Quote:In začel pisati kot gost in oddajati glasove. Pa ne me zdaj napadat, da ni res. Gape vidi IP-je. Ti ne lažejo.
okrog teh ipjev smo se že pogovarjal
nism zadnjič niti gledu kolk časa je preteklo med posti od unih gostov in samsona ... je pa dejstvo da siol na adslih menja ipje na 8 ur ... preko modema dobiš vsakič drug ip (razen če se drugač shendlaš s siolom ... al pa kakšnim drugim provajderjom for that matter) ... tko da ... obstaja možnost - vedno - da tipka nekdo drug, samson samo računalnik posodi nekomu ali pa so modeli na isti mreži, pripeti na net preko istega ipja ... komot raziščem, si mal ure popiše in povem skor sto posto kako to je ... ampak ... ker je čas bitch .... in ker to res ni nujno za delovanje foruma ... pač ne bom ... naj pove samson kako in kaj je blo ... on pač ve na kater ruter je prkloplen in s taterimi ljudmi se dogovarja o udejstvovanju na tem forumu ... ljudmi s katerimi več kot očitno sobiva v isti zgradbi ...
kar se mene tiče
samson organizator ... gut
*
Je pa politika nekega foruma izključno v domeni tistih, ki zanj skrbijo, v nobenem primeru ne nekih gostov ali priključenih članov. Zato je natolcevanje o neki demokraciji prazno besedičenje. Karkoli je dobrega na kakem forumu, so predvsem zaslužni administratorji/moderatorji, prav tako so izključni krivci za vse, kar je slabega. Tako stvari stojijo tudi pri vas, in zaman se izmikate svoji odgovornosti.
*
mi je žal če misliš da življenje lahko deluje samo na ta način samson ... kot reč opisuješ ... mi smo zastavl s ciljem da se nam drugi pridružijo, zato sm tud tolk žalostn kadar kdorkoli hoče uveljavit svojo voljo za vsako ceno ... vsakdo se lahko moti ... nihče ni nezmotljiv ... okolje se namreč vedno lahko spremni ... and there is nothing you can do about it ... in ga ni, ki bi vedu vse pravilno predvidet ...
hmnjehh samson ... tvoj jaz je v nezavidjivem položaju ???
nego ... kaj si pa pričakoval ... če se odločš nekomu neki razložit, ker se ti zdi da ti veš bolj prav, kot on, valjda rabiš energijo da boš to izpelju. če si se tako reč prpravu delat brez proste energije, si se zajebu kolkr te je skupi. ne pomaga noben izgovor. jest nimam proste energije na to temo trenutno, pa si vseen uzamem čas ... zdej ti tipkam na čist frišni mašini k ma ie poinštaliran pa mozillo 1.4 pa pdf readerja ... se reče ... za to v kar si se spravu, bi mogu met energijo ... mogoče ... verjetno ... nisi računu na kredna ... verjetno ... on zna popit energijo, sploh če se z njim zatakneš ... skratka, đaba ti zdej jokat da ne zmoreš svoje naloge ... in pol greš ... konj ... še različne threade odpirat ... bojišča bi reku ... bojuješ se pa z enimi in istimi ... drugi ... pa opazujemo.
se reče ... če bi se ti spustu v to tko kt se zagre, bi tolk notr padu, da bi jaz padu ... pol bi pa vidu ... kaj se prav ... čiščenje @ svet pogovorov ...
ampak seveda iz subjektivnih razlogov ti nimaš energije za to ... za dvignt se tolk visok, kjer tipkanje in čitanje teh materialov ni obremenitev za nič drugega kot hrbtenico ...
bo že ...
ne poznam(o) tvojih mej samson ... povej nam o njih ...
ne ni naravno da se kamenčki borijo, za kamenčke je naravno da so ... ko kamenčki ne opavljajo vč svojega dela, ampak delajo nekaj kar se njim zdi da je prav, takrat kamenčki izgledajo nekoliko čudno ... predstavlji si cesto iz kamnčkov ki se kotalijo proti nekam ... to ni glih naravno ... zame
in kamenček po imenu krščanstvo ima svoje mesto.
mi smo ga uvrstil tja ... se nam je tko zdelo pravilno. pa nam ni povedu zdrav razum.
nope ... ta govori tebi ... pa sej nam tud ... pa se ga trudimo mal manj poslušat ... nekako se nam zdi da ga je vse prelahko nategnt in da je nategnjen že odkar ve zase.
AND THAT'S A FACT!!!
Quote:Če si nas prišel spreminjat, ne boš nikamor prišel, če pa si prišel spreminjat sebe, si več kot dobrodošel na tem forumu.
well said

in da se še mal pocukram
pa lep dan ... vsem ...