Angel wrote on 09.06.2004 at 14:05:09:Mislim, da se midva poznava...sva kdaj skupaj pisala, mogoče sva si celo podobna... mogoče se pa prav po angelsko motim...
smisel mojih pisarij je bil včasih resnično, odkrito priznam zgolj in samo užitek... v pisanju in odgovarjanju določenim...nikoli, prsežem resnično nikoli, nisem pisala iz žlehtnobe ali kakršnega koli drugega sovražnega filinga...ne maram gojit teh čustev, me moti zavist, pa grdobije drugih, pa krivice, pa vse kar je grdo in bljak...
torej smisel pisarij je zame vedno bil osrečevati bralce...biti nek angel, ki je nevtralen, objetiven, razsoden in resnično pozitiven, tudi, če se je tko bralo brez slabih namenov...
razumeti ljudi je zame osebno vedno nadgradnja sebe...svojo vrednost lahko spoznam šele takrat, ko se zazrem v drugem...nič prej... in nikoli ni bil moj namen prizadeti pisalce...nikoli...
če pa nekdo useka po meni, se pa branim...žal, so me tako naredl, pa takrat ne znam pisati nič lepo, se tudi bere ne po angelsko...
uni stavek: <nastavi še drugo lice, ko dobiš klofuto> je ena velika bedna filozofija mučenika...
se ne maram mučt, pa odkrito, tud ne maram mučit druge...
pa še nekaj. če bi živeli v idealnem svetu, bi bil raj na zemlji, mogoče bi takrat zemlja ne bila pekel enega drugega planeta...
puščati za seboj trupla, tudi ni moj namen...mogoče samo malce ranjene...recva tolko, da jim dam še eno možnost, da sprevidijo svojo zmoto...
je bit fino dober, ljubezniv in očarljiv in tudi kadar nimaš kaj početi ali pisati, je bolje nadet perutničke in ljudem ugajati...
razumeš? saj sem vendar ženska...ugajati mi je v krvi...
lepo se imej, se beremo še kej!
Angel
Motiš se, sam ne po angelsko, ampak čist zares, po ČLOVEŠKO.
Khm

le koga osrečuješ s tem svojim včasih prav zmedenim pisanjem

A da ne, ne maraš mučiti,

nebi rekel, dej se zamisli še enkrat nad tem stavkom in globoko vdihni, potem pa pojdi, seveda, če to znaš, globoko vase, no, dihaj normalno in poglej v sebi, če boš našla slučajno kakšno vseobsegajočo mučilnico in se zamisli nad tem, no, nad to mučilnico, da nebo pomote.
Pa sej veš, vdih, nato sledi malo daljši izdih