Quote:Samson!

Bravo, super si napisal! Vendar te ta mračni kreden niti kapira ne. On je zdrav edino, če je proti, pa še vpraša se ne, proti čemu.
Čudim se, da tega tipa kje ne pometejo s foruma. Je res preveč zatežen in vse preveč ljubi neresnico.
Ti, Samson, si pa zakon! Le kaj se mučiš s temi tipi tukaj? Če so se odločili po vsej sili bloditi v mraku, jih pač pusti. Saj jim ni pomoči, dokler se ne odpro resnici.
Dragi Samson, vidiš kolko si mračen, seveda vso to temo hočeš projecirati name, če ti je to v veselje, izvoli, če ti s tem lahko vsaj enmalo olajšam dušo.
Vidiš Dragi Samson, zaradi takšnih posiljevalskih izpadov vas pobožnih katoličanov sem proti, ker z mojim pisanjem nisem hotel dokazati ničesar drugega kot pa to, kakšni ste v resnici vi krščanski verniki.
Pokazali ste se v pravi luči, Dragi Ajax, pardon, Dragi Samson.
Veš Dragi Samson, sodeloval sem in še vedno sedelujem na enem Bosanskem forumu kjer so izrazito Muslimansko usmerjeni in proti Krščanstvu, povem ti, da kljub prvim medsebojnim nesporazumom se prav lepo zastopimo, veš kaj ti hočem povedati, niso podli in nizkotni, pač, sprejeli so me medse.
Prav tako sodelujem na enem Indijskem forumu in jaz in moja angleščina, pa se tudi zastopimo.
Hotel sem dokazati kako si v resnici katoliško ljubezniv, ja Dragi Samson, ti s emogoče ne boš spomnal, jaz pa imam spominček, spomnem se marsikaj in že dolgo nazaj sem te prebral, pa še vedel nisem točno, kakšen zagrižen fanatik si.
Napisal sem nekaj, seveda za tebe butastega, norega in ti si mi prav lepo odgovoril, kulturno, brez kakšnih žaljivk, ampak v tistem odgovoru sem začutil sovraštvo in bolečino, čez nekaj časa, ko sem te že malo prebral, sem napisal nekaj pozitivnega in ti si me tako pohvalil, da me je skoraj sram bilo, mogoče si pozabil na nekaj dnevni razmik, prvo graja, potem pohvala, no in čez nekaj dni spet, vsa igra ponovno teče, pač, nasedel si, pa sej niti vedel nisi.
Veš Dragi Samson, jaz sem kar sem in sem tak zelo srečen, ti pa nisi, tebe pa mori ta zamorjena vera, preveč te mori, pač, tvoja volja.
Takole dragi Samson, zdej te bom pustil, pa zaradi mene ti lahko naredijo sto katoliških tem, sem ZA, jaz sodelujem na drugem forumu in se mam prav OK.
Samson, spremeniti se bo treba, spremeniti bo treba način življenja in mišljenja, tvoje leporečje se ne bo dalo večno uporabljati, kajti vedeti moraš, da se bo vedno našel kak Kreden, ki ti bo pomahal.
Uživajte mi vsi skupaj.
Če se mene vpraša sem ZA poseben direktorij o Krščanstvu.
Čao.