drugačen način ne/pomagamo. Si pomagati je naš namen.
Predvsem se pa moramo naučiti hitrega učenja v razmerju z drugimi in pa ljubezni/spoštovanja do sebe. V tem primeru sicer vse to kar si napisal lahko veš, vendar postaviš to isto pod vprašaj, ker veš pa tudi to, da je generalno vsak v osnovi v redu. Take generalne teze te ne smejo prizadeti.
Kot praviš, te najbolj prizadanejo bližnji. To je pa itak logično, sej nekdo, do kogar ti nič ni, nima oz. mu ne daješ te moči, da bi te sploh lahko ne/močno prizadel.
Dragi Kr_eden, vse je OK.
Kakorkoli že ali imam sploh kaj prav ali ne, ni bistvo, ker ne gre se zdaj zato ali imam malo prav ali veliko ali pa imam malo narobe ali veliko, ni malo ali veliko, je samo prav ali narobe.
No, Rose, kje sem pa pisal, da pričakujem kako fizično ljubezen od guruja ? ker niti guruja nimam in če bi ga že imel, nebi pričakoval od njega nič, popolnoma nič, ker, ali si že pozabila oni stavek, vse je v nas

Tudi da si nekaj želim, nisem nikjer omenjal, vem pa, d atudi če bi si nekaj želel, to je pa res, tega ne moreš pričakovati, ker nikoli ne veš ali ti bo dano ali ne, samo, želiš si lahko.
Res pa je, da mnenja ni potrebno spreminjat, če si mi nekaj želimo in vemo, da to je pa skorajda nedosegljivo za nas, nikoli se pa ne ve, to je pa tudi res.
Tudi tu imaš prav, da moje poti ne more nihče drugi prehoditi kot le jaz sam, to vem in okol tega ni menda ja ne nobenih zapletov ?
Res je, da je naš namen med enim tudi si pomagati, res pa je tudi to, kako si pomagati in na kakšen način, ni rečeno, da ti tisti, ki ti dela nekaj lepega in je v očeh drugih viden kot dober človek v resnici pomaga, mogoče ti s tem bolj škoduje ?
Kar se pa prizadetosti tiče, ti pa lahko napišem samo to : Mene ne more nič več prizadeti.
Veš, na vse je treba gledati, kakor da sanjamo. Vse je kratkotrajno, neukrotljivo in predvsem votlo.
Razviti pa moramo osnovno naravo našega uma, popolnoma čisto in žarečo. In predvsem, naš um naj bo jasen in naj se zaveda slehernega trenutka.
Vse kar počnemo, naj ima samo en namen ; Pomagati in ne škodovati drugim.
Res je, najbližji te tudi lahko najbolj prizadenejo, sej znancem in oddaljenim oseban ne damo toliko moči, da bi nas lahko zelo prizadeli, bližnji, tisti najbližnji te pa lahko prizadene.
Vendar, da ne bo pomote, pišem v splošnem smislu, da ne bo spet kdo pomislil, da pišem o ljudeh iz foruma ali kakeršnikoli povezavi s forumom

Rose, vse je OK