Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 11 12 13 14 15 ... 20
(Read 76223 times)
Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Re: Forumske igre
Reply #180 - 26.02.2004 at 22:09:20

Quote:
Devi, ne me basat!
Če tvoje besede pretvorim v prakso, sta v bistvu Exo in Kr_eden s svojimi daleč-preko-meje-segajočimi izpadi želela na svoj način pomagat. In ja, je veliko hasnilo, če jima je kdo  napisal: Dost je blo, dej mi mir.  Ah, daj no. Čista fantazijska pravljica.

Draga, kdorkoli že 8)
Ko se bo tebi zdelo vredno pod svojo jezo podpisat se bo meni zdelo vredno odgovarjat.
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #181 - 26.02.2004 at 22:16:14

titud wrote on 26.02.2004 at 20:57:26:
Kurac v  pomenu, da se name  ni možno  zanest? Magari, zakaj bi se glih tle gor delov boljšga  kot sem, če pa me glih to okolje uči   sprejemat sebe takega kot sem s svojimi pomanjkljivstmi vred.    

nope kurac v smislu, da stojiš lahko le kratek čas, da pa v lajfu bolj dolj visiš
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #182 - 26.02.2004 at 22:23:28

Jest verjamem v samoregulacijo brez represivnih posegov admijev  in jo zagovarjam tko na tazgornjem kot taspodnjem delu foruma. Res da precej agresivno in, sorry,  tud pristransko, ampak tud ta agresivnost pa pristranskot  sta  še vedno v polju samoregulacije v katero verjamem.
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #183 - 26.02.2004 at 22:28:06

sinjeoka wrote on 26.02.2004 at 15:57:15:
titud ti si en velik kurac

Kaj je zdaj to? A je to en test? A moramo Tituda branit, a naj Sinjeoki pošiljamo ljubezen? A je to napad, je to kompliment? Jaz sem čisto zmedena. ...

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega

Markomur
Reply #184 - 26.02.2004 at 22:31:40

sinjeoka wrote on 26.02.2004 at 22:16:14:
nope kurac v smislu, da stojiš lahko le kratek čas, da pa v lajfu bolj dolj visiš

Jest bi sebe glih drgač ocenu: z bolj ta kratko intelektualno potenco, ki tisti v lajfu ne more parirat pa da se razteguje čezno kolkr se le more  Cry  Roll Eyes Wink
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #185 - 26.02.2004 at 23:05:31

sinjeoka wrote on 26.02.2004 at 15:50:43:
ko je mislim da Kr_eden napadel Andresa (ali pa kak drug incident)...kako bi odreagiral, če bi bil napadeni na isti način recimo tvoj sin, oče... če bi odreagiral enako .. potem si odreagiral iz svojih vrednot...če bi odreagiral DRUGAČE, nisi odreagiral, ker te ni tangiralo

Se tole.

Veliko vas omenja kr_edena in exorcista, ki naj bi bila kao najhujsa provokatorja in seratorja. Jest imam do njiju 200% drugacen odnos in ju niti priblizno ne obravnavam podobno, kaj sele enako.

Pri tem je kr_edenovo kakanje okrog vedno reakcija na vsaj po njegovem mnenju, pa dostikrat tudi mojem mnenju neprimeren odnos recimo vzvisenost, vasezagledanost, ozkogledost, vsevednost, pa se marsikaj bi se naslo. Pri tem pa ima poba po mojem mnenju velike probleme s svojimi reakcijami. Po njegovih pripovedovanju o svojem otrostvu, ze iz tistih casov. Pri cemer mu je zgleda uspelo zgleda v realnem svetu ze marsikaj naredit, ampak svojih reakcij pa vendar ne zmore v celoti obvladat in spremenit. Jest z veseljem provociram prakticno kogarkoli tukaj na forumu, se najraje exorcista (pa Lilith tudi), njega pa pustim cisto pri miru. Verjetno bi bilo se bolje, ce bi poskusil z njim vzpostavit kaksen bolj pristen stik. Pa cisto po pravici, me nekatere njegove reakcije precej odbijajo v njihovi silovitosti in krcevitosti, tako da sem se navadil ignorirat njegovo pisanje, ker vsega dreka enostavno nisem mogel brat. Pri tem sem verjetno zamudil tudi marsikatero priliko, da bi mu vsaj izrazil strinjanje in podporo, saj se je tudi tukaj, kot morda ze kdaj prej v zivljenju spet postavil v vlogo sam proti vsem.

Exorcista pa provociram z veseljem, pravzaprav najbrz zraven malo uzivam, ce ga lahko v njegovi vsevednosti in trdni gotovosti malo zamajem in mu pokazem se kaksen cimbolj drugacen pogled, ali pa to, kako je videti ce sam rata tarca svojih provokacij. Sem mnenja, da sicer lahko gre naprej skozi zivljenje tudi z nespremenjenim pogledom, ampak se mi zdi, da je to tako kot bi po cesti stopal s plasnicami in ne bi videl nicesar okrog. Problem, ki se mi tukaj pojavlja je, kako dalec smem it pri tem, da mu karkoli svojega vsiljujem. Tako da ga poskusam v glavnem pripravit do tega, da bi se morda sam vprasal kaksno vprasanje, ki jih z velikim veseljem postavlja nam, sam pa se zelo izogiba odgovorom nanje.

