matr tega še sam nisem vedel...
v glavnem gre za to, da je tu iskreno zavedanje dejstva, da sem sam iskal in potreboval nasvete, znanje, pomoč, ko sem hodil in ustavrjal na svoji potki in še danes je tako. In kot takrat ter seveda tudi danes vedno spoznam ljudi ki mi pomagajo, dajo znanje, povejo stvari, me usmerijo. Res pa je, da ne živijo namesto mene pač pa povejo stvari, da meni ne bo treba ponovit določenih situacij in ikušenj in da bom stvari lahko naredil bolje.
zato in samo zgolj zato sam dajem stvari naprej, res iskreno, brezpogojno bi lahko rekel.
zato se morada res včasih bere da sem nekao med vmes da vas spodbujam in sem oster in da hkrati tudi dajem in ne sprašujem.
e ampak glej zdej vas ostale vem da ste isti, samo eni ne govorite tolk o tem, naredite in je, jaz pač govorim dela in tudi širim zavest o tem.
primer je recimo gapeta, on je isto tak, sam tega ne razlaga tko, ampak dela pa enako z ljubezni do ljudi in sveta.
on je najdu geeka, in ga je upedenal ter dal naprej, zdej ga uporabljamo prihranil nam je čas in ročno delo, ki smo ga prej mel, samo najlepše je to da ta gek zdej daje stvari naprej, da omogoča, da ljudje pišejo, se predstavljajo, povejo svoje razmišljanja, poglede, sanje, in da se lahko kje predstavijo, tako gre to tako se sklene krog ljubezni, prejemanja in dajanja.
v skripti uresniči svoje srčne želje sem nekoč prebral:
šele ko si pripravljen sprejeti toliko kot daješ in dati toliko kot sprejmeš, razumeš ljubezen.