Skratka jest svojih vrednot niti priblizno ne vidim v obliki pravil, ki jih moram upostevat. Niti niso moje vrednote cilji, h katerim stremim. Kaj pa so torej? Prej vodila in primeren odnos, ki ga vsaj poskusam vzpostavit. Vrednote so v pogledu (za katerega se odlocim). Morda prav tam, kjer se skriva tudi lepota Smiley

bp
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #186 - 26.02.2004 at 23:10:16

sinjeoka wrote on 26.02.2004 at 22:16:14:

ze ze, ampak to velja tako za velike, kot tudi majhne kurce. za tituda pa si napisala, da je velik kurac, cesar pa tvoja naknadna razlaga ne pojasnjuje.

bp
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #187 - 26.02.2004 at 23:48:30

ZA PRIJATELJE

Za prijatelje si je treba čas vzet',
se poveselit' in kdaj znat' potrpet'.
Nagnimo vrč s slastjo,
kot prej nikol' še,
saj za prijatelje je dobro le najboljše.

Preden v noč se zlije dan,
preden življenje nam obrne
drugo stran,
poglejmo si še enkrat v oči,
stisnimo si roko
in priznajmo si glasno.

Sreče ne moreš imeti sam.
Moraš jo znat razdeliti še drugam.
Z vrhov gora, od tam kjer smo doma,
naj sliši se v svet bitje našega srca,
saj za prijatelje si je treba čas vzet',
se poveselit' in kdaj znat' potrpet'.
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #188 - 26.02.2004 at 23:50:32

jako mnogo napisanega, še vedno pa zelo malo povedanega

(čeprav lahko že slutim, kam pes taco moli  Wink)

uživajte!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

m
5
p

Reply #189 - 27.02.2004 at 08:21:38

Valentinaa wrote on 26.02.2004 at 22:28:06:
Kaj je zdaj to? A je to en test? A moramo Tituda branit, a naj Sinjeoki pošiljamo ljubezen? A je to napad, je to
kompliment? Jaz sem čisto zmedena. www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/nimampojma.gif

... ......

...

Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #190 - 27.02.2004 at 08:47:23

titud wrote on 26.02.2004 at 15:53:28:
...da si dajejo medsebojno  podporo ob vstopu ta vrednostno popačen svet, ki tud mene včasih spominja na   aličino čudežno deželo.  

***Ljudem ponuditi open source je kot ljudem dati neko deželo, kjer ni zakonov, policijo...  

Kmalu bi ta država postala štala, potem pa puščava***

...čudežna aličina dežela  ???  ???  ???

Back to top

IP Logged

Lilith
Ex Member

Reply #191 - 27.02.2004 at 08:50:42

Bp

A se ti kaj zavedaš tudi lastnega

Quote:
neprimeren odnos recimo vzvisenost, vasezagledanost, ozkogledost, vsevednost, pa se marsikaj bi se naslo.

Ali pa vidiš te karakteristike le pri drugih in imaš ti sam na tem področju slepo pego? Shocked Roll Eyes
Back to top

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #192 - 27.02.2004 at 08:51:17

miha- wrote on 26.02.2004 at 18:29:27:
ja tut forumske igrce so prisotne..
nc ne obstaja brez razloga

ja Wink
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega

Markomur
Reply #193 - 27.02.2004 at 08:51:38

Valentinaa wrote on 26.02.2004 at 22:28:06:
Kaj je zdaj to? A je to en test? A moramo Tituda branit, a naj Sinjeoki pošiljamo ljubezen? A je to napad, je to kompliment? Jaz sem čisto zmedena. www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/nimampojma.gif

Punce, ni me treba  branit, sem že napisal, da verjamem v samoregulativnost odprtega sitema in da zato ne potrebujem zavezništev.  Smiley

Ljubezen šerat pa po moje ne more škodovat, čeprav je to početje tud pršlo na slab glas  Undecided.

Btw, jest sem  temo o zmotljivosti in o vlogi   odprtih/zaprtih  sistemov pri njenem potenciranju oz.  zmanjševanju nadaljeval tukaj

http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo;action=display;num=...  
Back to top

IP Logged

vida
5

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #194 - 27.02.2004 at 08:54:02

Devi wrote on 26.02.2004 at 20:33:57:
to, da se napadi sploh dogajajo, to pa ne vem, če se sploh da ustavit... (razen če imaš ti kako idejo?)

devi, ideje so ...
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num=1076673...
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 11 12 13 14 15 ... 20